Ανακαλύψτε το Θησαυρό της Βαβυλώνας!

 • Event

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Ανακαλύψτε το Θησαυρό της Βαβυλώνας!


  Ανακαλύψτε το Θησαυρό της Βαβυλώνας!

  Προσοχή Κυνηγοί Θησαυρών!

  Η αναζήτηση έφτασε στο τέλος της: Ανακαλύψτε από τις 18/12/2017 τον μυστηριώδη Θησαυρό της Βαβυλώνας και βγάλτε από μέσα του αμύθητα πλούτη όπως τους σπάνιους Γρύπες-κατοικίδια, Νόγκαϊ με θρυλικά μπόνους, τελετουργικές πέτρες, το Σεντούκι Δράκου+ (πολύχρωμο), ένα ζώο ιππασίας Μαμούθ, κουπόνια για Εμφανίσεις Όπλων+ κι άλλα πολλά!

  Όμως δεν θα παραδώσει αυτά τα πλούτη έτσι απλά. Η απόλυτη ανταμοιβή, ένα σφραγισμένο Σεντούκι Αδαμαντίου με πολύτιμο περιεχόμενο και το κλειδί του, θα σας αποκαλυφτεί μόνο αν έχετε αναβαθμίσει βήμα-βήμα το Θησαυρό της Βαβυλώνας στο ανώτατο επίπεδο. Αυτή η διαδικασία κρύβει κάποιο ρίσκο, επειδή ο θησαυρός μπορεί να καταστραφεί. Κι όμως, δεν θα φύγετε με άδεια χέρια! Αν αποτύχει η αναβάθμιση, θα αποκτήσετε σίγουρα την ανταμοιβή του παρόντος επιπέδου. Με λίγη τύχη μπορεί να αποκτήσετε κι ένα επιπλέον Σφραγισμένο Σεντούκι Αδαμαντίου!

  :!: Σημαντική πληροφορία:
  Παρακαλούμε ανοίξτε οπωσδήποτε τους Θησαυρούς της Βαβυλώνας και τα Σεντούκια Αδαμαντίου σας πριν τη λήξη του event στις 04/01/2018. Όλα τα σεντούκια και τα κλειδιά θα αφαιρεθούν από το παιχνίδι μετά τη λήξη του event.

  Παρακαλώ έχετε υπόψιν πως στον Θησαυρό της Βαβυλώνας δεν
  παίρνετε πίσω Δρακόμαρκες από τα Δρακονομίσματα που ξοδεύετε.

  Οι νέοι λογαριασμοί δεν θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν
  καθημερινά δωρεάν κουτί για την αποφυγή εκμετάλλευσης του.


  Μια επιτυχή αναζήτηση θησαυρών σας εύχεται

  η ομάδα του Metin2