Νέα Έκδοση 17.3

  • Update

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Νέα Έκδοση 17.3


   Αγαπητοί παίκτες,

   Μαζί με το καλοκαίρι, ήρθε και η ώρα για την Ενημέρωση 17.3 που περιλαμβάνει πολλές συναρπαστικές καινοτομίες!

   Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29/06.

   Μεταξύ άλλων, σας περιμένει η ομαδική έκδοση του μπουντρουμιού Φωλιά της Μέλεϊ, το διασκεδαστικό Παιχνίδι ψαροπάζλ με εκπληκτικά έπαθλα, αλλά και ένα νέο νόμισμα παιχνιδιού.

   Συνοπτικά, αναμένονται τα εξής:

   Νέο νόμισμα: Σύστημα Gaya

   Το Metin2 περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα νομίσματος εντός παιχνιδιού που λέγεται Gaya! Μαζέψτε πολύτιμους λίθους, ζητήστε να σας τους λειάνουν, ώστε να μετατραπούν σε Gaya, και ανταλλάξτε τα στο Εμπόριο Gaya για να λάβετε αντικείμενα από μια μεγάλη εναλλασσόμενη ποικιλία.

   Μπουντρούμι ομάδας και Αναζήτηση ομάδας

   Δεν ανήκετε σε κάποια συντεχνία ή όλοι σας οι φίλοι βρίσκονται εκτός σύνδεσης, ωστόσο, θέλετε να κατατροπώσετε οπωσδήποτε ένα δράκο; Τώρα έχετε τη δυνατότητα να κυριεύσετε τη Φωλιά της Μέλεϊ και ως ομάδα τουλάχιστον τεσσάρων παικτών από το Επίπεδο 75 και άνω, για να αποκτήσετε από κοινού φήμη, τιμή και πλούτη!

   Όποιος χρειάζεται μια ομάδα για να πραγματοποιήσει επίθεση, μπορεί πλέον να εγγραφεί εύκολα και γρήγορα, μέσω της νέας Αναζήτησης ομάδας και να συνδεθεί αυτόματα με αντίστοιχη ομάδα.

   Αντίο ενόχληση

   Εσύ αποφασίζεις με ποιον θα επικοινωνείς και με ποιον όχι! Χάρη στη λειτουργία φραγής, μπορείς πλέον να αποφεύγεις τους ανεπιθύμητους.

   Μπλε Δράκος

   Άλλαξε η στρατηγική για να κατακτήσεις το Δωμάτιο του Δράκου ώστε να είναι δυσκολότερο να το ολοκληρώσεις.

   Παιχνίδι ψαροπάζλ

   Κατά τη διάρκεια του event, πέρασε το χρόνο σου διασκεδαστικά με το Παιχνίδι ψαροπάζλ, κερδίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμα έπαθλα!

   Νέος εξοπλισμός: Κράνη Δραγόνου

   Ορισμένα κράνη του Επιπέδου 80 μπορούν πλέον να εξευγενιστούν σε καλύμματα κεφαλιού Δραγόνου Το απαιτούμενο υλικό υπάρχει στο Εμπόριο Gaya. Το καλό είναι, ότι σε περίπτωση αποτυχίας, τα κράνη που θα χρησιμοποιηθούν δεν θα καταστρέφονται πλέον.


   Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

   Η ομάδα του Metin2


   Community Manager
  • Αναλυτικές Αλλαγές έκδοσης 17.3


   Αρχείο αλλαγών 17.3


   ΝΕΟ


   Λειτουργία φραγής
   • Αντίο ενόχληση: Εσείς αποφασίζετε με ποιους θα επικοινωνείτε και με ποιους όχι! Χάρη στη λειτουργία φραγής, μπορείτε πλέον να αποφεύγετε τους ανεπιθύμητους.
   Σύστημα Gaya
   • Το Metin2 περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα νομίσματος εντός παιχνιδιού που λέγεται Gaya! Μαζέψτε πολύτιμους λίθους, ζητήστε να σας τους λειάνουν, ώστε να μετατραπούν σε Gaya, και ανταλλάξτε τα στο Εμπόριο Gaya για να λάβετε αντικείμενα από μια μεγάλη εναλλασσόμενη ποικιλία.
   Μπουντρούμι ομάδας
   • Δεν ανήκετε σε κάποια συντεχνία ή όλοι σας οι φίλοι βρίσκονται εκτός σύνδεσης, ωστόσο, θέλετε να κατατροπώσετε οπωσδήποτε ένα δράκο; Τώρα έχετε τη δυνατότητα να κυριεύσετε τη Φωλιά της Μέλεϊ και ως ομάδα τουλάχιστον τεσσάρων παικτών από το Επίπεδο 75 και άνω, για να αποκτήσετε από κοινού φήμη, τιμή και πλούτη!
   Νέα κράνη
   • Τα καλύμματα κεφαλιού του Επιπέδου 80, Κράνος πολεμιστή, Κουκούλα αράχνης, Μαγικό κράνος, Καπέλο ψυχής και Κράνος Πρασινόδασους+5-9, μπορούν πλέον να εξευγενιστούν σε καλύμματα κεφαλιού Δραγόνου στο φύλακα δράκων Τζαχάρ. Το αντίστοιχο υλικό υπάρχει στο Εμπόριο Gaya. Το καλό είναι, ότι σε περίπτωση αποτυχίας θα καταστρέφεται πλέον μόνο το υλικό και όχι το ίδιο το κράνος.
   Αναζήτηση ομάδας
   • Mπορείτε πια να βρίσκετε πανεύκολα ομάδα, χάρη στην Αναζήτηση ομάδας! Εγγραφείτε σε Μπουντρούμι ομάδας, μέσω της αντίστοιχης επιφάνειας χρήσης που ανοίγει από τη γραμμή εργαλείων. Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιπέδου και διαθέτετε το απαιτούμενο πάσο, θα συμπεριληφθείτε εύκολα και γρήγορα σε μια ομάδα.
   Παιχνίδι ψαροπάζλ
   • Διασκέδαση στο φουλ με το νέο μίνι παιχνίδι: Ψαρέψτε κιβώτια ψαροπάζλ, ολοκληρώστε το ψαροπάζλ και αποκτήστε ένα πολύτιμο Χρυσό ψαροσεντούκι! Εάν διαθέτετε το Βιβλίο Ψαρέματος θα έχετε, επίσης, την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Κουτί ψαροπάζλ Deluxe που θα σας οδηγήσει γρηγορότερα στη νίκη!
   Βελτιώσεις
   • Τα αντικείμενα που θα μπορείτε να αποκτάτε από τους Αρχηγούς θα είναι πλέον όμορφα τακτοποιημένα: Οι μεγάλοι Αρχηγοί, Beran-Setaou, Ραζαδόρ, Nemere, Bagjanamu και Jotun Thrym, θα ρίχνουν από δω και πέρα σεντούκια με πολύτιμο περιεχόμενο, τα οποία θα μπορούν να ανοιχτούν πολλές φορές.
   • Το περιεχόμενο των Σεντουκιών μαθητευόμενου έχει βελτιωθεί, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος στο παιχνίδι. Έτσι, υπάρχει, για παράδειγμα, η Σφραγίδα Απαλούζα, το πόνυ νεοεισερχόμενου, τη ζωή του οποίου μπορείτε να παρατείνετε με ένα Σνακ δύναμης.
   • Οι πόντοι εμπειρίας των αποστολών Λυκανών έχουν αναπροσαρμοστεί.
   • Πότε εμφανίζεται ο Beran-Setaou; Μπορείτε να μαθαίνετε πλέον τη χρονική στιγμή εμφάνισής του από το Πνεύμα του Sura.
   Διάφορα άλλα

   Νέο πάσο
   • Το Πάσο (Μέλεϊ) σας επιτρέπει την είσοδο στη Φωλιά της Μέλεϊ, χωρίς χρόνο αναμονής.
   Νέο αντικείμενο: Πάσο προβολής
   • Άλλαξε με αυτό το πάσο την όψη του εξοπλισμού σου, χωρίς να καταναλώσεις Yang.
   Νέα αντικείμενα: Κατοικίδιο Revertus και Κατοικίδιο Reverti
   • Επανάφερε όλες τις ικανότητες του κατοικίδιου σου με το Κατοικίδιο Revertus και το Κατοικίδιο Reverti.


   Σημειώστε ότι τα αντικείμενα ενδέχεται να εμφανιστούν στο Shop μερικές ημέρες μετά την εφαρμογή της Ενημέρωσης 17.3.


