Σχέδια στο χέρι.

• Λέω να ξεσκονίσω λίγο.. Μην φύγουμε 20 μέρες, τα παρατάτε όλα :P Αυτές τις μέρες φτιάχνω ένα σχέδιο για δώρο και δεν είναι σε απλό Α4, αλλά σε ακουαρέλα σχεδίου Α3.

Θα το ανεβάσω μόλις τελειώσει. Ίσως ανεβάσω και κάποια φωτογραφία κατά την διάρκεια επεξεργασίας. Θα δούμε.

Θέλω να δω σχέδια και άλλων! :D

~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Σας έλειψα;;

Το σχέδιο είναι σε Α3 όπως είπα (70χ50 εκατοστά).

Το έκανα μαζί με μία φίλη (δούλευαν 4 χέρια πάνω του ταυτόχρονα) και πήρε σύνολο 11 ώρες.

Είναι κρίμα να μην μπορεί η φωτογραφία να μεταφέρει την πραγματική του είκονα.

Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ως τώρα και πιο δύσκολο.

Ελπίζω να σας αρέσει και εσάς!! :D :D :D

Anime : Naruto
    Character : Itachi uchiha

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Πραγματικα υπεροχο!! μπορεις να βαλεις καποιο αντικειμενο πχ ενα φρουτο διπλα ωστε να καταλαβουμε τις διαστασεις του;

• Το εκανα δωρο το σχεδιο. Ωστοσο εχω μια φωτογραφια με ενα στυλο επανω. Δεν φαινεται καλα το σχεδιο αλλα ξεχωριζει το μεγεθος.το απογευμα που θα γυρισω απο την δουλεια θα το ανεβασω.

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Ορίστε και με το στυλό να φανεί το μέγεθος του σχεδίου.

Θεωρώ πως λόγο μεγέθους θα φανεί πιο "εντυπωσιακό"

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• παιζει να με εψησες να κανω κανα δυο σχεδιακια :P πραγματικα εντυπωσιακος ο itachi!

Αυτά είναι τα ωραία!! Άντε άντε να δούμε και κάνα άλλο σχέδιο!!

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Αυτη ειναι η προσπαθεια μου για αρχη :P Πρωτη φορα χρησιμοποιησα σκιες , περιμενα χειροτερα αποτελεσματα. Αυτος ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο το Anime Naruto. Το ονομα του ειναι Kakashi. Μου πηρε σχεδον 1μιση ωρα για να το φτιαξω. :D

• Αυτη ειναι η προσπαθεια μου για αρχη :P Πρωτη φορα χρησιμοποιησα σκιες , περιμενα χειροτερα αποτελεσματα. Αυτος ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο το Anime Naruto. Το ονομα του ειναι Kakashi. Μου πηρε σχεδον 1μιση ωρα για να το φτιαξω. :D

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εμένα η εικόνα μου δείχνει πως έχει crushάρει. Δεν μπορώ να δω κάτι :P

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• έέέέέλα ρε συ! Είναι πολύ πετυχημένος!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!

Από τα πρώτα σου σχέδια γενικά;;

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Αν εξαιρεσουμε 2-3 σκιτσακια που ειχα κανει πριν χρονια, ναι μπορεις να πεις οτι ειναι το πρωτο μου σχεδιο :D

• Πρώτη φορά κάνω πρόσωπο οπότε δεν είναι και το καλύτερο.. :)

Life is great...
    Pets make it better :)

• Αλλο ενα αγαπημενο anime, Dragonball . Αυτη την φορα ειναι 2 χαρτια , στο ενα ο Goku και στο αλλο ο Gohan. Αυτη την φορα ηταν λιγο πιο δυσκολο γιατι επρεπε να το αντιγραψω απο την οθονη του υπολογιστη στο χαρτι , σε λιγο μεγαλυτερη κλιμακα για να χορεσει στο χαρτι. Χρησιμοποιησα και χρωματιστα μολυβια για να πετυχω και τα χρωματα. Ευτυχως τα αποτελεσματα ηταν καταπληκτικα! :D Επομενος , μαλλον ερχεται ο DeadPool , αναλογως τον χρονο που θα εχω μεσα στην βδομαδα. :P

• Καλησπέρα μετά από καιρό!! :D

Παιδιά , ΠΟΛΥ ωραία τα σχέδια.

Animalover πραγματικά εξελίσεσαι, μαζί με όσα βλέπω από τα PM.

Dzakos σοβαρα, ΠΟΛΥ ωραία!!

Πάρτε και ένα δικό μου μετά από καιρό.

Anime : One piece
    Character : silver rayleigh

http: // oi63.tinypic.com /2ik4od0.jpg

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

Edited once, last by Cerise ().

• Μην λείψουμε λίγο καιρό, αμέσως να πιάσουν αράχνες κάποια Thread.

Ξεσκονίζω λοιπόν :P

Anime movie : Gost in the shell

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)