Κανόνες Αγοράς


 • 1. Οι αγγελίες στην Αγορά αναφέρονται μόνο στις Αγορές / Πωλήσεις / Ανταλλαγές / Εκτιμήσεις αντικειμένων που μπορούν να διατεθούν στο παιχνίδι και δικαίωμα σε αυτές έχει μόνο η/ο παίκτης που διαθέτει το χ αντικείμενο.


  2. Απαγορεύονται χρηματικές συναλλαγές και συμφωνίες , επίσης απαγορεύονται αγγελίες για αντικείμενα εκτός παιχνιδιού.


  3. Όταν δημιουργείτε μια αγγελία πρέπει οπωσδήποτε να έχετε επιλέξει τον σωστό server .
  Nestor - Server 1 , Myra - Server 2 , Vasiliki - Server 3


  3.1 α)Σε περίπτωση που δημιουργείτε θέμα σε λάθος σερβερ ή ενότητα ζητάτε απ' τον συντονιστή το κλείδωμα του και δημιουργείτε νέο στη σωστή ενότητα/σερβερ ή την απλή μεταφορά του.


  4. Mόνο ο θεματοθέτης και οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να γράφουν στην αγγελία , αφού βρείτε συμπαίχτη να πραγματοποιήσετε την εμπορική συναλλαγή, ή επικοινωνία σας θα γίνεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων. ΔΕΝ επιτρέπεται να κλείνονται συμφωνίες δημόσια που θα περιέχουν περαιτέρω πληροφορίες.


  5. Όταν μια εμπορική συναλλαγή ολοκληρωθεί υποχρεούστε να ενημερώσετε τον υπεύθυνο συντονιστή είτε με μήνυμα είτε κάνοντας reply (=απάντηση) στο thread σας ώστε να κλειδωθεί.


  6. Θέματα συναλλαγών ή εκτιμήσεων που είναι ανενεργά για 1 εβδομάδα , θα κλειδώνουν αυτόματα από τον υπεύθυνο συντονιστή , ακόμη και όταν αυτές δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον από άλλους χρήστες αλλά περιέχουν μόνο ανανεώσεις από τον θεματοθέτη .


  7. "Ανανέωση" χρησιμοποιείτε για να ανανεώσετε το θέμα σας. Μονολεκτικές απαντήσεις εκτός ανανέωσης σας οδηγούν σε προειδοποίηση για Σπαμ.


  7.1 α) ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ αν το θέμα σας έχει πάει στην 2η σελίδα των αγγελιών ή αν έχουν περάσει τουλάχιστον 3 ημέρες από την τελευταία σας ανανέωση .
  (αν τυχόν δεν υπάρχει 2η σελίδα δεν χρειάζεται να κάνετε και ανανέωση )


  7.1 β) Απαγορεύεται η ανανέωση θέματος με emoticons, καθώς και με την λέξη "refresh". Xρήστης που θα προτιμήσει αυτού του είδους ανανέωση, θα προειδοποιείται για ασέβεια κανόνων.


  8. Απαγορεύονται οι ανταλλαγές παικτών στο φόρουμ. Χρήστης που προτείνει ανταλλαγή παίκτη θα προειδοποιείται.


  9. Σε περίπτωση πώλησης/αγοράς/ανταλλαγής/εκτίμησης πολλαπλών αντικειμένων έχετε το δικαίωμα για μια δημιουργία θέματος.


  9.1 α)Αν έχετε δημιουργήσει ένα θέμα και θέλετε να προσθέσετε νέο αντικείμενο πατάτε reply(= απάντηση) και προσθέτετε το αντικείμενο που θέλετε ζητώντας απ τον συντονιστή να τροποποιήσει τον τίτλο του θέματος για αυτή την προσθήκη)
  Αυτό θα γίνεται μόνο αν έχει περάσει το χρονικό περιθώριο edit(=επεξεργασίας) του θέματος.


  10. Η Διαχειριστική Ομάδα και η εταιρία δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθάνουσας εμπιστοσύνης. Πιο συγκεκριμένα συμφωνίες που κλείνετε και δεν σας δώσουν το αντικείμενο, ή το ποσόν (σε yang) που συμφωνήσατε είναι καθαρά δική σας ευθύνη.


  11. Δεν επιτρέπονται θέματα που προσφέρουν υπηρεσίες στο παιχνίδι όπως ανταλλαγή yang για exp και αντίστροφα, ανταλλαγή αντικειμένων για exp-σκάψιμο-βοήθεια σε αποστολές και οποιαδήποτε εκμετάλλευση υπηρεσιών στο παιχνίδι.


  Η μη τήρηση των παραπάνω είναι αφορμή για προειδοποίηση η αποκλεισμό αναλόγως την σοβαρότητα.

  Βραδέως μεν φίλος γίγνου, γενόμενος δε, πειρώ διαμένειν.