Έχει εδώ και καιρό μου δίνει ο σταβλίτης την αποστολή 13 να σκοτώσω 10 ανώτερους στρατηγούς ορκ και δεν την δέχεται ποτέ. Την έχω κάνει τουλάχιστον 10 φορές και έχει αποτύχει και τις 10. Δεν κατέβηκα καμία φορά από το άλογο ώστε να αποτύχει για αυτόν τον λόγο, κάτι άλλο συμβαίνει που δεν μπορώ να καταλάβω. Τι πήγα από τον γέρο,τι πήγα από τον μεταβιβαστή μήπως δεν έπρεπε να τηλεμεταφερθώ μπας και ήθελε να το πάω με το άλογο όλη την διαδρομή, πάλι απέτυχε... Τι πήγα και σκότωσα μόνο ανώτερο ορκ στρατηγό χωρίς να σκοτώσω άλλα τέρατα πάλι τίποτα... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αποστολή αλόγου στον σταβλίτη
- Taksideftis
- Closed
-
-
Δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχει άλλη λύση,μόνο από το να προσπαθείς μέχρι να πετύχει.Είναι πολύ βαρετό το ξέρω αλλά είναι ένα από τα πάρα πολλά αρνητικά του παιχνιδιού που σε κάνουν να ξενερώσεις.Γι αυτό και δε μπορεί να προσελκύσει καινούριους παίχτες.Είναι πολύ βαρύ και αργό.Μπορείς μέσα σε λίγες ώρες να πας στα 50-60-70lvl αλλά χρειάζεσαι ένα μήνα για το άλογο.!!!!!Όσο για βιολόγο.....κλάψε,βιβλία;βάλε καμιά 100 pay να πάρεις εξορκισμούς.Αυτό είναι το ΜΕΤΙΝ.
-
Οταν σου λεει οτι απετυχε μπορεις να την ξαναπαρεις. Δεν χρειαζετε να περιμενεις 1 ημερα. Μονο αν κατεβεις απο το αλογο ενω εκτελεις καποια αποστολη αλογου πρεπει να περιμενεις 1 ημερα.
Καποιες αποστολες μπορει να τις παρει με την πρωτη αλλα και καποιες μπορει να χρειαστει να τις κανεις και πανω απο 10 φορες για να τις παρει -
Μμ κατάλαβα... Θα προσπαθήσω περισσότερες φορές αν είναι ευχαριστώ για την βοήθεια.

-
Παρε την αποστολη απο το 1 χωριο και επεστρεψε να παραδωσεις στο 2 χωριο προτου μιλησεις στον σταβλιτη να την εχεις διαβασει.
-
Ευχαριστώ, τελικά η συμβουλή σου mythos δούλεψε!
Μπορεί να κλειδώσει το θέμα.

-