   Διορθώσεις

   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η ηλικία του κατοικίδιου σου δεν σταματούσε στο κείμενο περιγραφής, όταν το τοποθετούσες στο Μεταφορικό κουτί.
   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου δεν μπορούσες πια να αναζητήσεις το κουπόνι για την Εμφάνιση όπλου+ με το Γυαλί Αναζήτησης και το Γυαλί Εμπορίου.
   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου, υπό ορισμένες συνθήκες, δεν προβαλλόταν ο πάπυρος αποστολής για νεαρούς ήρωες, παρότι είχε επιτευχθεί το απαιτούμενο επίπεδο.
   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου δεν ξεκινούσε η επόμενη αποστολή κυνηγιού, εφόσον είχατε λάβει αναβάθμιση επιπέδου μέσω αποστολής.
   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η ένδειξη ζωής δεν προβαλλόταν στο εικονίδιο του κατοικίδιου σου, όταν το είχες τοποθετήσει στην αποθήκη σου.
   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου, όταν βρισκόσουν στη λειτουργία Πολυμορφίας, η ικανότητα «Μαγεμένη Λεπίδα» εμφανιζόταν ως ενεργοποιημένη, παρότι είχε ήδη λήξει.
   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου δεν ήταν εφικτό να αποκλείσεις μέλη από την ομάδα.
   • Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η εξοπλισμένη εμφάνιση όπλου εξαφανιζόταν, μόλις ο παίκτης τηλεμεταφερόταν.


   Community Manager
  • FAQ - Έκδοση 17.3

   Λειτουργία φραγής

   Από δω και στο εξής, είναι δυνατός ο αποκλεισμός όλων των αλληλεπιδράσεων συγκεκριμένων παικτών.
   Display Spoiler


   Πως λειτουργεί η φραγή;

   Εφόσον αποκλείσεις έναν παίκτη, αυτός δε θα μπορεί να σου στείλει μηνύματα, να πραγματοποιήσει συναλλαγές ή να μονομαχήσει μαζί σου, να εκφράσει συναισθήματα προς εσένα, και να σε προσθέσει ως φίλο ή σε κάποια ομάδα.

   Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αντικείμενα που έχουν αγοράσει από το ιδιωτικό κατάστημα του άλλου παίκτη.

   Πώς μπορώ να αποκλείσω κάποιον;

   Είτε μέσω της επιλογής φραγής, την οποία μπορείς να δεις στο κείμενο περιγραφής, εάν επιλέξεις απευθείας το χαρακτήρα. Είτε προσθέτοντάς το άτομο στη λίστα φραγής, μέσω του παραθύρου φίλων.

   Μπορώ να καταργήσω τη φραγή;

   Ναι, μπορείς να αφαιρέσεις κάποιον από τη λίστα φραγής, μέσω του κειμένου περιγραφής ή του παραθύρου φίλων.

   Ιδιαιτερότητες:

   Δεν μπορούν να αποκλειστούν οι GM.

   Για να αποκλειστεί ένας παίκτης, αυτός θα πρέπει να βρίσκεται σε σύνδεση.


   Νέα κράνη

   Πως θα αποκτήσω τα νέα κράνη;

   Τα νέα Κράνη Δραγόνου κατασκευάζονται από τον NPC Φύλακας δράκων Τζαχάρ.

   Display Spoiler

   Τι υλικά χρειάζονται για την κατασκευή των νέων κρανών;

   Για την κατασκευή Κρανών Δραγόνου θα χρειαστείς καλύμματα κεφαλιού του Επιπέδου 80, Κράνος πολεμιστή, Κουκούλα αράχνης, Μαγικό κράνος, Καπέλο ψυχής και Κράνος Πρασινόδασους+5-9, όπως και υλικό εξευγενισμού που διατίθεται στο Εμπόριο Gaya.

   Υπάρχει το ενδεχόμενο αποτυχίας της αναβάθμισης;

   Ναι, η διαδικασία ενδέχεται να αποτύχει, ωστόσο το κράνος που θα χρησιμοποιηθεί δε θα καταστραφεί. Θα καταναλωθεί μόνο το υλικό εξευγενισμού σου.

   Θα μεταβιβαστούν τα μπόνους των αρχικών κρανών;

   Όχι, τα νέα κράνη αρχίζουν από το +0 και αρχικά δε διαθέτουν κανένα μπόνους.

