Προς ΔΟ του σέρβερ.

 • Πραγματικά με τόσα που έχω να σας πω δεν ξέρω από του να ξεκινήσω αλλά θα προσπαθήσω να τα καλειψω όλα.
  1)Ξεκινάω με το ότι ο σέρβερ έχει ένα σορό bugs προβλήματα κ οι ΔΟ ομάδα μας πουλάει παραμύθια πως θα τα διορθώσουν ενώ ταυτόχρονα υποτίθεται πως κάνουν διορθώσεις σε ανύπαρκτα προβλήματα.

  2)Σε κάθε εβεντ γεμίζει ο σέρβερ botakia κ πάλι υποτίθεται πως κάνουν κάθε φορά τις ανύπαρκτες διορθώσεις για να μας πουλάνε παραμύθια πως είμαστε ασφαλής ενώ στην πραγματικότητα κινδυνεύουμε να φάμε στα καλά καθούμενα ban χωρίς να φταίμε σε κάτι.
  3)Όπως είχα αναφερθεί σε ένα παλιο post ο-οι αρμόδιοι του φόρουμ δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους δλδ:

  1: δεν ανεβάζουν τα τις ανακινήσεις έγκαιρα.

  2: δεν βγάζουν καθόλου ανακοινώσεις

  3: βγάζουν λανθασμένες ανακοινώσεις

  ένας τόσο εύκολος ρόλος κ να μην γίνεται σωστά ;; Αδικαιολόγητο.

  4) Όπως είχα αναφερθεί πάλι σε προηγούμενο post κ είχα απάντηση από μέλος της ΔΟ στο τέλος δεν έγινε τπτ (θα το βρείτε στο αρχείο με θέμα ρούχα αύρας κ η απάντηση της Cerise ). Το θέμα είναι του item shop πως τρώμε αμάσητα όλα όσα μας πασάρουν, όλες τις «νόμιμες» άπατες. Από τις 30μερες του μήνα οι 25+ μέρες το item shop είμαι μέσα στις άπατες δλδ στα κουτιά κ στους τροχούς.καποιους μπορεί να τους ικανοποιεί να ξοδεύει άσκοπα την περιουσία του αλλά σε άλλους που προσπαθούν να φτιαχτούν “ταΐζοντας” το item shop κ απλά να κάνουν μια τρύπα στο νερό πχ να αγοράσει 100 μπαούλα κ τα 99 να έχουν ότι βλακεία μπορεί να δόσεις ή το άλλο για να βγάλεις κάτι από τον τροχό που χρειάζεσαι να ρίξεις καμία 1000 ευρώ για δρακονομισματα.
  Ολα αυτά που σας αναφέρω δεν είναι τπτ στην πραγματικότητα από όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στο παιχνίδι άλλωστε τα ξέρετε κ εσείς παρά πολύ καλά αλλά τα αγνοείτε επειδή σας βολεύει περισσότερο έτσι αλλά δεν πάει να πει πως βολεύει κ τους υπολοίπους.

  Ελπίζω να με ακούσετε έστω λιγάκι διότι ο σέρβερ αρχίζει να καταρρέει με ραγδαίο ρυθμό κ σε όλα αυτά ευθύνεστε εσείς που τα αμελείτε.
  Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.  Δεν θα κλειδώσει μέχρι να απαντηθεί με ολοκληρωμένη απάντηση από μέλος της ΔΟ

 • Συμφωνώ και επαυξάνω...Είστε αδικαιολόγητοι , απαράδεκτοι !!!!! Δε φτάνει που δεν κάνετε τπτ για το gameplay του παιχνιδιού δεν το προσέχεται και καθόλου... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!!!!!

 • Καλησπέρα σε όλους!

  Ας ξεκινήσω λοιπόν να απαντώ σε όσα αναφέρθηκαν:


  1)Ξεκινάω με το ότι ο σέρβερ έχει ένα σορό bugs προβλήματα κ οι ΔΟ ομάδα μας πουλάει παραμύθια πως θα τα διορθώσουν ενώ ταυτόχρονα υποτίθεται πως κάνουν διορθώσεις σε ανύπαρκτα προβλήματα.

