CoMa need help :P

• Έχουμε μία ερώτηση για σας:
    Ποια παλιά πανοπλία θα θέλατε να δείτε ως πιθανό κουστούμι;

Γι' αυτό χρειάζεται να κάνετε ένα πράγμα ώστε να επικυρωθεί η ψήφος σας:
    1 απάντηση/ποστ = 1 ψήφος (αν κάνετε και 2ο δεν θα μετράει για εμάς) και μπορείτε επίσης να έχετε 3 επιλογές

Αυτό το ποστ ψηφοφορίας είναι έγκυρο μόνο για τις παλιές πανοπλίες.

Ανυπομονούμε να δούμε τις απαντήσεις σας ^^

Σημείωση: Το σπαμ δεν επιτρέπεται :love:

• Old armors like armors that you had when you started the game.
    We want to know what armor did you like it more during your play time. All players have that special armor they like more but they will are not using it anymore.

Μετάφραση: Παλιές πανοπλίες σαν αυτές που είχατε όταν ξεκινήσατε το παιχνίδι.
    Θέλουμε να ξέρουμε ποια πανοπλία σας άρεσε περισσότερο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Όλοι οι παίκτες έχουν μία συγκεκριμένη πανοπλία που τους αρέσει περισσότερο αλλά δεν την χρησιμοποιούν πλέον.

• Χρυσή πανοπλία πολεμιστή και δρακόθεου 61ρα αυτές δεν τις βλέπουμε πλέον τόσο συχνά μόνο αν την έχει κάποιος παλιός παιχτης από την αρχή του game

Φτάσε όπου δεν μπορείς παιδί μου.Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά και έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Νίκος Καζαντζάκης (1883 - 1957, Έλληνας συγγραφέας, ποιητής και φιλόσοφος)

• εγώ λέω να βάλετε την king armo υποτίθεται ότι την παίρνεις από ειδικά εβεντ που δεν νομίζω να έχουν γίνει φαίνεται πολύ ωραία και θα ήθελα να μπει στο παιχνίδι σαν φορεσιά

• και εγω θελω να δω την πανοπλια του αυτοκρατορα σαν κοστουμι

δινει 150 αμυνα και δινοταν τιμητικα παλαιοτερα οταν υπηρχε το εβεντ με τον αυτοκρατορα
    επισης την ειχε παρει ο papoulis επειδη ηταν ο πρωτος που πηγε 99 επιπεδο

απο τη στιγμη που δε χρησιμοποιειται για τιποτα αυτη η πανοπλια τουλαχιστον ας την δουμε ως κουστουμι

ΜΗΝ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ,ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ

• Thank you all for the answers.
    You have been very helpful :love:

Μετάφραση:
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
    Θα είναι πολύ χρήσιμες :love: