Θα αλλαξει επιτελους ο δρακος? να μπαινουν περισσοτερες απο μια ομαδα μεσα?
Αλλαγη του δρακου.
- lourkousou
- Closed
-
-
Γιατι σου απαγορεψε κανεις να μπεις ?
-
οχι δεν μου απαγορεψε κανεις να μπω.απλα ο δρακος καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει ετσι ωστε να μπαινου περισσοτερες ομαδες συγχρονος...εσυ γτ δεν συμφωνεις σε αυτο?σε ενοχλει να μπαινουν 2-3-4-14 ομαδες συγχρονος?
-
Δεν με ενοχλει απλα μπορεις να μπεις τωρα αμα δεν προλαβαινεις μαθε να πατας πιο γρηγορα
-
ΩΡΑΙΑ...εφοσον δεν σε ενοχλει πατα και εσυ 1 like στο post μου...να μπαινουν περισσοτερες απο 1 ομαδες στον μπλε δρακο
-
Μα ειμαι αρνητικος γιατι προφανως απλα δεν μπορεις να μπεις και σ ενοχλει αυτο και προσπαθεις να βρεις τροπο να μπεις και αντε πες οτι περναει το δικο σου ποιος σου λεει οτι θα βρισκεις κλειδια να μπαινεις μεσα
-
κλειδια εχω...απο παλια...δεν θελω να ανχωνεσαι για αυτο το θεμα...εκτος βεβαια αν τα αλλαξαν....παιδιααααααα?αλλαξαν τα κλειδια του δρακου ας απαντησει καποιος αλλος σας παρακαλω...αν ειναι ομως τα ιδια θα μπαινω και εγω ...ελα πατα το like σου στο post...
-
είδε το ποστ ο δράκος και γέλασε και αυτός. μάλλον είσαι νέος στο παιχνίδι ο δράκος έχει αλλάξει 100 φόρες άμα θες να μπεις δεν σε εμποδίζει κανείς πας στο πνεύμα και πατάς. Αν είναι να μπεις θα μπεις.
-
και ακόμα μια = 101
-
Τοτε αφου εχεις κλειδια πανε και μπες πραγματικα δεν σε καταλαβαινω γιατι παραπονιεσαι
-
λοιπον ας το παρουμε απο την αρχη...εκανα ενα post...ωραια ως εδω? ωραια...να αλλαξει ο δρακος και να μπαινουν περισσοτερες απο 1 ομαδα μεσα...ωραια ως εδω?παλι ωραια...το δικο σου προβλημα δεν καταλαβαινω και δεν γνωριζω πιο ειναι.
-
Παιδιά θα έπρεπε να χαρείτε , που κάποιος επιτέλους έχει μια σωστή ιδέα , να μπορούν όλοι , οποιαδήποτε ώρα με μια ομάδα , να μπορεί να μπαίνει στο δράκο. Όπως ακριβώς στο RAZA. Εσείς που βλέπετε δίκαιο , την πρόσβαση στο Δράκο μόνο από 1 συγκεκριμένο άτομο γιατί δεν κάνετε ένα TIKET , να καταργηθεί η αδικία που μπαίνουμε όλοι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και αντιδικία στο RAZA ? Και καλό θα είναι να μπαίνουν όλοι στο δράκο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στο ακριβότερο drop του Μetin , και όχι μόνο ένας. Με πολύ αγάπη σε όλους τους φίλους του παιχνιδιού , αγκαλιάστε την ιδέα να μπαίνουμε ΟΛΟΙ στο δράκο όπως μπαίνουμε ΟΛΟΙ στο RAZA.
-
Για εμενα οποιος αξιζει ειναι εκει πανω δηλαδη 2 ομαδες μια στο μπλε μια στο κοκκινο αυτοι που εφαγαν τοσο ξυλο και ακομα θα τρωνε για αυτο το μποςς καλα κανει και ειναι κοινο μποςς ηρθε ο καθε νεος και ο καθε ενας που σταματαει εδω και 2 χρονια το παιχνιδι να βγαλει λογο για το δρακο και κλειδια που λες καποια στιγμη τελειωνουν ειδικα με 3 καναλια
-
ωραία ας κάνουμε λιπών και τον nemere ανά 30 λεπτά όπως ο razador και να μην χρειαζετε ninja και σαμάνο. και ας αφαιρέσουμε και την αναγκαστική 5αδα από τον jotum και της 2 ώρες cooldown όπως επίσης και το κλειδί των αραχνοειδών από το δωμάτιο της αραχνης. οπός ας αφαιρέσουμε και το δεντρό στον ναό oxao γιατί βαριέμαι να ψάχνω χαχα. άλλα ξέχασα σας ενδιαφέρει μόνο ότι σας βολεύει.
πάμε όλοι μαζί #freealltheboss έτσι γιατί γουστάρουμε.
-
Το μελεη ξεχνας γιατι καθε 3 ωρες να μπαινουμε ολη μερα δεν το καταλαβα αλλα βεβαια ο δρακος μας καιει γιατι μας την σπαει να βλεπουμε η ομαδα του ScarFacee του KeSSaR του Frank προσπαθει να εξοντωσει το μπλε δρακο. Ετσι να ταν η ζηλια ....
-
το κάθε boss είναι ξεχωριστώ. με τα δικά του καλά και κακά ας το καταλάβουν κάποιοι.
-
δεν ειπα εγω να αλλαξει ο χρονος ηρεμιας του δρακου( που θα επρεπε να ηταν ηδη 4 ωρες) ειπα απλα να μπαινουν οσες ομαδες θελουν συνχρονος.τωρα αν εσυ φιλε εχεις ορεξη να το διακωμωδεις το ολο θεμα...απλα δικαιωμα σου.ουτε ο σαμανος και ο νιντζα να βγουν ουτε το δεντρο γτ βαριεσαι να το ψαχνεις...εσυ απλα στηριζεις καποιες καταστασεις που πιθανοτατα σε βολευουν και σε ευνοουν...
-
Το ιδιο ακριβως κανεις και εσυ εμεις παντως γελαμε γιατι ειμαστε ενας σερβερ που αν παιζουμε 200 ανθρωποι και το 90% ασχολειται με το τι κανει ο αλλος και γι αυτο δεν παμε και μπροστα σε συγκριση με τους ξενους που να δεις τι γινεται στο δρακο στους αλλους σερβερ που πατανε 7 8 ατομα σε καθε ch και εχουν 6 καναλια και κανεις δεν βγαινει να παραπονεθει οπως γινεται εδω αναρωτιέμαι ποσες ωρες εισαι θεατης ?
-
ενω με αυτο που κανεις εσυ ολη μερα....θα παμε μπροστα?τρελα πουλας ρε μαστορα?εχεις καταστρεψει 1 game μονος σου...
-
ρε φιλε τι εχει καταστρεψει ενα παιχνιδι μονος του ειναι οπως το ειπε αμα προλαβεις να μπεις μπηκες...εκτος αυτου πιστευυω οτι αν μπαινουν ολοι δρακο ανα πασα ωρα και στιγμη θα πεσου κιαλο οι τιμες σε πολλα πραγματα (γνωμη μου παντα)