  Ναι ο σέρβερ έχει προβλήματα, ναι η Δ.Ο τα μεταφέρει αλλά όχι .. η Δ.Ο δεν έχει ένα μαγικό ραβδάκι ή πρόσβαση στους κώδικες του σέρβερ ώστε να τα επιλύσει όλα εκείνη..

  Συνεπώς, εμείς μεταφέρουμε τα προβλήματά σας και έπειτα, ανάλογα την απάντηση που παίρνουμε από τον εκάστοτε αρμόδιο, σας την μεταφέρουμε. Αν κάτι δε λύθεί τότε απλά το μεταφέρουμε εκ νέου για έλεγχο..


  2)Σε κάθε εβεντ γεμίζει ο σέρβερ botakia κ πάλι υποτίθεται πως κάνουν κάθε φορά τις ανύπαρκτες διορθώσεις για να μας πουλάνε παραμύθια πως είμαστε ασφαλής ενώ στην πραγματικότητα κινδυνεύουμε να φάμε στα καλά καθούμενα ban χωρίς να φταίμε σε κάτι.

  Δε νομίζω να είπε κάποιος ότι έγιναν διορθώσεις για τα bot..Αυτό που γίνεται εδώ και καιρό (για να μην πω χρόνια) είναι προσπάθεια καταπολέμησης αυτών εξ' ολοκλήρου, κάτι που δυστυχώς δεν είναι εφικτό μέχρι στιγμής.. Αυτό γιατί, ένα πολεμάς και έρχονται άλλα 4.. Φυσικά δεν είναι με τον ίδιο βαθμό που ήταν κάποτε, όμως υπάρχει ακόμα. Και ναι, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν (και είναι κατανοητό), όμως χρειάζεται και η ανάλογη υπομονή από όλους στην προσπάθεια της ομάδας να τα καταπολεμήσει έστω σε ένα βαθμό..

  Όσο για τους αποκλεισμούς, θα ήταν καλό να υπενθυμίσω πως κανείς αποκλεισμός δε δίνεται αυθαίρετα ή χωρίς λόγο..

  Ακόμα και ελλειπή στοιχεία να υπάρξουν , ο αποκλεισμός θα ελεγχθεί εκ νέου και θα γίνουν τα δέοντα.


  3)Όπως είχα αναφερθεί σε ένα παλιο post ο-οι αρμόδιοι του φόρουμ δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους δλδ:

  1: δεν ανεβάζουν τα τις ανακινήσεις έγκαιρα.

  2: δεν βγάζουν καθόλου ανακοινώσεις

  3: βγάζουν λανθασμένες ανακοινώσεις

  ένας τόσο εύκολος ρόλος κ να μην γίνεται σωστά ;; Αδικαιολόγητο.

  Οι αρμόδιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους... δεν ανακοινώνουν... αργούν κλπ κλπ κλπ..

  Να υπενθυμίσω λοιπόν κάτι : η Δ.Ο αποτελείται από άτομα ενήλικα, με υποχρεώσεις - εργασίες - οικογένειες και χίλια δύο άλλα πράγματα, που θέλησαν να βοηθήσουν εθελοντικά στο παιχνίδι. Τι σημαίνει αυτό; ότι κανείς δεν μπορεί 24 ώρες το 24ωρο να είναι πάνω από τον υπολογιστή και να περιμένει την αντίστοιχη ανακοίνωση..

  Φυσικά και ελέγχουμε καθημερινά για ότι νέο υπάρχει στις ανακοινώσεις και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς σε αυτές!

  Υπάρχει όμως ακόμα μία παράμετρος η οποία ονομάζεται εταιρεία.. αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ εγώ , ο Α , ο Β να πάμε να βγάλουμε αυτή τη στιγμή μία ανακοίνωση που θα πρέπει να βγει πχ αύριο στις 8 το βράδυ...άρα είναι λογικό και επόμενο κάποιες ανακοινώσεις να τις βλέπετε τη στιγμή που βγαίνουν γιατί πολύ απλά, τότε έπρεπε να δημοσιευθούν..!

