Οδηγίες συμπεριφοράς στην κοινότητα του Metin2

 • Οδηγίες συμπεριφοράς στην κοινότητα του Metin2
  Σκοπός των οδηγιών συμπεριφοράς είναι μια άνετη ατμόσφαιρα εντός της κοινότητας, ώστε να διασκεδάζει κάθε παίκτης που συμμετέχει ενεργά σ' αυτήν. Οι χρήστες μας πρέπει να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο με σεβασμό κι αξιοπρέπεια.
  Οι οδηγίες της κοινότητας θα σε βοηθήσουν να γίνεις μέρος της κοινότητας του Metin2. Αντικείμενο αυτών των οδηγιών συμπεριφοράς και των Ο&Δ είναι η χρήση όλων των πλατφορμών του Metin2.


  Πρέπει να προσέχεις τα εξής όταν κινείσαι σε πλατφόρμες του Metin2:


  Να είσαι δίκαιος και να φέρεσαι στους άλλους με σεβασμό.
  Δεν ανεχόμαστε ακατάλληλη συμπεριφορά σε καμία πλατφόρμα μας. Έχουμε μια ποικιλόμορφη κοινότητα και θέλουμε να μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν τα κανάλια επικοινωνίας χωρίς να φοβούνται ότι θα προσβληθούν, θα δεχτούν κακόβουλη συμπεριφορά ή θα γίνουν θύματα απατεώνων. Να φέρεσαι στους συμπαίκτες σου με σεβασμό και ευγένεια. Θεωρούμε κάθε παίκτη αρκετά υπεύθυνο και θέλουμε όλοι να σέβονται την υπευθυνότητα του κάθε παίκτη.


  Επιθυμητή συμπεριφορά:


  Να φέρεσαι με σεβασμό σε όλα τα μέλη:
  Μη βγάζεις την κακή σου διάθεση σε άλλους παίκτες δημοσιεύοντας προσβλητικά σχόλια ή άλλα (π.χ. εικόνες, συνδέσμους κλπ.) στις σελίδες μας. Δεν θα ανεχτούμε τα εξής: αδυσώπητη συμπεριφορά, μειωτικά ή συκοφαντικά σχόλια, απειλές, καψώνια, παράνομες ενέργειες, εισχώρηση στην ιδιωτική ζωή άλλων, ανάρμοστη συμπεριφορά ή την ανεπίτρεπτη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων κάποιου άλλου μέλους.
  Έχε υπόψη ότι όλοι οι παίκτες έχουν το ίδιο δικαίωμα να παίζουν Metin2. Να είσαι δίκαιος και να μην μπλοκάρεις σκόπιμα σημαντικές λειτουργίες του παιχνιδιού (π.χ. τον διάλογο NPC).
  Η επίσημη γλώσσα στην κοινότητα είναι τα ελληνικά.
  Να βοηθάς τους συμπαίκτες σου όταν ζητούν βοήθεια. Μετάφερε την εμπειρία σου και σε άλλους!
  Να σέβεσαι την ιδιωτική ζωή των άλλων!
  Παίξε ως μέλος μιας ομάδας και συνείσφερε στην ομάδα αυτή.
  Αν σε προσβάλει κάποιος ή κάνει κάποιο σχόλιο που σε ενοχλεί, αγνόησέ τον αντί να ξεκινήσεις καυγά,ή ανέφερέ τον μέσω του συστήματος υποστήριξης!
  Η ομάδα του Metin2 είναι στη διάθεσή σου για κάθε πρόβλημα σχετικό με το παιχνίδι. Να απαντάς τις ερωτήσεις του, ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην ξεχνάς ότι μπορείς πάντοτε να αναφέρεις παίκτες με ανάρμοστη συμπεριφορά στην ομάδα υποστήριξης. Αν μπορείς, απόδειξε το παράπονό σου με κάποιο στιγμιότυπο/φωτογραφία. Αν έχουμε στη διάθεσή μας ένα στιγμιότυπο, θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.
  Σε περίπτωση κλοπής λογαριασμού ή αντικειμένων, απευθύνσου κατευθείαν στην υποστήριξη. Μπορούμε να επεξεργαστούμε παράπονα για προειδοποιήσεις κι αποκλεισμούς μόνο αν το γεγονός έχει συμβεί μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες!
  Χρυσός κανόνας: Να φέρεσαι στους άλλους όπως περιμένεις να σου φέρονται κι εκείνοι!


