κουτί μαθητευόμενου

• Μετά την συμπίεση των σέρβερς οριον και αριας πίγα στον φύλακα της πόλις και πάτισα παραλαβή σεντουκιού προόδου για να πάρω το σεντούκι μου είμαι 37λβ και το κουτί μάλλον buggare δοκίμασα να το παραλάβω και απο το κουτί δίπλα απο αποθηκάριο αλλα δέν μου βγάζει τίποτα..

• Όπως κατάλαβες φίλε TrelloSoma ενώ έκαναν την χαζομάρα με τα κουτιά kai αντί να τα βάλουν πάλι στους παίχτες τα πέταξαν μέσα στην θυρίδα.
    Τα κουτιά τα είχαμε στους παίχτες μας κι όχι σε θυρίδα.Και εκεί έπρεπε να τα επιστρέψετε.
    Cerise η απάντηση σου:

Τότε δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι σε αυτή την περίπτωση :(

είναι πολύ βολική έτσι;αυτός όμως ο άνθρωπος όπως και πολλοί άλλοι που δεν γνώριζαν το σύστημα θυρίδας γιατί πρέπει να χάσουν τα κουτιά τους;

Τι θα συνέβαινε εάν μια ακατανίκητη δύναμη έπεφτε πάνω σε ένα αμετακίνητο εμπόδιο;

• Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι και εμείς εδώ είμαστε εθελοντικά, και πως τίποτα δεν γίνεται από εμάς όταν υπάρχουν τέτοιες αλλαγές. Η τοποθέτηση στην θυρίδα (ή όπου μεταφέρθηκε) έγινε από την εταιρία και όχι από κάποιο μέλος της Διαχείρισης. Όπως και εσείς, τόσο και εμείς έχουμε "χαλαστεί" με κάποιες αλλαγές, καθώς ούτε εμάς μας αρέσει να ακούμε την δυσαρέσκεια σας.

Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά!

Edited once, last by Zeroth ().

• Συγνώμη για να καταλάβω,όσοι δεν έκαναν χρήση της θυρίδας έχασαν το δικαίωμα να έχουν το κουτί μαθητευόμενου;Ούτε με ticket δε γίνετε κάτι;Όσο πάει και καλύτερο γίνετε.Ε ρε γλέντια!!!!

• Όσοι έχουν λάβει το κουτί μαθητευομένου στην θυρίδα, θα βρουν δίπλα από το mini map αυτό το εικονίδιο.

Όσοι δεν το έχουν, ενδεχομένως ο λογαριασμός τους να είναι παλιός και να μην το είχαν ποτέ.

• Όντως είχε αυτό το εικονίδιο αλλά δε ξέραμε τη χρησιμότητα του.Τώρα πλέον έχει εξαφανιστεί.Προφανώς υπήρχε μία διορία η οποία έχει παρέλθει.Το ερώτημα είναι τι γίνετε τώρα μ αυτό.

• Όντως είχε αυτό το εικονίδιο αλλά δε ξέραμε τη χρησιμότητα του.Τώρα πλέον έχει εξαφανιστεί.Προφανώς υπήρχε μία διορία η οποία έχει παρέλθει.Το ερώτημα είναι τι γίνετε τώρα μ αυτό.

τι να γινεται. πακετο. ξεχνα οτι υπηρξαν καλυτερα για να μην απογοητευτεις. εδω ειχε χαθει μια επετιακη μου κορδελα μετα την παλιοτερη ενωση 10% ηταν και οταν μπηκα μετα απο καιρο αρκετο δεν υπηρχε. φυσικα στην υποστηριξη πηρα απαντηση οτι αντικειμενα περα των 30 ημερων δεν μπορουν να επιστραφουν. μην περιμενεις support της προκοπης.

• Όσοι είχατε το συγκεκριμένο εικονίδιο και ανοίξατε τη θυρίδα να το παραλάβετε, δυστυχώς δεν μπορείτε να το πάρετε εκ νέου.

• Η λογική ας πρόσεχες δε με καλύπτει όπως και δεν καλύπτει πολλούς άλλους από εμάς.Παρόλο που είμαι στο forum αρκετά συχνά, για εργασιακούς και προσωπικούς λόγους το έχασα.Πόσο μάλλον παίχτες που δεν είναι εξοικειωμένοι μ αυτό.Άλλωστε πιστεύω πως το χρονικό περιθώριο ήταν ελάχιστο,βασικά δεν έπρεπε να είχε καν χρονικό περιθώριο.Όσο και απλό να φαίνεται σε κάποιους,τόσο δύσκολο είναι για άλλους να ξέρουν από forum και θυρίδες.Θέλουμε να περνάμε μερικές ευχάριστες ώρες in game αλλά δε μας αφήνετε να χαλαρώσουμε.Δε είναι και το τραγικότερο απ αυτά που κάνατε μέχρι τώρα,απλά και λίγο δικαιοσύνη για τους αδυνάτους.Έρχονται και χειρότερα.Ίσως πρέπει να διαγράψω όλους τους παίχτες και να κάνω καινούριους.Έτσι θα έχω σε όλους κουτιά μαθητευόμενου.Ε ρε κατάντια.Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω ξέχνα ότι υπήρξαν για να μην απογοητευτείς.Ένα τελευταίο,μας φτύνουν δε βρέχει.

• Αφού δεν γίνεται τίποτα λοιπόν τουλάχιστον είμαι πολύ περίεργος να μάθω για ποιο λόγο υπήρχαν σε διαθεσιμότητα αποθηκευμένα τα σεντούκια μόνο για 7 μέρες, είμαι από τους εθισμένους με το παιχνίδι (βλέπω τακτικά το φόρουμ για events και ανακοινώσεις)και η μόνη περίοδος που σταμάτησα το παιχνίδι ήταν αυτή ;ρ (τόσο τυχερός), Δεν στέκει μόνο για 7 μέρες ποιο θα ήταν το πρόβλημα να υπήρχε μόνιμα μέχρι κάποιος να το ζητήσει; μήπως βάρος θα ήταν σε κάποιον; καταλαβαίνω πως δεν γίνεται η συντήρηση από την Δ.Ο. γίνεται από τους devs της εταιρείας αλλά και πάλι δεν παύει να είναι περίεργο, δεν θα μπορούσε να γίνει ένα αίτημα για παράταση ας πούμε; αν όχι κρίμα πάντως ΚΑΙ για τα παιδιά που έχουν να μπουν καιρό όχι επειδή το παράτησαν το παιχνίδι αλλά επειδή δεν έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο πλέον. ΔΕΝ γκρινιάζω τόση ώρα απλά λέω την άποψη μου καλή συνέχεια σε όλους.