Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ ΔΕΝ ΠΜΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ

 • Καλησπέρα σας !

  Το πρόβλημα είναι γενικό, έχει ήδη αναφερθεί στους αρμόδιους της εταιρείας από την CoMa και δουλεύουν πάνω σε επίλυση.

  Απλά παίρνει λίγο χρόνο καθώς το πρόβλημα δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται.

  Ωραία από την στιγμή που είναι γενικό το πρόβλημα τότε τι προβλέπεται στο θέμα των πετ φορεσιές κτλπ ???

 • Ναι μεν το πρόβλημα είναι σοβαρό, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να δοθούν 2 απαντήσεις.

  - Μία εκτίμηση του πότε θα μπορούν να συνδεθούν παλιοί λογαριασμοί ώστε να παίξουν όσοι δεν έχουν τους παλιούς τους παίχτες μέσα στον νέο client.
  - Όλα αυτά τα event για τα φεγγαρόκουτα, για τα μπόνους σε εμπειρία και ντροπ και γενικά όλα τα καλούδια μαρκετινγκίστικα λόγω ιού για να τραβήξουν κόσμο, θα δοθούν άραγε σε όσους δεν μπορούν καν να συνδέσουν τώρα τους παλιούς τους λογαριασμούς?

  ''Οι καιροί ου μενετοί''
  Περικλής

 • Φίλε μου εσύ τώρα με την καραντίνα θυμήθηκες το μετιν2 και έχεις τόσες αποτίσεις που αρχίζω να εκνευρίζομαι, εμάς μας ρώτησες που είμαστε οι μόνιμοι εδώ μέσα κ χάνουμε πολύ περισσότερα από εσένα .......

 • Η προσθήκη λογαριασμών πρέπει να δουλεύει ξανά τώρα για όσους είχαν πρόβλημα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά να κάνετε την διαδικασία.

  Παιδιά σε εμένα έφτιαξε

 • Καλήμερα κ από έμενα. Ελπίζω εντός της μέρας να διορθώσουν κ το δικό μου πρόβλημα. Επειδή το έχουν πάρα ξεγλιστρήσει την κατάσταση.

 • Η προσθήκη λογαριασμών πρέπει να δουλεύει ξανά τώρα για όσους είχαν πρόβλημα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά να κάνετε την διαδικασία.

  Κυρία coma θα ήθελα μερικές επίσημες εξηγήσεις από την εταιρία για την όλη καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος μου κ που δεν έχει λυθεί ακόμα , ξερό πως δεν φταίτε εσείς ούτε η ΔΟ άλλα θα ήθελα να ακούσω τις εξηγήσεις άλλα χωρίς δικαιολογίες του τύπου είναι περίπλοκο να το ελέγξουν ή δεν ξέρω τι άλλο επειδή βρισκόμαστε στο 2020 κ όχι στον μεσαίωνα.

 • Κυρία coma θα ήθελα μερικές επίσημες εξηγήσεις από την εταιρία για την όλη καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος μου κ που δεν έχει λυθεί ακόμα , ξερό πως δεν φταίτε εσείς ούτε η ΔΟ άλλα θα ήθελα να ακούσω τις εξηγήσεις άλλα χωρίς δικαιολογίες του τύπου είναι περίπλοκο να το ελέγξουν ή δεν ξέρω τι άλλο επειδή βρισκόμαστε στο 2020 κ όχι στον μεσαίωνα.

  Εχεις δίκιο σε ότι λες, απλά για να μην μπερδευτεί η coma να πούμε οτι εσύ έχεις διαφορετικό πρόβλημα από αυτό που είχαμε εμείς.

 • Αγαπητή κοινότητα,


  θα έχουμε συντήρηση ξανά αύριο στις 10 το πρωί ώστε να διορθωθούν κάποια τεχνικά προβλήματα.

  όλο διορθώσεις κ συντηρήσεις άλλα δεν βλέπω να γίνετε κάτι. είδατε πως δεν σας ζάλιζα στο ticket καθόμουν κ περίμενα σαν να μην χαρακτηρίσω τώρα άλλα αφού δεν βλέπω κάποια λύση θα αρχίσω να σας πρήζω κ μετά βρες τε τα μονοί σας με την εταιρία.

 • giannisan  Να σημειωθεί πως το νήμα αυτό αναφέρεται στο πρόβλημα της προσθήκης λογαριασμού, το οποίο φαίνεται να επιλύθηκε.

  Το δικό σας πρόβλημα είναι διαφορετικό και θα απαντηθεί στην αναφορά σας.