Ψάχνοντας Ιδέες

• Καλημέρα σας και καλώς σας (ξανα)βρήκα.

Άμα έχει μείνει εδώ μέσα κανένας παλιός παίζει και να με θυμάται, είμαι ο Λιχούδης, αλλά που να τον βρίσκω τώρα τον λογαριασμό..πάνε λίγα χρόνια.

Ασχολούμουν κάποτε με επεξεργασία εικόνων, αλλά μετά για κάμποσο καιρό το παράτησα και είπα πλέον να το ξαναπιάσω.

Έτσι, λοιπόν, θα ήθελα ιδέες. Τι θα θέλατε να δείτε; Προτείνεται οτιδήποτε.. Αφίσες, wallpapers, υπογραφές, άλλες εικόνες ή ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Σχετικά με το Metin μόνο μην προτείνετε :P

Εδώ μπορεί όποιος θέλει να πάρει μια ιδέα για το τι έχω φτιάξει, αν και είναι αρκετά παλιά..

Δώστε μου ιδέες, λοιπόν!!

• =O8o Επιστρεφουν παλια μελη του φορουμ! Τι στιγμες ζουμε!!!
    Θα ηθελα να δω κατι σε wallpaper , σκοτεινο με μπλε λεπτομεριες :thumbsup:
    Θα μπορουσες να μας δειξεις κατι σε final fantasy κιολας, καμια υπογραφη ισως;

• Γεια σου Dzako! Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμένος όσον αφορά το wallpaper;

Προσπάθησα λίγο σήμερα να θυμηθώ πως δουλεύει, δεν πήγε όσο καλά ήθελα, αλλά δεν πήγε κι άσχημα.

• Θα μου άρεσε να δω κάποιο wallpaper ή κάποια αφίσα με θέμα το aikido, αν έχεις χρόνο. Δεν έχω κάτι πιο συγκεκριμένο στο νου μου. Ίσως σε βοηθήσουν στην αναζήτηση τα ονόματα: Christian Tissier, Bruno Gonzalez κτλ.

• ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΕ ΛΙΧΟΥΔΗ ΠΙΣΩ!

Θα αρχίσουμε πάλι μαθήματα ορθογραφίας εκτός από photoshop;; :P

Δεν έχω να προτείνω κάτι τώρα αλλά θέλω να σε καλωσορίσω πίσω!!!

Καλώς σε βρήκαμε.

Μας/Μου έχεις φτιάξει απίστευτες εικόνες κατά καιρούς. Ευχαριστούμε πολύ!

~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)