6o 7o μπονους

• λέτε θα βάλετε το 6ο και το 7ο μπόνους μπορούμε να ξέρουμε αν μαγέψουμε ένα ιτεμ με τα 2 νέα μπόνους αν θα επηρεαστούν τα 5 προηγούμενα
    επισης ποια θα είναι τα νέα μπόνους γτ δεν νομίζω έτσι να θέλετε να δώσετε πιο εύκολα ιτεμς κάτι νέο θα πιάνουν οπότε αν μπορείτε πείτε τι θα πιάνουν και πόσο %
    θα υπάρχει ξεχωριστώ μάγεμα για το 6ο 7ο θα υπάρχει μόνο στο ις ή με άλλο τρόπο θα το αποκτάμε όπως το μάγεμα κατοικιδιου

• πότε θα μπει η 19.2?

«

Δεν εχω χρόνο να μισώ αυτούς που με μισούν...

... γιατί είμαι απασχολημένος, αγαπώντας αυτούς που με αγαπούν!

Θανάσης Βέγγος

« Εάν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε δεν αξίζει να ανησυχείτε για αυτό. Εάν δεν λύνεται, τότε είναι άχρηστο να ανησυχείτε.»
    αρχαίο ιαπωνικό απόφθεγμα

• Καλό θα ήταν να ξέραμε τι μπόνους θα μπορούν να πιάσουν το 6ο και το 7ο .Εφόσον θα μαγεύονται ξεχωριστά θα μπορούν να πιάνουν διπλές άμυνες και αντιστάσεις;Παράδειγμα υπάρχει πιθανότητα να πιάνει διπλή αντίσταση ανέμου η ξίφους;Η διπλό HP;Θα πιάνουν αντιστάσεις τύπου πάγου η σκότους;Θα μπουν και τα μπόνους των φυλαχτών;Πολλά ερωτήματα και καλό είναι να έχουμε σύντομα μία υπεύθυνη απάντηση ώστε να ξέρει ο καθένας τι τον βολεύει να κυνηγήσει.

• Ναι,καλό θα ήταν. Αλλα εδώ βάλανε έξτρα μπόνους, και δεν ξέρει κάνεις τίποτα, ή κανείς απο την ελληνική Δ.Ο. δεν ενδιαφέρεται πια για τούτο το παιχνίδι και δέν ρωτάει για να μάθει και απλά ειναι για να μπαίνουν στο παιχνίδι και να χαίρονται που λένε στην κλήση οτι συνδέθηκαν σαν GM, ή ολόκληρη εταίρια δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους προγραμματιστές τους για να μπορούν να ενημερώνουν όλες τις κοινότητες του METIN2.

The Only Living Arc

Προσποιήσου ότι είσαι κατώτερος και ενθάρρυνε την αλαζονεία του εχθρού.

• Είμαι λίγο επιφυλακτικός ίσως και λίγο απογοητευμένος με τις νέες προσθήκες.Μου έρχεται να ρωτήσω ,γιατί τώρα;Κάτι που έπρεπε να γίνει χρόνια πριν στο πλασάρουν τη στιγμή που το παιχνίδι πνέει τα λοίσθια.Μπορείς να κάνεις σούπερ τούμπανα κάποια από τα αντικείμενα σου αλλά από την άλλη αχρηστεύει κάποια άλλα.Κάναμε τόσο κόπο,χαλάσαμε χρήμα για να φτιάξουμε αντικείμενα για διαφορετικές χρήσεις και τώρα μπορείς να τα έχεις μαζεμένα σε ένα.Δηλαδή πετάξτε τα μισά και χώστε τα πάλι για να κάνετε 6ο και 7ο. Θέλω να δω και τι αντιστάθμιση θα έχει αυτό στα τέρατα.Περιμένω και θα δω.