  Επομένως, ίσως να μην είναι όλα τόσο απλά όπως τα φαντάζεστε και να πρέπει να σκεφτείτε λίγο πιο σφαιρικά το θέμα..


  4) Όπως είχα αναφερθεί πάλι σε προηγούμενο post κ είχα απάντηση από μέλος της ΔΟ στο τέλος δεν έγινε τπτ

  Και πάμε εδώ.. φυσικά και η ιδέα έχει αναφερθεί, και προωθηθεί από την ίδια την CoMa παρακαλώ, όμως το αν και πότε θα γίνει δεν είναι κάτι που μπορούμε να γνωρίζουμε..αυτό είναι κάτι που το αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν μεταφέρονται οι καλές ιδέες και προτάσεις.


  Κλείνοντας λοιπόν , θα ήθελα να προσθέσω πως όλοι λίγο ή πολύ αγανακτούμε με κάποιες καταστάσεις, όμως καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε πως δεν μπορεί μία μόνο ομάδα να επηρεάσει ένα ολόκληρο παιχνίδι και να αλλάξει τα πάντα με ένα μαγικό ραβδί..

  Η ομάδα θα κάνει τη δουλειά που της αναλογεί και έπειτα θα περιμένει με υπομονή αλλά και επιμονή μαζί με όλους τους παίκτες, για την αντίστοιχη εξέλιξη..


  Καλή συνέχεια σε όλους!

 • Εγω θελω να προσθέσω πως κατανοώ πως η ΔΟ μας οπως ειπε η cerise δεν εχει ενα μαγικο ραβδακι, και ειναι ουσιαστικα οι εργαζόμενοι της εταιρίας. δεν παιρνουν αποφασεις επι του κωδικα του παιχνιδιου. Πχ ειναι σα να εχουμε ενα δικηγόρο που ειναι υπεύθηνος για μια δίκη και χανοντας τη να κατηγορουμε τη γραματεα του που την εχασε.. ο δικηγορος ειναι η gameforge και η γραμματεία ειναι η ελληνική ΔΟ. Τα παράπονα μας θα πρεπει να μεταφερθουν στη ποιο πανω ΔΟ εκτος Ελλάδος δηλαδη, στα κεντρικά της εταιρίας.....Μεσω COMA. H ελλάδα μας ο σερβερ μας δηλαδη ειναι ενα τιποτα μπροστα σε άλλους σερβερ της ευρωπης. οσο και αν νομίζετε πως εχουμε κόσμο.. δεν δινουμε ουτε το 10% των χρηματων που παιρνουν απο γερμανια τουρκία.. γιαυτο και δε μας υπολογιζουν σε ευρωπαικα εβεντ. δες ΠΧ Σερβερ πβπ τις προαλλες... Αν δε κινητοποιηθουν οι πανω.. δεν θα αλλαξει τιποτα

  Hypnotic - Νinja Archer - 107level

 • ZedronKing ειναι λαθος για μενα να λες οτι δεν δινουμε ουτε το 10% των χρηματων με αλλες χωρες. Λαθος γιατι ειναι GAME που οσο κρατουσε το DROP (γενκο) με καλο ποσοστο- τα EVENT που εβαζαν και ειχαν DROP ολα τα lvl ακομα και στα μικρα-Τα καναλια που ηταν πανω απο 4 και οχι 3 επειδη δεν σηκωνε ο σερβερ μια Πιστα σαν τον Ζωδιακο και μονο εδω στο Ελληνικο σερβερ

  .....οπως και αλλα τετοια φαινομενα θα τα πω αναγκασαν αρκετους παιχτες που επαιζαν στο GAME να σταματισουν γιατι δεν το χαιροντε και επερεπε να βαλουν αρκετα χρηματα σε σχεση με το παρελθον ( εχουμε και Κριση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) με σχεδον μηδαμινο DROP και ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΑ EVENT.