   Για ποιο επίπεδο προορίζονται τα κράνη και τι μπόνους διαθέτουν;
   Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κράνη από το Επίπεδο 100 και πάνω. Διαθέτουν το μπόνους Αντίσταση στη Ζημιά Ικανότητας.


   Νέο μπουντρούμι – Φωλιά της Μέλεϊ για ομάδες

   Η ομαδική έκδοση της Φωλιάς της Μέλεϊ είναι σχεδόν ίδια με την έκδοση συντεχνίας, ωστόσο, μειώθηκε λίγο ο βαθμός δυσκολίας. Αντί με συντεχνία, μπορείς τώρα να ορμήσεις στο μπουντρούμι με μια ομάδα που να αποτελείται από έως 8 παίκτες.
   Display Spoiler


   Τι χρειάζεται να για εισέλθω;
   • Το ελάχιστο Επίπεδο είναι το 75.
   • Όλοι οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να διαθέτουν πάσο.
   • Η ομάδα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 4 μέλη.
   • Μπορείς να εισέρχεσαι στο μπουντρούμι κάθε 10 λεπτά.
   • Μια ώρα πριν τον υπολογισμό της Λίστας κατάταξης, δεν επιτρέπεται η είσοδος στο μπουντρούμι.
   Πώς μπορώ να εισέλθω;

   Εφόσον υπάρχει η ομάδα, λαμβάνεις άδεια εισόδου από τον NPC. Εάν δεν ανήκεις σε κάποια ομάδα, μπορείς να εγγραφείς στο μπουντρούμι μέσω της Αναζήτησης ομάδας (βλέπε «Αναζήτηση ομάδας» για περισσότερες πληροφορίες).

   Τι λάφυρα θα αποκτήσω στο μπουντρούμι;

   Κάθε μέλος ομάδας λαμβάνει ένα σεντούκι με 1000-1200 πολύτιμους λίθους (βλέπε «Σύστημα Gaya» για περισσότερες πληροφορίες).

   Λίστα κατάταξης

   Κατά τη διάρκεια της διέλευσης προβάλλεται ένα χρονόμετρο κάτω από το μικρό χάρτη. Υπολογίζει αντίστροφα το χρόνο της μέχρι στιγμής γρηγορότερης εφόδου στο μπουντρούμι.

   Το νέο σύστημα κατάταξης μπουντρουμιών υπολογίζεται με βάση το μέγεθος της ομάδας και το χρόνο που απαιτήθηκε από αυτήν για το μπουντρούμι. Οι Λίστες κατάταξης είναι διαθέσιμες μέσω του NPC Φύλακας δράκων Τζαχάρ.

   Οι παίκτες, οι ομάδες των οποίων καταλαμβάνουν τις έντεκα καλύτερες θέσεις εβδομαδιαίας κατάταξης, λαμβάνουν την παρακάτω ανταμοιβή:

   1η θέση: 400 Gaya

   2η - 3η θέση: 300 Gaya

   4η - 10η θέση:200 Gaya

   11η θέση: 100 Gaya

   Εάν κάποιος παίκτης ανήκει σε περισσότερες ομάδες που βρίσκονται στη Λίστα κατάταξης, τότε θα λάβει την ανταμοιβή που αντιστοιχεί στην καλύτερη θέση κατάταξης.

   Η ανταμοιβή μπορεί να παραληφθεί εντός μιας εβδομάδας από το μηδενισμό των Λιστών κατάταξης.   Σεντούκια
   Αρχηγών

   Οι Πτώσεις των αρχηγών Beran-Setaou, Bagjanamu, Ραζαδόρ, Nemere και Jotun Thrym έχουν αλλάξει.

   Display Spoiler

   • Beran-Setaou: 8-10 σεντούκια του Beran-Setaou, όπου κάθε ένα μπορεί να ανοιχτεί 2 φορές.
   • Bagjanamu: 9-11 σεντούκια του Bagjanamu + έως και 3 Επιπλέον Πτώσεις, όπου κάθε ένα μπορεί να ανοιχτεί 3 φορές.
   • Ραζαδόρ: 8-10 σεντούκια του Ραζαδόρ + έως και 12 Επιπλέον Πτώσεις, όπου κάθε ένα μπορεί να ανοιχτεί 3 φορές.
   • Nemere: 8-10 σεντούκια του Nemere + έως και 13 Επιπλέον Πτώσεις, όπου κάθε ένα μπορεί να ανοιχτεί 3 φορές.
   • Jotun Thrym: 8-10 σεντούκια του Jotun Thrym + έως και 8 Επιπλέον Πτώσεις, όπου κάθε ένα μπορεί να ανοιχτεί 3 φορές.


