Ε Ε ΕΠΕΣΕ

 • ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ UPDATE!!!!!! 19.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! PAYSAFE ΒΑΛΑΤΕ??? ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΑ...

 • Απαραδεχτοι ΓΙΑ αλλη μια φορα και εννοειται οτι το γερμανικο φορουμ το ειχε ανακοινωσει και σ εμας τιποτα... Τι εγινε το κλεισαμε το καταστημα ?

 • Πριν αρχίσουμε την γκρίνια να ζητήσουμε απο την Irmin που είναι on να προσπαθήσει να εξηγήσει τι γίνεται. Άλλωστε δεν πρόκειται να κερδίσουμε κάτι περισσότερο.Πάω για κοιλιακούς...

  Μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν.

 • Γνωρίζουμε καθόλου πόσο θα κρατήσει αυτό? Μη κάθομαι από πάνω και προσπαθώ να μπω τζάμπα.

 • Πάω για κοιλιακούς...

  το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ και "έπιασα" λίγο ζύμη να φτιάξω πίτσα 8o

  « Ο άνθρωπος που είναι ενάρετος και σοφός δεν έχει ανάγκη από δόξα.»


  Πλούταρχος(όχι ο τραγουδιστής) :P  « Εάν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε δεν αξίζει να ανησυχείτε για αυτό. Εάν δεν λύνεται, τότε είναι άχρηστο να ανησυχείτε.»
  αρχαίο ιαπωνικό απόφθεγμα

 • Γιατί να μας ενημερώσουν βρε? Λες και είναι υποχρέωση τους κάνετε.

  Πραγματικά τα λόγια είναι περιττά. Δεν ενημερώνεται κανέναν. Βασικά να σας πω την αλήθεια δεν σας ενδιαφέρει καν να ενημερώνεται Και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ανακοινωνεται τι θα μπει στο Itemshop.Είμαστε 3000 χρονιά πίσω σε σχέση με τους άλλους σερβερ πχ γερμανικό . Όπως είπε και ένα παιδί πιο πάνω,Είστε απαράδεκτοι για ακόμα μια φορά.

 • Καλησπέρα σε όλους!

  Ναι είχαμε πτώση του σέρβερ αλλά και του φόρουμ , το πρόβλημα αναφέρθηκε και επιλύθηκε.


  Όσο αφορά τις ανακοινώσεις, θα ήθελα να επισημάνω πως η ομάδα αποτελείται από ενήλικα άτομα, που βρίσκονται εδώ εθελοντικά και φυσικά το καθένα έχει διάφορες άλλες εκκρεμότητες - δουλειές στην καθημερινότητα του με αποτέλεσμα να μην συμπίπτουν πάντα οι ώρες των προβλημάτων με τις ώρες που τα άτομα αυτά είναι διαθέσιμα (άρα.. καθυστέρηση στην όποια ανακοίνωση προβλήματος).


  Παρόλα αυτά, με την πρώτη ευκαιρία, η ομάδα προσπαθεί και ενημερώνεται για τα όποια προβλήματα και είτε απαντά σε αυτά είτε τα προωθεί σε ανωτέρους.