  Και απο οτι ξερω το ποσοστο σε DROP-EVENT- κ.α αφορα αποκλειστικα καθε ΧΩΡΑ και μεσο Δ.Ο αυτη οχι το διαχειριζετε αλλα το ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ.

  Kαι σου φερνω ενα αναλογο παραδειγμα και η Τουρκια εχει κριση αλλα εχει 6 κ 7 καναλια και εχει κοσμο γιατι εχει drop για ολους και προσιτες τιμες ωστε να παιζουν και μικρα παιδια. Τωρα ισως βρεθει καποιος κ απαντηση να παω εκει να παιξω και αλλα τετοια διαφορα. Δεν θα απαντησω σε αυτα

  Απλα ειναι ενα GAME που ενω θα μπορουσε η Δ.Ο να το κρατησει σε αν οχι ψηλο αλλα σε καλο σημειο το αφησε...δες ποσο καιρο ψαχνουν να βρουνε GM εδω Νεους παιχτες δεν εχει( λογο των παραπανω που ανεφερα κατα προσωπικη μου γνωμη)


  Τωρα οσο αναφορα τις απαντησεις απο την Δ.Ο κατανοητες και καποιες σωστες αλλα μπορει να μην εχετε μαγικό ραβδάκι αλλα εχετε υπαρκτο κουμπακι και μπορειτε να αλλαξετε το Ποσοστο να φτιαξετε τον ΣΕΡΒΕΡ ετσι ωστε να μπουνε παραπανο καναλια.. Και κοσμο θα φερετε πισω αλλα και νεους παιχτες μαζι με αγορες απο το IS που αυτο το εχετε βαλει παντου(παλι καλα που δεν μπηκε πριν το "ΠΑΙΞΕ"στην αρχη)  Και επιτελους ας γινει πραγματικοτητα το


  Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ METIN2 σε <3 και οχι το αλλο που καποτε θα το πω ετσι οπως παει

 • Θα σας απαντησω εγω λοιπον κυρια Cerice τι... πως.. γτ.. σε ολα αυτα που αναφερονται παραπανω...Μας λετε οτι δεν εχετε χρονο ( δεν αναφερομαι πρωσοπικα σε εσας μιλαω γενικα για ολη την Δ.Ο.) αυτο κυρια Cerice με ολο το συμπαθιο εμας δεν μας εδιαφερει και θα σας πω τον λογο. Καταρχας προς ολους που σχολιασαν εδωπερα. Κυριοι? δεν ειστε παιχτες πελατες ειστε! Ξεκιναμε απο αυτο. Συμφωνω απολυτα οτι δεν εχετε λοιπον κυρια Cerice το μαγικο ραβδακι που λετε αλλα δεν βλεπω να υπαρχει εδιαφερον απο μερος της Δ.Ο μεσα στο παιχνιδι! Συνδεεστε οποτε ναναι και οταν συνδεεσται περιπλανιεστε στην πολη χωρις κανενα λογο και αιτια.. Καλιστα θα μπορουσατε να πατε στους χαρτες που εχει π.χ buggarismena μετιν και δεν μπορουμε να τα βαρεσουμε να τα ξεκολισετε οπως το κανατε μια φορα.. 2ον κυρια Cerice με ολο το θαρρος βγηκε πριν λιγο καιρο μια ανακοινωση οτι 2 gm ειναι εκτος απο την Δ.Ο... μας λετε οτι δεν προλαβαινετε το σεβομαστε με την λογικη σας αλλα γτ δεν υπαρχουν αντικαταστατες τον gm που εφυγαν ? .... 3ον κυρια Cerise πως ξερουμε οτι μεταφερετε ολα μας τα παραπονα ενω 1 οχι 2..1 Μονο να μην διορθωθει? Στους ξενους σερβερ,βλεπω τα βιντεο τους που υπαρχουν στο internet και βλεπω και ψηφιζουν καθε βδομαδα τι event θελουν να μπει!.. 4ον επιτρεπεται ενω ειστε μεσα να παιζουν παιχτες που χρησιμοποιουν καποιο εξωτερικο προγραμμα ειτε λεγεται hack ειτε μακροεντολες χωρις να υπαρχει καποιος ελεγχος προς αυτα τα ατομα και οταν φυσικα σας το αναφερουμε η απαντηση σας"Ευχαριστουμε για την αναφορα σας" και λιγη εκει το θεμα...

  Θα σας δωσω καποιες συμβουλες προσωπικα σαν ενας θεωρω καλος παιχτης-πελατης του παιχνιδιου!

  ΔΕΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΤ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!

  Αυτα τα λιγα απο εμενα δεν θα αναφερθω σε περαιτερω πραγματα γτ θα γραψω κατεβατα..

  Με εκτιμηση IronKretan( shaman 120 lvl )

 • Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα όσα έχει αναφέρει ο IronKretan αλλά δεν θα συμφωνήσω σε ένα θεματάκι που αναφέρθηκε η Cerise στον ελεύθερο χρόνο. Όπως αναφέρει η Cerise έχουν διάφορες υποχρεώσεις-δουλειά κτλπ αλλά άμα κοιτάξετε στους κανόνες για αιτήσεις GM ένας από τους όρους για να γίνεις GM είναι να έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο.

  Από την στιγμή που δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος όπως αναφέρετε με ποια λογική κάνατε τις αιτήσεις ;;; Για να μας δυσκολεύετε το παιχνίδι με την απουσία-επιλεκτική αδιαφορία ;;
  Θα μπορούσατε να μας απαντήσετε ;;

 • Καλησπέρα και πάλι !

  Αρχικά να ευχαριστήσω που το νήμα τείνει να έχει ένα σωστό και βάση κανόνων διάλογο :)


  Πάμε λοιπόν, να σας απαντήσω στις απορίες σας..


  Τωρα οσο αναφορα τις απαντησεις απο την Δ.Ο κατανοητες και καποιες σωστες αλλα μπορει να μην εχετε μαγικό ραβδάκι αλλα εχετε υπαρκτο κουμπακι και μπορειτε να αλλαξετε το Ποσοστο να φτιαξετε τον ΣΕΡΒΕΡ ετσι ωστε να μπουνε παραπανο καναλια.

  Νομίζω πως εδώ κάνεις κάποιο λάθος.. δεν έχουμε ούτε αυτό το κουμπάκι που αναφέρεις.. θέματα drop, καναλιών και event (πέρα από spawn που και σε αυτό υπάρχει περιορισμός) τα έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου η εταιρεία και ρυθμίζονται από τον/την CoMa του κάθε σέρβερ.


  Καλιστα θα μπορουσατε να πατε στους χαρτες που εχει π.χ buggarismena μετιν και δεν μπορουμε να τα βαρεσουμε να τα ξεκολισετε οπως το κανατε μια φορα.. 2ον κυρια Cerice με ολο το θαρρος βγηκε πριν λιγο καιρο μια ανακοινωση οτι 2 gm ειναι εκτος απο την Δ.Ο... μας λετε οτι δεν προλαβαινετε το σεβομαστε με την λογικη σας αλλα γτ δεν υπαρχουν αντικαταστατες τον gm που εφυγαν ? .... 3ον κυρια Cerise πως ξερουμε οτι μεταφερετε ολα μας τα παραπονα ενω 1 οχι 2..1 Μονο να μην διορθωθει? Στους ξενους σερβερ,βλεπω τα βιντεο τους που υπαρχουν στο internet και βλεπω και ψηφιζουν καθε βδομαδα τι event θελουν να μπει!.. 4ον επιτρεπεται ενω ειστε μεσα να παιζουν παιχτες που χρησιμοποιουν καποιο εξωτερικο προγραμμα ειτε λεγεται hack ειτε μακροεντολες χωρις να υπαρχει καποιος ελεγχος προς αυτα τα ατομα και οταν φυσικα σας το αναφερουμε η απαντηση σας"Ευχαριστουμε για την αναφορα σας" και λιγη εκει το θεμα...

  Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω τόσο εκ μέρους της υπόλοιπης ομάδας, όσο και για μένα..

