ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΛΥΚΑΝΟ

 • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΑ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΛΥΚΑΝΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 70ΡΙ (ΝΥΧΙ ΔΙΠΛΟΣΑΙΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ 75ΡΙ (ΑΓΚΑΘΟΝΥΧΟ).. ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η΄ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ..

  ΔΙΠΛΟΣΑΙΟΥΝΟΥ +9 = ΑΞΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ-217/249 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ-15%

  ΑΓΚΑΘΟΝΥΧΟ +9 = ΑΞΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ-171/200 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ-27% ΜΕΓ.ΗΡ-1500

  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ, ΠΧ.35%

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 • νομίζω είναι το hp που δίνει το 1 όπλο και το Αγκαθονυχο στο +9 έχει ποιο πολύ attack speed τωρα αμα κάποιος που ξέρει ας συμπλήρωση

  ~Γελώ με την αιωνιότητα και ξεπερνώ τα άνευρα~


  96 LvL Bm!

 • καλησπέρα

  έγινε δοκιμή με αγκαθόνυχο +8 (157-186 α3ία επίθεσης) 49% μέση και διπλοσάινο +9 41% μέση και η διαφορά ήταν 500dmg παραπάνω το διπλοσάινο οπότε αν μιλάμε για ίδια μέση τότε σίγουρα το διπλοσάινο είναι καλύτερο

 • Καλησπέρα friends 8o


  Ας τα πάρουμε με την σειρά. Κατά κανόνα οι λυκανοί στο μεγαλύτερο εύρος του παιχνιδιού, προτιμούν τα νύχια διπλοσάινου.


  Ο λόγος που έχουν μεγαλύτερη προτίμηση σε αυτά είναι το γεγονός πως στο +9 έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία επίθεσης.


  Παρόλα αυτά, το αγκαθόνυχο, αντισταθμίζει την αξία επίθεσης που του λείπει με παραπάνω ταχύτητα επίθεσης και μέγιστη ζωή.


  Ας μιλήσουμε με αριθμούς (Στο επίπεδο +9) και θα καταλήξουμε και στο συμπέρασμα.


  Νύχια διπλοσάινου Νύχια_διπλοσάινου.png


  Αξία επίθεσης : 217-249

  Ταχύτητα επίθεσης : 15%

  Μέση ζημιά : Χ


  Αγκαθόνυχο Αγκαθόνυχο.png


  Αξία επίθεσης : 171-200

  Ταχύτητα επίθεσης : 27%

  Μέση ζημιά : Χ


  Αν λοιπόν μιλάμε για καθαρούς αριθμούς, προτιμάς το διπλοσάινου λόγω της μεγάλης αξίας επίθεσης (Η οποία μεταβάλλεται παράλληλα και με την μέση ζημιά).


  Παρόλα αυτά, όλα είναι σχετικά με το build του χαρακτήρα σου. (Τόσο αντικείμενα όσο και δρακόλιθους).


  Αν είσαι ένας "Φτωχός" λυκανός με μέτρια αντικείμενα, τότε η επιλογή του αγκαθόνυχου είναι καλή για να αντισταθμήση λίγο την έλλειψη αμυνών και ταχύτητας επίθεσης λόγω των στατιστικών σου.


  Αν είσαι ένας "Φουλ" λυκανός γεμάτος με δρακόλιθους, ταχύτητες επίθεσης, αποκρούσεις, άμυνες, μέγιστο ΗΡ κ.ο.κ προτιμάς ξεκάθαρα τα νύχια διπλοσάινου διότι βασικός σου στόχος είναι μονάχα η αύξηση της βασικής σου ζημιάς.


  γενικά όλα τα αντικείμενα είναι σχετικά με το τι τα συνοδεύεις στον υπόλοιπο εξοπλισμό.


  Ελπίζω να ήταν εύκολο όπως το περιέγραψα :P


  Ωστόσο κάπου εδώ να σχολιάσω πως το παιχνίδι μεταβάλετε συνέχεια. Κάποτε το 75άρι - 70άρι με μέση ζημιά ήταν το "τελικό" όπλο για exp και metins οπότε όλοι έδιναν μεγάλη βάση σε αυτά και προσπαθούσαν να τα φτάσουν στο τέλειο. Πλέον υπάρχουν τα ζωδιακά αντικείμενα από τα 105 και μετά που έχουν πολύ καλύτερες αξίες και μέση ζημιά. Σε λίγο το παιχνίδι (Από ότι διάβασα) θα έχει update (Αν δεν έχει γίνει ήδη) όπου θα ανοίξουν τα level των παικτών κι άλλο, με νέες πίστες. Εικάζω πως θα υπάρξουν κι άλλα νέα items. Όλο αυτό τι σημαίνει, δεν αξίζει να δώσεις τρελή βάση στο 75άρι ή 70άρι αν είσαι ενεργός παίκτης όπου στους επόμενους 2-3-4 μήνες έχεις ως στόχο από 75 να είσαι 105+ .. Αν έχεις σκοπό την άνοδο, τότε δουλεύεις με όποιο από τα 2 βρεις σε καλά στατιστικά και μετέπειτα κάνεις transision στο επόμενο αντικείμενο. Δεν αξίζει να επενδύσεις χρόνο και περιουσία σε κάτι αναλώσιμο. Καλύτερα να κρατάς τον κόπο για τα τελικά αντικείμενα. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι πλέον είναι κατά 99,9% οι δρακόλοιθοι. Αν φτιάξεις τέλεια αλχημεία, και με μπουνιές να πας στην Ατλαντίδα και στο μαγεμένο δάσος, θα ανέβεις εύκολα.. Για τους κάτω των 90 λέβελ παίκτες ο εξοπλισμός δεν είναι σημαντικής σημασίας, όσο οι δρακόλιθοι πιστεύω.

  ~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

  Metin2 ~ 2008 - 2020


  (^_^)