   Όλα τα σεντούκια είναι εμπορεύσιμα, μπορούν να αποθηκευτούν, να πέσουν και να πουληθούν σε ιδιωτικό κατάστημα.


   Σεντούκια μαθητευομένου, ειδικού, μάστορα και αρχιμάστορα

   Display Spoiler


   Σεντούκι μαθητευόμενου I

   • Επίπεδο 1 Όπλο+0
   • Κόκκινο Φίλτρο (S) (20x)
   • Μπλε Φίλτρο(S) (20x)
   • Πράσινο Φίλτρο (S) (10x)
   • Μωβ Φίλτρο(S) (10x)
   • Φίλτρο Σοφίας (3 ώρ.)
   Σεντούκι μαθητευόμενου IΙ
   • Μετάλλιο του Δράκου (3x)
   • Φίλτρο της Ταχύτητας (5x)
   • Φίλτρο Επίθεσης +10 (5x)
   • Ελιξίριο Ήλιου (S)
   • Φίλτρο Σοφίας (3x)
   • Σφραγίδα Απαλούζα (7 ημέρες)
   • Ταξιδιωτικό κουπόνι χωριών (τηλεμεταφέρει τον παίκτη 5 φορές στο 1ο ή το 2ο χωριό)
   Σεντούκι μαθητευόμενου IΙΙ
   • Ελιξίριο Φεγγαριού (S)
   • Πυξίδα Λίθων Metin
   • Φίλτρο της Ταχύτητας (5x)
   • Φίλτρο Επίθεσης +10 (5x)
   • Κάπα της Γενναιότητας (20x)
   • Μάσκα συναισθημάτων (15 ημέρες)
   • Φίλτρο Σοφίας (3x)
   • Ταξιδιωτικό κουπόνι χωριών
   • Σνακ δύναμης (7 ημέρες)
   Σεντούκι ειδικού I
   • Βιβλίο του Αρχηγού
   • Φίλτρο της Ταχύτητας (5x)
   • Πάπυρος Ευλογίας (5x)
   • Φίλτρο Επίθεσης +10 (5x)
   • Κάπα της Γενναιότητας (20x)
   • Ταξιδιωτικό κουπόνι χωριών
   Σεντούκι ειδικού II
   • Βιβλίο του Αρχηγού
   • Φίλτρο της Ταχύτητας (5x)
   • Φίλτρο Επίθεσης +20 (5x)
   • Φίλτρο Σοφίας (3 ώρ.)
   • Πάπυρος Ευλογίας (5x)
   • Πάπυρος εξορκισμού (3x)
   • Πράσινη Μαγεία (3x)
   • Πράσινη δύναμη (3x)
   Σεντούκι ειδικού III
   • Δαχτυλίδι τηλεμεταφοράς
   • Φίλτρο Βιασύνης (5x)
   • Κάπα της Γενναιότητας (20x)
   • Φίλτρο Επίθεσης +20 (5x)
   • Πάσο (5x)
   • Πάπυρος εξορκισμού (5x)
   • Επίθεση Δράκου Θεού (5x)
   • Ζωή Δράκου Θεού (5x)
   • Γάντια του Κλέφτη (7 ημέρες)
   • Μετάλλιο Τύχης (7 ημέρες)
   Σεντούκι μάστορα I
   • Κρασί από άνθος ροδάκινου (10x)
   • Φίλτρο Βιασύνης (5x)
   • Πάπυρος Δράκου (3x)
   • Φίλτρο Επίθεσης +20 (5x)
   • Πάπυρος εξορκισμού (5x)
   • Επίθεση Δράκου Θεού (5x)
   • Ζωή Δράκου Θεού (5x)
   • Γάντια του Κλέφτη (7 ημέρες)
   • Μετάλλιο Τύχης (7 ημέρες)
   • Φίλτρο της Ταχύτητας (5x)
   Σεντούκι μάστορα II
   • Ξόρκι μηδενισμού κατάστασης
   • Φίλτρο Βιασύνης (5x)
   • Ενίσχυση Αντικειμένου (μπλε) (5x)
   • Μάγεμα Αντικειμένου (μπλε) (5x)
   • Φίλτρο Επίθεσης +20 (5x)
   • Πάπυρος εξορκισμού (5x)
   • Προσεκτική Ανάγνωση (5x)
   • Επίθεση Δράκου Θεού (5x)
   • Ζωή Δράκου Θεού (5x)
   • Γάντια του Κλέφτη (7 ημέρες)
   • Μετάλλιο Τύχης (7 ημέρες)
   • Φίλτρο της Ταχύτητας (5x)
   Σεντούκι μάστορα III
   • Φίλτρο Βιασύνης (5x)
   • Ελιξίριο Φεγγαριού (Μ)
   • Φίλτρο Επίθεσης +20 (5x)
   • Ελιξίριο του Ερευνητή (5x)
   • Ενίσχυση Αντικειμένου (μπλε) (5x)
   • Μάγεμα Αντικειμένου (μπλε) (5x)
   • Πάπυρος εξορκισμού (5x)
   • Προσεκτική Ανάγνωση (5x)
   • Επίθεση Δράκου Θεού (5x)
   • Ζωή Δράκου Θεού (5x)
   • Γάντια του Κλέφτη (7 ημέρες)
   • Μετάλλιο Τύχης (7 ημέρες)
   • Φίλτρο της Ταχύτητας (5x)
   • Σεντούκι Δράκου
   Σεντούκι αρχιμάστορα
   • Συρρικνωμένο Κεφάλι (3x)
   • Αιματόπετρα (3x)
   • Βόλος της Ευλογίας (2x)
   • Ελιξίριο Ήλιου (M)
   • Επίθεση Δράκου Θεού (5x)
   • Ενίσχυση Αντικειμένου (μπλε) (5x)
   • Μάγεμα Αντικειμένου (μπλε) (10x)
   • Ζωή Δράκου Θεού (5x)
   • Πάσο (5x)
   • Σεντούκι Δράκου


