Διαγωνισμός μαντών

 • https://image.board.gameforge.com/uploads/metin2/de/announcement_metin2_de_e6a593778df250e25fed3b8ee9b3afbc.jpg


  Αν όλα είναι ευνοϊκά, η Ένωση των Μαντών συγκεντρώνεται, για να καθορίσει τον μεγαλύτερο προφήτη των τριών βασιλείων με έναν διαγωνισμό. Είσαι έτοιμος να δεχτείς την πρόκληση;

  Ο Διαγωνισμός μαντών μπορείς να αποδείξεις τις μαντικές σου ικανότητες και να κερδίσεις φανταστικά δώρα. Μάζεψε Κάρτες ταρώ, πρόβλεψε τις κινήσεις του αντιπάλου σου και γίνε ο ισχυρότερος μάντης στον κόσμο του Metin2!


  Event: Ο Διαγωνισμός μαντών

  Έχεις τη δύναμη της μαντείας; Στο Διαγωνισμό μαντών τα καταφέρνουν μόνο αυτοί που μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις του αντιπάλου τους!

  * Εκκίνηση: 09/01/2020 στις 2 μ.μ.

  * Λήξη event: 01/02/2020 στις 2 μ.μ.


  Παίρνεις μέρος ως εξής

  Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό χρειάζεσαι ένα Σετ ταρώ. Το σετ αποτελείται από Κάρτες ταρώ που αποκτάς από τα τέρατα σε όλο τον κόσμο. 18 Κάρτες ταρώ αποτελούν ένα σετ. Μπορείς να ολοκληρώνεις μια ανάλογη αποστολή 5 φορές την ημέρα.

  Πάνω από το banner του event θα βρεις το μίνι παιχνίδι «Διαγωνισμός μαντών». Για να πάρεις μέρος, θα χρειάζεσαι κάθε φορά ένα Σετ ταρώ.

  Αν δεν έχεις όρεξη για εκτενές κυνήγι τεράτων ή σου λείπουν ακόμη κάρτες, θα βρεις και τρία Σεντούκια μαντών γεμάτα κάρτες ταρώ και στο Item shop.


  Οι Κανόνες

  Αποκτάς 9 κάρτες με αριθμούς από το 0ως το 8. Κάθε αριθμός εμφανίζεται μόνο μια φορά. Οι κάρτες με ζυγούς αριθμούς είναι μαύρες και οι κάρτες με μονούς αριθμούς είναι άσπρες. Ο αντίπαλός σου αποκτά τις ίδιες κάρτες.

  Σε κάθε γύρο επιλέγεις μια κάρτα που θα αντιμετωπίσει την κάρτα του αντιπάλου σου. Δεν μαθαίνεις ποια κάρτα διάλεξε ο αντίπαλός σου. Μπορείς να δεις μόνο το επιλεγμένο χρώμα και μαθαίνεις αν η κάρτα σου ήταν ίσης, μεγαλύτερης ή μικρότερης αξίας. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες μπορείς να προσπαθήσεις να μαντέψεις τι θα κάνει ο αντίπαλός σου, πριν αυτός το κάνει.

  Στόχος είναι να ξεπεράσεις τον αριθμό του αντιπάλου σου όσο πιο συχνά μπορείς. Για κάθε μια από αυτές τις νίκες αποκτάς έναν πόντο.

  Το μίνι παιχνίδι λήγει, όταν χρησιμοποιηθούν όλες οι κάρτες. Όσους πόντους μαζέψεις, τόσα Νομίσματα μαντών θα λάβεις. Αν κερδίσεις, αποκτάς επιπλέον νομίσματα στο ύψος της διαφοράς σε σχέση με τους πόντους του αντιπάλου.


  Ανταμοιβές και λίστα κατάταξης

  Στο banner του event μπορείς να ανταλλάξεις τα Νομίσματα μαντών σου με ανταμοιβές. Αντί να εξασφαλίσεις ένα σεντούκι ανταμοιβών, μπορείς να αυξήσεις τη θέση σου στην κατάταξη με Νομίσματα μαντών. Κάνε κλικ στη λίστα κατάταξης στο banner του event κι αύξησε τη θέση σου με μια δωρεά Νομισμάτων μαντών. Για μια δωρεά χρειάζεσαι 15 Νομίσματα μαντών. Όσο περισσότερες δωρεές κάνεις, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η θέση σου στην κατάταξη. Στο τέλος του event, οι παίκτες μέχρι τη θέση κατάταξης 20 μπορούν να λάβουν πολύτιμα κουπόνια για το shop:

  * 1η θέση: 1000 Δν

  * 2η και 3η θέση: 500 Δν

  * 4η ως 10η θέση: 100 Δν

  * 11η ως 20η θέση: 50 Δν

 • Aγαπητή κοινότητα,


  ingame αναφέρεται πως μπορείτε να συμμετέχετε μόνο 2 φορές την ημέρα, πρόκειται για μεταφραστικό λάθος.

  Μπορείτε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι 5 φορές την ημέρα όπως αναφέρεται εδώ.

 • Ακολουθούν κάποια παραδείγματα από τα αντικείμενα των κουτιών ανταμοιβής, καθώς δεν μπορούμε να μοιραστούμε το πλήρες περιεχόμενο τους:


  Bronze:

  Yang (50k)


  Silver:

  Cor Draconis (ακατ.)
  Μάγεμα Αντικειμ.(μπλε)
  Παπούτσια του Ανέμου
  Μικρή Ευλογία


  Gold:

  Σετ ταρώ
  Διοξείδιο Τιτανίου
  Μαγική Πέτρα
  Ενίσχυση Αντικειμ.(μπλε)
  Μάγεμα Αντικειμ.(μπλε)
  Δρακοπένσα+
  Cor Draconis (Μυθικό)
  Κουτί Βιβλίου Κατοικιδ.
  Αβγό του Ραζαδόρ
  Δαχτυλίδι τηλεμεταφοράς
  Φίλτρο σοφίας
  Αβγό του Nemere
  Μπλε αβγό δράκου