  1) Τα κολλημένα metin είναι ένα πρόβλημα αρκετό καιρό τώρα.. προσπαθούμε να τα εντοπίσουμε και έχουμε κρατήσει κάποια σημεία ώστε να ελέγχονται καθημερινά,.. αυτό δε σημαίνει όμως, πως αν υπάρξει άλλο σημείο θα γίνει απευθείας αντιληπτό από όλους...

  Συνεπώς, είναι ευπρόσδεκτο οποιδήποτε μήνυμα, τόσο εδώ όσο και στο παιχνίδι, με την τοποθεσία ώστε να απομακρυνθεί άμεσα.


  2) Νομίζω πως δεν καταλάβατε ακριβώς την τοποθέτηση μου πάνω στο θέμα χρόνου.. το ότι τα μέλη έχουν και προσωπικές δουλειές/εκκρεμότητες , δε σημαίνει πως είναι πλήρως ανενεργά, μπορεί να δικαιολογήσει όμως το γεγονός μια καθυστερημένης ανακοίνωσης (όπως ήταν και το αρχικό παράπονο που έλαβα), ή την αργοπορία στην ανακοίνωση μίας πώλησης ή ακόμα και την καθυστερημένη απάντηση στο Σύστημα υποστήριξης. Όσο για νέα μέλη; δεν υπάρχουν , γιατί δεν υπάρχουν και ανάλογες αιτήσεις που να μπορούν να γίνουν αποδεκτές.


  3) Τα παράπονα μεταφέρονται , γιατί δεν είναι μόνο δικά σας παράπονα... Μην ξεχνάτε πως και η ομάδα αποτελείται από ενεργούς ή μη παίκτες που νοιάζονται για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και συνεπώς το παιχνίδι τους.


  4) Έλεγχος γίνεται καθημερινά από την ομάδα και εμένα προσωπικά, αυτό όμως δεν είναι κάτι που μπορώ και επιτρέπεται να σας αναλύσω.


  Από την στιγμή που δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος όπως αναφέρετε με ποια λογική κάνατε τις αιτήσεις ;;; Για να μας δυσκολεύετε το παιχνίδι με την απουσία-επιλεκτική αδιαφορία ;;
  Θα μπορούσατε να μας απαντήσετε ;;

  Όπως είπα και πιο πάνω σε προηγούμενη ερώτηση, λογικά παρανοήσατε την τοποθέτησή μου στο θέμα χρόνου...

  Τα μέλη είναι καθημερινά ενεργά, για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα, απλά λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν , το χρονικό αυτό διάστημα δεν είναι το ίδιο και έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερούν κάποια πράγματα.

 • ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ Δ.ΟΜΑΔΑ . ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΠΤ!!!! , ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ !!!!!

