Οδηγός για το σύστημα υποστήριξης • Το σύστημα υποστήριξης είναι ο τόπος όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διαχείρισης του Metin2 εάν έχετε προβλήματα με το παιχνίδι, το φόρουμ ή τις πληρωμές.


  Για να κάνετε μια νέα αναφορά προς την ομάδα (εφεξής ticket) πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο σύστημα υποστήριξης. Αυτός ο λογαριασμός ισχύει για κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το σύστημα υποστήριξης και για κάθε παιχνίδι. (Απαιτείται μόνο ένας λογαριασμός ανεξάρτητα από το πού ή πότε θέλετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη).


  Αφού δημιουργηθεί και επικυρωθεί ο λογαριασμός σας, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα tickets που έχετε δημιουργήσει από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. (Συμπεριλαμβανομένων παρελθόντων και αρχειοθετημένων tickets).


  Αν έχετε διαφορετικά E-Mails που χρησιμοποιείτε σε διάφορους λογαριασμούς ανά server ή σε άλλα παιχνίδια της Gameforge μπορείτε να τα προσθέσετε, αφού έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό, προκειμένου να είναι δυνατή η ταυτοποίηση χρήστη και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλα tickets. Σε περίπτωση που υποβάλετε ticket με E-Mail που ΔΕΝ αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας στο παιχνίδι, δεν θα είναι δυνατή η ταυτοποίηση (E-Mail λογαριασμού στο σύστημα υποστήριξης με E-Mail λογαριασμού στο παιχνίδι) και σύμφωνα με τους ΓΟΣ και για λογούς προστασίας του απορρήτου, δεν επιτρέπετε να λάβετε καμιά πληροφορία.


  Εάν έχετε περισσότερες από 1 διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καταχωρημένη στο λογαριασμό σας στο σύστημα υποστήριξης, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να εμφανίζεται κατά την υποβολή ενός νέου ticket.


 • ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ


  Σύνδεσμος: https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=gr


  Πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο θα σας οδηγήσει στην αρχική σελίδα του συστήματος υποστήριξης.

  Εδώ θα δείτε 4 καρτέλες:


  • Αρχή
  • Υποστήριξη
  • Ιστορικό Αιτημάτων
  • Πληροφορίες


  Επιλέξετε την "εγγραφή" για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.
  Αφού επιλέξετε εγγραφή, θα σας οδηγήσει στην παρακάτω επισκόπηση:
  Επιλέξτε εγγραφή.

  Συμπληρώστε τη φόρμα με τις απαραίτητες πληροφορίες και πατήστε εγγραφή:  Ελέγξτε το e-mail σας για το μήνυμα επιβεβαίωσης:


  Πατήστε στο Ενεργοποίηση λογαριασμού.

  Συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό που καταχωρίσατε προηγουμένως  Τώρα θα πρέπει να βρίσκεστε εδώ:
  Έχετε την δυνατότητα να προσθέστε όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παιχνιδιών και φόρουμ στο λογαριασμό σας στο σύστημα υποστήριξης επιλέγοντας "Διαχείριση διευθύνσεων email". Θα πρέπει στην συνέχεια να ενεργοποιείτε κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσθέτετε στο Σύστημα Υποστήριξης.

 • ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΟΥ TICKET


  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για το παιχνίδι, το φόρουμ ή τις πληρωμές:


  Παιχνίδι - εάν έχετε κάποιο θέμα σχετικό με το παιχνίδι το αναφέρετε εδώ.

  Φόρουμ - ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα του φόρουμ.

  Πληρωμές - όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε στη φόρμα υποστήριξης της Gameforge για τις πληρωμές.

  (παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ομάδα διαχείρισης δεν ασχολείται με θέματα πληρωμών).  Συνδεθείτε με το e-mail και τον κωδικό σας:
  Στην συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα "Υποστήριξη".  Επιλέγετε το είδος του προβλήματος ή του ερωτήματος σε σχέση με το παιχνίδι, το φόρουμ ή τις πληρωμές.

  Μπορείτε επίσης να επιλέξετε στο "Αλλαγή παιχνιδιού" εάν χρειάζεστε υποστήριξη για άλλο παιχνίδι.


  Αφού επιλέξετε τι είδους ερώτημα/αναφορά θέλετε να κάνετε, θα μεταφερθείτε σε μια φόρμα, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί προσεκτικά με τα σωστά στοιχεία σας.

  Τα ανακριβή στοιχεία ενδέχεται να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις.  Μόλις επιλέξουμε το λόγο αναφοράς εμφανίζονται οι παρακάτω επιλογές:


  Αναλυτικά:


  1"Σε ποιο Server παίζετε;" Όπως προαναφέρθηκε, οι σωστές λεπτομέρειες θα εξοικονομήσουν χρόνο και για τις δύο πλευρές.


  2"Όνομα Χρήστη": Το όνομα χρήστη ανάλογα με την αναφορά, αν πρόκειται για το παιχνίδι τότε βάζετε το username του παίκτη σας ενώ αν πρόκειται για το φόρουμ το username που έχετε στο φόρουμ.


  3"Διεύθυνση E-mail": Το e-mail που έχει ο λογαριασμός καταχωρημένο στις επιλογές στο παιχνίδι ή στο φόρουμ ανάλογα με το είδος της αναφοράς. Θυμηθείτε αν υπάρχουν πολλαπλά e-mail αυτά θα πρέπει να έχουν προστεθεί στο σύστημα υποστήριξης.


  4"Θέμα": Επιλέγετε το θέμα της αναφοράς.


  5"Περιγραφή του προβλήματος σας": Αναλύετε το λόγο που σας οδήγησε να πραγματοποιήσετε την αναφορά σας.


  6"Επισυναπτόμενα": Αποστόλη screenshots.

  - Το αρχείο δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερο από 2048 ΚΒ.

  - Επιτρέπονται οι ακόλουθοι τύποι αρχείων: jpg, jpeg, gif, png, bmp, txt, pdf

  - Εάν μία από τις εικόνες δεν πληρεί τις προδιαγραφές, η απάντηση σας θα αποθηκευτεί χωρίς την αυτήν.  Χρήσιμες σημειώσεις:

  - Μπορείτε να απαντήσετε σε οποιοδήποτε από τα κλειστά tickets σας, εάν εξακολουθείτε να έχετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το ίδιο θέμα, και μπορείτε επίσης να βαθμολογήσετε την απάντηση του υποστηρικτή σας.

  - Παρακαλούμε ανοίξτε ένα νέο ticket εάν έχετε ένα καινούργιο πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί.