Ταισα την καλή μου πανοπλία στη μαϊμού παιδιά θέλω βοήθεια ! Υπάρχει περίπτωση να την πάρω πίσω κάπως ;
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΖ
- kritis13
- Closed
-
-
Μπωρεις να στηλεις ενα τικετ στο συστημα υποστηριξης και ισως την παρεις πισω απλα να ξερεις δεν νομιζω πως θα στην δωσουνε με τα μπονους που ειχε
-
χωρις τα μπονους εε? τον ηπια μου φαινεται κολλητε μου..τσαμπα τα 300 μ που εδωσα
-
Συντεκνε, σε περιπτωση που ταιστεί κάτι σε κατοικίδιο, δεν εχει πλεον επιστροφη σε καμια περιπτωση!!
παρόλο αυτά μπορείς να στείλεις μύνημα στην υποστηρηξη μηπως σου κανει ''δωρο'' ενα ιδιο αντικειμενο, που δεν νομίζω
γιατι εαν γινοταν αυτο όλοι θα ζηταγαμε ιτεμ διαφόρα, και καλά τα ταίσαμε!!
Αλλά μην ελπίζεις να στο δώσουν πίσω!!
Με λίγα λόγια και σταράτα θα στο πω ομά!! ΚΛΑΦΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!
λυπάμαι συντεκνε!! ελπίζω να γείνει κάτι ομως!! -
Κολλητε μου δεν νομιζω 25 χρονων να καθομαστε να λεμε ψεματα για τα αντικειμενα..παρολαυτα το κλαιω ηδη το αντικειμενο!
-
κανονικα εντος 30 ημερων μπορου να διορθωθουν τετοια θεματα. μπορουν καλιστα να δουν τις κινησεις που εγιναν σε επιπεδο αντικειμενων σε καθε λογαριασμο ποσο μαλλον σε βαθος 7 ημερων και να δωσουν πισω αντικειμενα χαμενα απο λαθακια και φυσικα να αφαιρεσουν την εμπειρια που πηρε το κατοικιδιο. τωρα επειδη η εταιρια αυτη ομως ειναι τελειως αναξιοπιστη και ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ( ξερω γιατι το τονιζω ) , μην περιμενεις καλη απαντηση. ωστοσο κανε την προσπαθεια σου μεσω της υποστηριξης και κανε παραπονα συνεχως μεχρι να παει το αιτημα σου στον ανωτατο υπευθυνο. Καλη τυχη λοιπον
-
φιλε μου αυτο το συμβαν εγινε σημερα! κι θα το προσπαθησω πολυ ευχαριστω!
-
Μπορούν να δουν εάν όντως την τάισες, αλλά για να την πάρεις πίσω δε νομίζω.Αυτό που έχεις να κάνεις για μελλοντική χρήση είναι να κλειδώνεις τα αντικείμενά σου.
-
φιλε μου δεν ηξερα οτι μπορεις να κλειδωσεις αντικειμενα! Ειμαι σχετικα νεος δεν παιζω πολυ καιρο και μου το ειπαν αυτο μετα που την εδωσα καταλαθος στη μαιμου!
-
[color=#FF006A]Κλειδώνει λόγω αδράνειας και αρχειοθετείται[color=#FF006A]