Εχω χάσει το ενδιαφέρον μου ακόμα και να γκρινιάξω
- kwstis
- Closed
-
-
sad αδερφέ μου δυστυχώς αυτό είναι το γκειμ
-
είμαστε μαζί σου! δώσε!!!!

-
Μαζί σου δεν θα πω name είχα ένα φιλο μιλούσα μέσω facebook και 1ο φορα τον βλέπω να είχε βγάλει αγανάκτηση.
Πήγε να βάλει 6-7 bonous σε ένα fms, για να μην τραβάω το κείμενο μετα από 15 φορες που το πήγε στο npc κατάφερε και πέρασε μόνο 1 φορα +++ να πω ότι ναι έβαλε δυνατές συμπληρώσεις αλλά μετα όταν βλέπεις ότι μετα από κάποιο αριθμό ότι δεν σε θέλει σταμπάτας να βαζεις λεφτά οπότε τωρα το πάει σκέτο
-
Εχω παει να βαλω 6ο μπονους στο ζωδιακο εχω αγορασει 3 φορες τα θραυσματα και εχω βαλει τις δυνατες και δεν εχει μπει το 6ο δλδ ειχα δωσει 30γ μονο για θραυσματα γιατι εκαναν 1γ το 1 καποια στιγμη....
Ποιος ο σκοπος να βαζεις δυνατες και να μην ειναι 100% ή εστω με την 2η ή 3η φορα να μπαινουν?Απλα τρωμε δουλεμα και εμεις εκει αποχαυνωμενοι το απολαμβανουμε....
-
Εχω παει να βαλω 6ο μπονους στο ζωδιακο εχω αγορασει 3 φορες τα θραυσματα και εχω βαλει τις δυνατες και δεν εχει μπει το 6ο δλδ ειχα δωσει 30γ μονο για θραυσματα γιατι εκαναν 1γ το 1 καποια στιγμη....
Ποιος ο σκοπος να βαζεις δυνατες και να μην ειναι 100% ή εστω με την 2η ή 3η φορα να μπαινουν?Απλα τρωμε δουλεμα και εμεις εκει αποχαυνωμενοι το απολαμβανουμε....
πρεπει να εχει ενα οριο π.χ 9/10 να σπασει 9 φορες αλλα να ξερεις ομως στην 10 φορα οτι θα μπει 100%
-
εγω παντως εχω βαλει 7 ή 8 φορες χωρις συμπληρωσεις και εχω πιασει bonus τις 5.
-
Κλειδώνει λόγω αδράνειας και αρχειοθετείται