   Σύστημα Gaya
   Στην Έκδοση 17.3 έχουμε ένα νέο νόμισμα εντός παιχνιδιού, το Gaya.

   Τι είναι το Gaya και σε τι εξυπηρετεί;

   Το Gaya είναι ένα νέο νόμισμα εντός παιχνιδιού και προβάλλεται στο παράθυρο περιουσίας μαζί με τα Yang και Won.   Μπορείς να έχεις στην κατοχή σου έως και 999.999 Gaya.

   Με τα Gaya σου μπορείς να πραγματοποιήσεις αγορές στο Εμπόριο Gaya.
   Display Spoiler


   Πώς αποκτώ Gaya;

   Μπορείς να αποκτήσεις Gaya, δίνοντας στον νέο NPC Έμπορος Gaya 10 πολύτιμους λίθους, ένα Λίθο Πνεύματος+0-3 και 5000 Yang για λείανση.

   Επίσης, λαμβάνεις Gaya ως ανταμοιβή, όταν κατατάσσεσαι σε μια από τις έντεκα καλύτερες θέσεις στην εβδομαδιαία κατάταξη των Μπουντρουμιών ομάδας. Μελλοντικά, θα μπορείς να αποκτάς αυτό το νόμισμα και μέσω event ή σεντουκιών.

   Τι είναι οι πολύτιμοι λίθοι;

   Μπορείς να ζητήσεις τη λείανση πολύτιμων λίθων για να μετατραπούν σε Gaya.

   Αποκτάς πολύτιμους λίθους ως ανταμοιβή στο νέο Μπουντρούμι ομάδας. Μελλοντικά, θα μπορείς να τους αποκτάς και μέσω event ή σεντουκιών.

   Τι είναι το Εμπόριο Gaya;   Στο Εμπόριο Gaya μπορείς να πραγματοποιείς αγορές με Gaya.

   Όταν ανοίγεις αυτό το κατάστημα, βλέπεις τα διαθέσιμα αντικείμενα εκείνη τη στιγμή.

