Σχέδια στο χέρι.

• Καλησπέρα.

Στον ελεύθερο χρόνο μου ζωγραφίζω αρκετά. Φυσικά είναι σε ερασιτεχνικό στάδιο ακόμα. Μοιράζομαι τα σχέδια τα δικά μου μαζί με άλλους σε μία σελίδα του facebook και σκέφτηκα πως θα ήταν ωραία να υπάρξει ένα νήμα κι εδώ.

Ξεκινάω με ένα σχέδιο και θα ανεβάζω συχνά όποτε ολοκληρώνω ένα καινούριο.

Ελπίζω να υπάρχουν και άλλοι με καλλιτεχνικές ανησυχίες και να δούμε αρκετά σχέδια στο νήμα! :love:

Ο συγκεκριμμένος είναι από Anime.

Anime : One Piece
    Character : Franky

~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Τωρα σοβαρα το εκανες αυτο μονος? Αν ναι δεν εχω λογια πραγματικα.... Αν κανεις και εναν luffy σε φαση Gear 4 τοπ

• Τωρα σοβαρα το εκανες αυτο μονος? Αν ναι δεν εχω λογια πραγματικα.... Αν κανεις και εναν luffy σε φαση Gear 4 τοπ

Καλησπέρα Παντελή,

φυσικά και το έκανα μόνος, σε όλα μου τ σχέδια τα βγάζω φωτογραφιες σε πολλά στάδια πριν ολοκληρωθούν, οπότε έχω και τα "on going" από αυτά.

Θα φτιάξω ένα του luffy gear 4 στο υπόσχομαι, απλά επειδή καθημερινές δουλευώ και δουλευώ παράξενα ωράρια, λογικά στο επόμενο Σ/Κ θα το έχω έτοιμο! Σε ευχαριστώ για την κριτική σου!

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Οχι ενταξει μην μπεις στον κοπο σιγα ετσι και αλλιως εμενα μονο το Gear Second μ αρεσει ειδικα σε εκεινη την σκηνη μετα απο την εκπαιδευση του που συναντα παλι του nakama του και πολεμαει τον PX-5 επισοδειο 521

• Μεταφέρω ένα σχέδιο από άλλο νήμα κι εδώ.

Ένας σαμάνος :D

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Παντελή, ήταν πολύ δύσκολο και ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω.. :P

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Ενταξει απλα τοπ, πραγματικα το εχεις το αθλημα

Ευχαριστώ πολύ.

Όλα μου τα σχέδια έχουν πολλά λάθη αλλά προσπαθώ να τα φτιάξω.

Το μόνο που με "στεναχωρεί" είναι πως η φωτογραφία δεν αποδίδει στην πραγματική απεικόνιση. Συνήθως όλα τα σχέδια από κοντά είναι πολύ πιο καλά. Ασχέτως αν είναι πετυχημένα ή όχι. Η φωτογραφία τα αδικεί.

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• [b]Να πω με τη σειρά μου συγχαρητήρια στον δημιουργό !!!
    Είναι πραγματικά υπέροχα !!

Άντε να δούμε κι άλλα σχεδιάκια :D

• Ευχαριστώ για τα καλά λόγια των από πάνω.

Επίσης ξέρω πως υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες εδώ μέσα. Εμφανιστείτε. Ανεβάστε μας σχέδια :D

Το παρακάτω είναι επίσης από Anime.

Anime : FullMetal Alchemist
    Characters : Erlic Brothers ( Edward Erlic, Alphonse Erlic )

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Hello,

Πόσα yang θα ζήταγες για ένα σχέδιο? ^^

• Irmin μόλις τελειώσω αυτό που κάνω θα ξκινήσω να σε φτιάξω κάπως. Θα δω τι θα φτιάξω.. :P Κάτι που φωνάζει ίσως. :P

Tsitsi Ole , δεν θέλω yang για ένα σχέδιο :D Μπορείς να μου ζητήσεις κάτι και όταν έχω χρόνο θα προσπαθήσω να το κάνω. Ωστόσο αφού δεν μπορώ να στο δώσω στο χέρι, πως θα σου χρησιμεύσει online;

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Ποστάρω και αυτό για σήμερα και τέλοοοος. Λογικά προς το τέλος της εβδομάδας τα επόμενα!

Θα χαρώ να δω και άλλων σχέδια! Δεν έχει σημασία πόσο καλά ή πόσο άσχημα μπορεί να είναι. Είναι τέχνη. Είναι κομμάτι μας. Μοιραστείτε το ελεύθερα!

Πάλι χαρακτήρας από Anime.

Anime : Hunter x Hunter
    Character : Killua Zoldyc

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Despoina εσύ το έχεις φτιάξει σε υπολογιστή ή είναι έτοιμο από google ;;

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• καλημέρα :)

Τα συγχαρητήρια μου,κάνεις υπέροχη δουλειά κ να το συνεχίσεις,εφόσον σε ευχαριστεί!! ;)
    Κ εμένα μου αρέσει να ζωγραφίζω,αν βρώ ελεύθερο χρόνο θα κάνω κάτι να σας δείξω..

Μπράβο κ πάλι!!!! :thumbsup:

Whds2.png

• καλημέρα :)

Τα συγχαρητήρια μου,κάνεις υπέροχη δουλειά κ να το συνεχίσεις,εφόσον σε ευχαριστεί!! ;)
    Κ εμένα μου αρέσει να ζωγραφίζω,αν βρώ ελεύθερο χρόνο θα κάνω κάτι να σας δείξω..

Μπράβο κ πάλι!!!! :thumbsup:

Ώπα, Ώπα, αυτά είναι δηλώσεις! Περιμένουμε όλοι να δούμε!! :D

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Και επειδή το λέει και το όνομα μου έκανα ένα λιοντάρι(συγκεκρίμενα το λευκό) :thumbsup:

Life is great...
    Pets make it better :)