Εχω χάσει το ενδιαφέρον μου ακόμα και να γκρινιάξω

• Τα λέει ο τίτλος εδώ απλα θα βαλω φωτο

(πριν από αυτό χθες πάτησα άλλες 8 προσπάθειες αποτυχημένες)

«

Δεν εχω χρόνο να μισώ αυτούς που με μισούν...

... γιατί είμαι απασχολημένος, αγαπώντας αυτούς που με αγαπούν!

Θανάσης Βέγγος

« Εάν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε δεν αξίζει να ανησυχείτε για αυτό. Εάν δεν λύνεται, τότε είναι άχρηστο να ανησυχείτε.»
    αρχαίο ιαπωνικό απόφθεγμα

• Τα λέει ο τίτλος εδώ απλα θα βαλω φωτο

(πριν από αυτό χθες πάτησα άλλες 8 προσπάθειες αποτυχημένες)

Μαζί σου δεν θα πω name είχα ένα φιλο μιλούσα μέσω facebook και 1ο φορα τον βλέπω να είχε βγάλει αγανάκτηση.

Πήγε να βάλει 6-7 bonous σε ένα fms, για να μην τραβάω το κείμενο μετα από 15 φορες που το πήγε στο npc κατάφερε και πέρασε μόνο 1 φορα +++ να πω ότι ναι έβαλε δυνατές συμπληρώσεις αλλά μετα όταν βλέπεις ότι μετα από κάποιο αριθμό ότι δεν σε θέλει σταμπάτας να βαζεις λεφτά οπότε τωρα το πάει σκέτο

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."

• Εχω παει να βαλω 6ο μπονους στο ζωδιακο εχω αγορασει 3 φορες τα θραυσματα και εχω βαλει τις δυνατες και δεν εχει μπει το 6ο δλδ ειχα δωσει 30γ μονο για θραυσματα γιατι εκαναν 1γ το 1 καποια στιγμη....

Ποιος ο σκοπος να βαζεις δυνατες και να μην ειναι 100% ή εστω με την 2η ή 3η φορα να μπαινουν?Απλα τρωμε δουλεμα και εμεις εκει αποχαυνωμενοι το απολαμβανουμε....

Ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλ’ εν τω ευ το πολύ.

• Εχω παει να βαλω 6ο μπονους στο ζωδιακο εχω αγορασει 3 φορες τα θραυσματα και εχω βαλει τις δυνατες και δεν εχει μπει το 6ο δλδ ειχα δωσει 30γ μονο για θραυσματα γιατι εκαναν 1γ το 1 καποια στιγμη....

Ποιος ο σκοπος να βαζεις δυνατες και να μην ειναι 100% ή εστω με την 2η ή 3η φορα να μπαινουν?Απλα τρωμε δουλεμα και εμεις εκει αποχαυνωμενοι το απολαμβανουμε....

πρεπει να εχει ενα οριο π.χ 9/10 να σπασει 9 φορες αλλα να ξερεις ομως στην 10 φορα οτι θα μπει 100%

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."