   Κάθε παίκτης έχει στη διάθεσή του την πρώτη σειρά θέσεων. Οι θέσεις 4 έως 9 μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω της Επέκτασης Εμπορίου Gaya του Item shop, ώστε να διευρυνθεί η προσφορά.

   Το χρονόμετρο της επιφάνειας χρήσης επισημαίνει το χρόνο έναρξης για την εναλλαγή του κύκλου αγορών. Μόλις λήξει ο χρόνος, η προσφορά στο Εμπόριο Gaya θα αλλάξει.

   Η εναλλαγή είναι τυχαία, ενώ το χρονόμετρο ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση, μόλις ο παίκτης ανοίξει το Εμπόριο Gaya για πρώτη φορά. Έτσι, η προσφορά στο Εμπόριο Gaya είναι διαφορετική για κάθε παίκτη.


   Τι μπορώ να αγοράσω στο Εμπόριο Gaya, μεταξύ άλλων;

   • Φτερούγες δράκου
   • Πάπυρος εξορκισμού
   • Λίθος του σιδερά
   • Εγχειρίδιο Σιδηρουργίας
   • Πράσινο Δρακοφάσουλο
   • Γλειφιτζούρι της Δύναμης (7 η)
   • Γλειφιτζούρι της Δύναμης (3 η)
   • Μεζές πρωτεΐνης
   • Φρούτο ζωής
   • Κρασί από άνθος ροδάκινου+
   • Προσεκτική Ανάγνωση
   • Γαλάζιο Φίλτρο (200x)
   • Μεγέθυνση Καταλόγου
   • Κουτί Βιβλίου Κατοικίδιων
   • Μεταφορικό κουτί
   • Ξόρκι μηδενισμού ικανοτήτων
   • Ξόρκι μηδενισμού κατάστασης
   • Μενταγιόν της Ψυχής
   • Ανακατανομή (VIT)
   • Ανακατανομή (DEX)
   • Ανακατανομή (INT)
   • Ανακατανομή (STR)
   • Μάσκα συναισθημάτων (διάφορες εκδοχές)
   • Δέσμη Κασμίρ
   • Δαχτυλίδι Γλώσσας
   • Φίλτρο της Ταχύτητας
   • Φίλτρο Επίθεσης +10
   • Πάσο
   • Ζάχαρη Αλόγου
   • Φίλτρο Βιασύνης
   • Μάγεμα Αντικειμένου (μπλε)
   • Ενίσχυση Αντικειμένου (μπλε)
   • Μάγεμα Αντικειμένου+
   • Πάπυρος διόρθωσης
   • Σνακ δύναμης (7 ημέρες)
   • Σνακ δύναμης (15 ημέρες)
   • Σνακ δύναμης (30 ημέρες)
   • Παπούτσια του ανέμου
   • Βιβλίο του Αρχηγού
   • Φακός διορατικότητας
   • Πυξίδα Λίθων Metin
   • Αιματόπετρα
   • Βόλος της Ευλογίας
   • Έγγραφο αντιστροφής
   • Κορδέλα κυριάρχου (απλή)
   • Ελιξίριο Ήλιου (M)
   • Ελιξίριο Φεγγαριού (Μ)
   • Πάπυρος Ονομάτων Κατοικίδιων
   • Γυαλί Εμπορίου
   • Πάπυρος Επιστροφής
   • Πράσινη Μαγεία
   • Πράσινη δύναμη
   • Δαχτυλίδι τηλεμεταφοράς
   • Κάρτα Νέας Αρχής
   • Κάρτα Ανακατάταξης
   • Αναίρεση Προβολής
   • Κάπα της Γενναιότητας
   Η αναζήτηση ομάδας
   Χάρη σε αυτό το σύστημα, μπορούν να συσταθούν αυτόματα ομάδες για την έφοδο σε ένα Μπουντρούμι ομάδας.

   Display Spoiler

   Πως ανοίγει η αναζήτηση ομάδας;

   Μπορείς να την ανοίξεις είτε με τη συντόμευση SHIFT+J είτε μέσω του κουμπιού στη γραμμή εργαλείων.


   Πώς λειτουργεί;

   Αφού ανοίξεις το παράθυρο, επίλεξε το μπουντρούμι που θέλεις και κάνε κλικ στην «Αναζήτηση».