  Απαγορευμένη συμπεριφορά:


  Μην προσπαθήσεις να παρακάμψεις ή να παραβείς τις οδηγίες συμπεριφοράς ή τους Ο&Δ με κανέναν τρόπο. Αν κάποιος παραβεί τους κανόνες, ανάφερέ τον αμέσως στην υποστήριξη.
  Μην προσπαθείς να χρησιμοποιείς άλλες λέξεις για να γράφεις πράγματα που συνήθως μπλοκάρονται από τα φίλτρα του συστήματος συνομιλίας μας. Υπάρχει λόγος που υπάρχουν αυτά τα φίλτρα. Απλά μη χρησιμοποιείς ανάρμοστες εκφράσεις.
  Απαγορεύονται κάθε είδους εμπορικά μηνύματα. Δεν επιτρέπεται να κάνεις διαφήμιση ή να στέλνεις διαφημιστικούς συνδέσμους.
  Στην κοινότητα Metin2 δεν έχουν καμία θέση πορνογραφικά ή σεξουαλικά περιεχόμενα.
  Μην παραβαίνεις νόμους. Να τηρείς τη νομοθεσία. Μη μεταφέρεις πληροφορίες που νομίζεις ή ξέρεις πως μπορεί να είναι λανθασμένες, παρεξηγήσιμες, παράνομες ή εγκληματικές.
  Μην παριστάνεις πως είσαι κάποιος άλλος, ιδιαίτερα συνεργάτης, εκπρόσωπος ή υπεύθυνος του Metin2 και της εταιρείας Gameforge.
  Μην συμπεριφέρεσαι άξεστα. Το να προσβάλλεις και να ενοχλείς άλλους παίκτες δεν είναι μόνο κακόβουλο, αλλά οδηγεί και στον αποκλεισμό σου από το παιχνίδι.


  Για τη δική σου ασφάλεια, μην δίνεις σε άλλους προσωπικές πληροφορίες.
  Μην δημοσιεύεις ποτέ προσωπικά σου στοιχεία!


  Γιατί;


  Ο λογαριασμός σου στο Metin2 μπορεί να κλαπεί μέσω hack.
  Οι χαρακτήρες σου στο Metin2 μπορεί να διαγραφούν για πάντα.
  Τα αντικείμενά σου μπορεί να χαθούν για πάντα.
  Μπορεί να αποκλειστείς από το παιχνίδι προσωρινά ή μόνιμα.
  Μπορεί κάποιοι να μάθουν τον τόπο διαμονής σου.


  Πώς;


  Μην δίνεις σε άλλους τα στοιχεία του λογαριασμού σου.
  Μην δίνεις σε κανέναν τους προσωπικούς σου κωδικούς.
  Να μην δίνεις πληροφορίες για την αληθινή σου ζωή.
  Μην δίνεις την προσωπική σου διεύθυνση email.


  Μην δίνεις τον προσωπικό σου αριθμό τηλεφώνου.


  Η ομάδα του Metin2 διατηρεί το δικαίωμα εξέτασης γεγονότων που αποτελούν παράβαση των κανόνων και το δικαίωμα τιμωρίας παραβάσεων μέσω, για παράδειγμα, ενός προσωρινού ή μόνιμου αποκλεισμού του λογαριασμού.


  Θα ανανεώνουμε τις οδηγίες συμπεριφοράς. Να επισκέπτεσαι συστηματικά αυτήν τη σελίδα, ώστε να μένεις ενημερωμένος.


  Σε περίπτωση ερωτήσεων ή προβλημάτων, μπορείς να στραφείς στην ομάδα του Metin2 μέσω του συστήματος υποστήριξης της Gameforge.


