ΦΕΓΓΑΡΟΚΟΥΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΤΡΟΠ?

• Είναι δυνατόν να ανακοινώνετε φεγγαρόκουτα γενικό ντροπ και στις νέες πιστές να μην ρίχνει τίποτα?

δηλαδή που πρέπει να πάμε όταν παίζουμε με τον βασικό χαρακτήρα έλεος

• ευχαριστω για την συμβουλη αλλα δεν ειπα αυτο και αν ερθω και εγω αραχνες¨νομιζεις οτι θα κανεις ντροπ?????????? οταν λεμε γενικο να ειναι γενικο

• Για τέτοιους λόγους όσοι προσπαθούμε να παίξουμε αράχνες τρώμε ξύλο.. Να προσπαθείς να φαρμάρεις 63 λέβελ παίκτης πχ και να έρχεται 120άρις να σε σκοτώνει και να παίρνει δωμάτια με το έτσι θέλω..

Στο προηγούμενο γενικό με φεγγαρόκουτα, έξπαρα επί 3 μέρες μία μπάφφερ με 61 λέβελ σούρα. Την 4η μέρα ενώ είχα ξεκινήσει να φαρμάρω, μετά από 3 ώρες συνεχόμενο εξπ άρχισε το event.. ήρθε μεγάλος και έκανε το παραπάνω..

~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Για τέτοιους λόγους όσοι προσπαθούμε να παίξουμε αράχνες τρώμε ξύλο.. Να προσπαθείς να φαρμάρεις 63 λέβελ παίκτης πχ και να έρχεται 120άρις να σε σκοτώνει και να παίρνει δωμάτια με το έτσι θέλω..

Στο προηγούμενο γενικό με φεγγαρόκουτα, έξπαρα επί 3 μέρες μία μπάφφερ με 61 λέβελ σούρα. Την 4η μέρα ενώ είχα ξεκινήσει να φαρμάρω, μετά από 3 ώρες συνεχόμενο εξπ άρχισε το event.. ήρθε μεγάλος και έκανε το παραπάνω..

:thumbup::thumbup:

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."

Μια φορα ανεβηκα 3ο ενω ειχε φεγγα και βιωσα το παραπανω, ειχαν ερθει 2 ατομα της neverdie και 2 της chaos. καποιος απο αυτους ειχε κατσει afk σε ενα room me buffer και κραταγε room λεει για τον εαυτο του και τον φιλο του(???). τελος παντων εγω οντας ο μονος dropper εκει περα πηγα να xparw και πλακωνουν οι μεγαλοι kamikazi κλπ και με το ετσι θελω μου λενε δεν θα φαρμαρω εγω.

Εγω αυτα τα πραματα δεν τα μπορω. Εν ολιγοις αστους να σε σκοτωσουν 800 φορες. Στο room σου δεν θα farmaroun. Ή θα σε χωνουν σε ολη την διαρκεια του event και θα χασουν drop ή θα φερουν dropper και θα τους παιρνεις τα τερατα(αυτο εκανα εγω αφου δεν μπορουσε να με χωσει με τον dropper) ή θα πανε αλλου.

Νομιζουν οτι επειδη εχουν full δυνατους παικτες μπορουν να κανουν οτι θελουν. Μην τους αφηνεις φιλε :)
    Αν νομιζουν οτι ειναι μαγκες επειδη μπορουν να σε κανουν oneshot 100 φορες, αρκει να σηκωθεις 101. Μετα δεχονται να σε αφησουν ησυχο αν τους αφησεις εσυ.

• Μια φορα ανεβηκα 3ο ενω ειχε φεγγα και βιωσα το παραπανω, ειχαν ερθει 2 ατομα της neverdie και 2 της chaos. καποιος απο αυτους ειχε κατσει afk σε ενα room me buffer και κραταγε room λεει για τον εαυτο του και τον φιλο του(???). τελος παντων εγω οντας ο μονος dropper εκει περα πηγα να xparw και πλακωνουν οι μεγαλοι kamikazi κλπ και με το ετσι θελω μου λενε δεν θα φαρμαρω εγω.

Εγω αυτα τα πραματα δεν τα μπορω. Εν ολιγοις αστους να σε σκοτωσουν 800 φορες. Στο room σου δεν θα farmaroun. Ή θα σε χωνουν σε ολη την διαρκεια του event και θα χασουν drop ή θα φερουν dropper και θα τους παιρνεις τα τερατα(αυτο εκανα εγω αφου δεν μπορουσε να με χωσει με τον dropper) ή θα πανε αλλου.

Νομιζουν οτι επειδη εχουν full δυνατους παικτες μπορουν να κανουν οτι θελουν. Μην τους αφηνεις φιλε :)
    Αν νομιζουν οτι ειναι μαγκες επειδη μπορουν να σε κανουν oneshot 100 φορες, αρκει να σηκωθεις 101. Μετα δεχονται να σε αφησουν ησυχο αν τους αφησεις εσυ.

Συμφωνώ σε όλα αρκεί όμως κάποιος να μην το κανει, τι θέλω να πω βλέπω συχνά σε κάποια εβεντ και γενικά και εκτός εβεντ άσχετος lvl δύναμης κτλπ να έρχεται και να χαλάει το ροομ που είναι το άλλο το παιδί και μετα ξέρεις φέρνω φέρνεις και στην ουσία δεν γίνεται τίποτα, το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμος για να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο,,,

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."