   Το σύστημα θα ελέγξει εάν διαθέτεις το απαιτούμενο Επίπεδο και τα αντικείμενα ή εάν έχεις ήδη εγγραφεί σε κάποιο άλλο μπουντρούμι. Εφόσον πληροίς όλες τις προϋποθέσεις, θα πραγματοποιηθεί η εγγραφή σου στο μπουντρούμι. Στο μικρό χάρτη θα προβληθεί το εικονίδιο της ενεργής αναζήτησης ομάδας.


   Στην επιφάνεια χρήσης μπορείς να ακυρώσεις την αναζήτηση ομάδας, εάν το επιθυμείς.

   Με ποια κριτήρια γίνεται η επιλογή;

   Το σύστημα επιλέγει παίκτες που απέχουν λιγότερα από 15 επίπεδα μεταξύ τους.

   Ο αρχηγός της ομάδας επιλέγεται σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

   1. Επίπεδο της ικανότητας «Ηγεσία»

   2. Επίπεδο

   3. Χρόνος εγγραφής


   Παιχνίδι ψαροπάζλ
   Για να βρεις το μίνι παιχνίδι, επίλεξε το κουμπί «Event» και, στη συνέχεια, την επιλογή «Παιχνίδι ψαροπάζλ».

   Display Spoiler

   Στο παράθυρο που ακολουθεί υπάρχουν οι κανόνες του παιχνιδιού και μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις.
   Κατά τη διάρκεια του event μπορείς να ψαρεύεις έως και πέντε Κουτιά ψαροπάζλ τη φορά. Εφόσον διαθέτεις το Βιβλίο Ψαρέματος, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις και το Κουτί ψαροπάζλ Deluxe.

   Τα απλά κουτιά περιέχουν ένα τυχαίο κομμάτι παζλ, ενώ τα κουτιά Deluxe περιέχουν ένα Deluxe κομμάτι παζλ.

   Στόχος του παιχνιδιού είναι να συμπληρωθεί πλήρως το παράθυρο, με όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις.


   Μπορείς να ανοίξεις ένα κουτί με αριστερό κλικ του ποντικιού. Τράβηξε το κομμάτι του παζλ με το δρομέα πάνω από το επιθυμητό σημείο και τοποθέτησέ το εκεί. Μπορείς να απορρίψεις το κομμάτι με δεξί κλικ, εάν δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει.

   Ανταμοιβές


   Η τυπική ανταμοιβή για την ολοκλήρωση του παζλ είναι +30.000 ΕΜΠ.

   Ανάλογα με τον αριθμό των προσπαθειών σου θα λάβεις, επίσης, ένα από τα τρία Χρυσά ψαροσεντούκια.

   Όσο λιγότερες προσπάθειες κάνεις, τόσο πιο πολύτιμη θα είναι η ανταμοιβή σου:

   10 και λιγότερες: Χρυσό ψαροσεντούκι (L) – μπορεί να ανοιχτεί 3 φορές.

   11 έως 24: Χρυσό ψαροσεντούκι (Μ) – μπορεί να ανοιχτεί 2 φορές.

   Πάνω από 25: Χρυσό ψαροσεντούκι (S) – μπορεί να ανοιχτεί 1 φορά.

   Περιεχόμενο σεντουκιών:

   • Βόλος της Ευλογίας
   • Πάπυρος Ευλογίας
   • Ενίσχυση Αντικειμένου (μπλε)
   • Μάγεμα Αντικειμένου (μπλε)
   • Δαχτυλίδι Εμπειρίας (30 λεπ.)
   • Μετάλλιο του Δράκου
   • Λίθος Ψυχής+
   • Μαΐμουδοαβγό
   • Φίλτρο της Ταχύτητας
   • Φίλτρο Επίθεσης +10
   • Κάπα της Γενναιότητας (20x)
   • Σφραγίδα Μαύρου Αλόγου (15 ημέρες)
   • Μετάλλιο ήρωα (1 ημέρα)
   • Βιβλίο του Αρχηγού (3 ώρ.)
   • Μάχη Διάτρησης
   • Κρίσιμη Μάχη
   • Φασόλι Zen
   • Σβούρα
   • Βασιλική κορδέλα (απλή)
   • Πάπυρος εξορκισμού
   • Εγχειρίδιο Σιδηρουργίας
   • 50.000 Yang
   • 100.000 Yang
   • 500.000 Yang


   Community Manager