 • Τελευταια τοποθετηση μου.... Αρα κυρια cerise η δουλεια των GM στο παιχνιδι ειναι να ακουτε να βλεπετε και να μεταφερετε τα προβληματα μας χωρις να κανετε καμια κινηση οταν υπαρχει καποιος ενεργος gm in game...Αιτησεις των gm τωρα...Αναφερατε το εξης "Όσο για νέα μέλη; δεν υπάρχουν , γιατί δεν υπάρχουν και ανάλογες αιτήσεις που να μπορούν να γίνουν αποδεκτές." τι προσοντα θελει κυρια cerise ? για να γινεις gm σε ενα game πεθαμένο απο κόσμο? αλλα ακομα θυμαμαι τα λογια ενος gm δεν θα πω ονομα (εγινε πρόσφατα αυτο δεν θα αναφερω ονομα φυσικα) 'Ε gm μπορει να γινει καποιος που δεν εχει καν παιχτη στο παιχνιδι δεν χρειαζεται να ειναι καποιος υπολογισιμος" απαντω στην απαντηση αυτη.. ( Δηλαδη κανετε gm εναν παιχτη με 0 εμπειρια οσο αφορα το παιχνιδι? πως μπορει να βοηθησει εμας τους πελατες αυτος ο ανθρωπος οταν δεν ξερει που βρισκεται η αρκουδα ΒΕΡΑ πχ... Φυσικα ( το τονιζω αυτο) δεν ειμαι ο καταλληλος για να κρινω ποιος πρεπει να γινει gm και ποιος οχι προς θεου συζητηση κανουμε αλλα οταν υπαρχουν πελατες ετσι τουλχιστον ξερω εγω φροντιζεις να κανεις το καλυτερο δυνατον γιαυτους.... Η πληρης αδιαφορια με προβληματιζει εμενα πρωσοπικα ( θα μου πειτε πολλα λες ρε φιλε αλλα συνεχιζεις και παιζεις το game! θα απαντησω παρακατω..) απο αποψη gm και οσο αφορα ΞΕΚΑΘΑΡΑ μονο το ελληνικο metin ισως γτ το καθαρο pay2win που εχει γινει το game δεν καλυπτει πλεον απο θεμα εσοδων του ελληνικου metin την εταιρια με αποτελεσμα να εχουμε ολα τα παραπανω προβληματα που αναφεραν τα παιδια....Γτ παιζω εγω προσωπικα το game ? ξεκινησα πριν 6 χρονια ( λιγα θα πω ντρετα λογια οπως λεμε εδω στην Κρητη!) εχωσα τα λεφτα μου εδω και τα λυπαμαι να τα παρατησω ολα και να πω παμε να ασχοληθουμε με καποιο αλλο game!

  Η προσωπικη μου γνωμη τωρα για την Δ.Ο που ξερω και μεταφερω τα προβληματα μου ως πελατης... Μην μου αναφερεται την εταιρια δεν ξερω τι κανει η εταιρια και ουτε με εδιαφερει πρωσοπικα εσας ξερω σε εσας μεταφερω τα προβληματα μου! Καλο θα ειναι αυτη την δουλεια που κανει η ελληνικη Δ.Ο να την κανει λιγο καλυτερα ( δεν λεω πως δεν κανετε σωστα την δουλεια σας προς θεου δεν θα το κρινω εγω αυτο!) δηλαδη να ασχοληται οντος με τα προβληματα των πελατων της ωστε να ΣΕΒΕΤΑΙ και τα 10 ευρω που βαζει ο καθε παιχτης μεσα στο game διορθωνοντας οσο μπορει οταν ειναι online καποια buggarismata του παιχνιδιου ( οπως αναφερα παραπανω metin κολλημενα ενα παραδειγμα στο μαγεμενο σας λεω και ακριβη τοποθεσια..) και καποια στιγμη οταν ρωταμε καποιον gm κατι και δεν ξερει να απαντησει καλο θα ειναι να πει ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ! και οχι να λαβαινουμε ως απαντηση " Το προβλημα σας θα μεταφερθει κτλ κτλ " και ποτε αυτο το προβλημα ΠΟΤΕ ομως δεν λυνεται!..( μιλαω γενικα δεν αναφερομαι σε πρωσοπικο επιπεδο!

  ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ GM ΤΥΧΟΝ HACK ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ GAME ( δηλαδη οσοι χρησιμοποιουν hack να ειναι πιο μαγκες και να κονομανε ποσοτητες yang απο εμας που χωνουμαι paysafe για να κανουμε drop!)


  2) ΚΑΝΤΕ κατι επιτελους με τα μαυρα αλογα και τα μεταλια δρακου που βγαζουμε απο φεγγαροκουτα και ψαροσεντουκα εχουμε ΓΕΜΙΣΕΙ!! αποθηκες ολοκληρες και το χειροτερο δεν μπορουμε να τα πουλησουμε στο γενικο ρε αδερφε...


  Αυτα ειχα να πω εγω ευχομαι σε ολους καλη συνεχεια στο παιχνιδι σας

  IronKretan!

 • Ευχαριστώ για την άποψη και τα σχόλια , θα ληφθούν υπόψιν αρκετά πράγματα από αυτά που αναφέρθηκαν.

  Θα ήθελα επίσης τις συντεταγμένες των κολλημένων αν είναι εφικτό :)