  Οδηγίες για στιγμιότυπα/φωτογραφίες:
  Αγαπητοί χρήστες,


  ένα στιγμιότυπο πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:


  ● Πρέπει να φαίνεται το όνομα και το επίπεδο του χαρακτήρα σου.
  ● Πρέπει να είναι αναγνώσιμες τουλάχιστον 4 σειρές από τη συνομιλία.
  ● Τα υπάρχοντα του χαρακτήρα πρέπει να φαίνονται.
  ● Στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να φαίνεται όλος ο διάλογος ή μεγάλο μέρος του.
  ● Πρέπει να είναι αναγνωρίσιμος ο σέρβερ, ο μικρός χάρτης και το κανάλι.
  ● Πρέπει να υπάρχει ημερομηνία και ώρα στο ticket.
  ● Δεν πρέπει να είναι επεξεργασμένο με οποιονδήποτε τρόπο το στιγμιότυπο (κομμένα κομμάτια, μαρκαρισμένα κομμάτια, υπογραμμισμένες προτάσεις κλπ.)
  ●Τα στιγμιότυπα, πρέπει να αναφέρονται στον δικό σας χαρακτήρα και μόνο! Δεν θα γίνονται δεκτά στιγμιότυπα που τα αναφέρετε εσείες, και αναφέρονται σε άλλους χαρακτήρες!


  Η ομάδα υποστήριξης δεν δέχεται στιγμιότυπα που δεν εκπληρώνουν αυτές τις προϋποθέσεις. Η αποστολή ενός πλαστού στιγμιότυπου τιμωρείται με αποκλεισμό του λογαριασμού.

 • Αγαπητη κοινοτητα,


  το metin2 διανυει μια περιοδο εντονων αλλαγων!Σημερα παρουσιαζουμε αλλη μια!Μαζι με τις Οδηγιες Συμπεριφορας,εισαγουμε ενα νεο συστημα,που θα μας βοηθησει να αντιμετωπιζουμε/αντιδρουμε καλυτερα σε καταπατησεις των κανονων μας,ή των Ο&Δ!!Δεν θα υπαρχουν πολλες αλλαγες για εσας,και στην πραγματικοτητα η αλλαγη ειναι μια "εσωτερικη",δηλαδη στην Ομαδα του metin2!
  Μπορειτε να το συσχετισετε με το συστημα προειδοποιησεων του φορουμ το οποιο λιγο/πολυ γνωριζετε!!!Ολες οι πληροφοριες που σχετιζονται με τον λογαριασμο σας,θα στελνονται στο μαιλ σας,αφου ολες οι προειδοποιησεις σε αυτο αναφερονται-δινονται,και θα πρεπει να δινετε προσοχη σε αυτο(μαιλ).


  Αυτη η αλλαγη ειναι λογικο επακολουθο,της αλλαγης μας στις Οδηγιες Συμπεριφορας!Καθως ολες οι κοινοτητες metin2 εχουν πλεον κοινους κανονες και εχουν γενικευτει,το ιδιο θα ισχυει και για τον τροπο που οι Ομαδες χειριζονται τις περιπτωσεις σας!!!
  Αυτο εχει σαφη πλεονεκτηματα για εσας,καθως απο εδω και στο εξης,οι κανονες και ο τροπος που οι Ομαδες χειριζονται παραβιασεις/περιπτωσεις ειναι ιδιοι παντου!!!


  Ουσιαστικα,τα πραγματα θα γινουν πιο ευκολα για ολους μας!Το σημειο το οποιο υπαρχει περιπτωση να σας μπερδεψει ειναι,το γεγονος οτι δεν θα δημοσιευσουμε καποιον πινακα/καταλογο των τιμωριων,καθως δεν χρειαζεται!Αυτο γινετε γιατι,δεν θελουμε να κανουμε τα πραγματα πιο περιπλοκα,με την εισαγωγη περισσοτερων κανονων-παραβασεων,απο την στιγμη που απλοποιησαμε τα πραγματα με την παρουσιαση των Οδηγιων Συμπεριφορας!  Στην περιπτωση που μπερδευτηκατε,οριστε μερικα μικρα παραδειγματα μελλοντικων παραβασεων-τιμωριων:

  • Για μια ελαφρια παραβιαση του chat ή καποια ελαφρια προσβολη,η τιμωρια θα ειναι chatblock και μια προειδοποιηση
  • Για χρηση hack ή πολυ βαρια προσβολη,μονιμος αποκλεισμος

  Ο νεος μας πινακας αποκλεισμων,περιεχει προειδοποιησεις-αποκλεισμους,τα οποια συσσωρευονται/στακαρουν με τα προηγουμενα!!!Αυτο σημαινει οτι οσο περισσοτερες παραβιασεις,τοσο ευκολοτερα θα αποκλειστείτε μονιμα.Γι αυτο μην μας αναγκαζετε να επεμβαινουμε/τιμωρουμε!!!
  Να ειστε παντα φιλικοι με τους συμπαικτες σας
  η ομαδα του metin2.gr