Εκπτώσεις=απάτη με αποδείξεις

• Πάμε να δούμε πως η GameForge μας κοροϊδεύει.

Στην τόμπολα λοιπόν συμβαίνει το εξής:

Αν πάρεις από σήμερα κλήρους για αύριο έχεις λέει 20% έκπτωση.

33 που έχει ο κλήρος αύριο μείον 20% αν τον αγοράσεις σήμερα και τον πληρώνεις 28.

33-20%=26,4 και όχι 28

38-20%=30,4 και όχι 32

44-20%=35,2 και όχι 37

51-20%=40,8 και όχι 43

Κύριοι διαχειριστές, για δώστε μας μια απάντηση σχετικά με αυτήν την κοροϊδία, την υποτιθέμενη έκπτωση δηλαδή του 20% που δεν είναι τόσο αλλά λιγότερο.

Τι θα συνέβαινε εάν μια ακατανίκητη δύναμη έπεφτε πάνω σε ένα αμετακίνητο εμπόδιο;

• Όχι δεν είναι αντίστροφος.

Το έχεις 33 και λες ότι κάνεις έκπτωση 20%.Άρα από το 33 θα αφαιρέσεις 20% για να βγει το αποτέλεσμα.

Έτσι γίνεται στην έκπτωση.Αφαιρείς.

Προσπαθείς όμως να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Τι θα συνέβαινε εάν μια ακατανίκητη δύναμη έπεφτε πάνω σε ένα αμετακίνητο εμπόδιο;

• κάτι λίγα απο αριθμητική.

33/20% => 33/1,20=27,5

Iππότης ΜΕ Λευκό άλογο
    Οπλουργός (εδώ και 7 - 8 - 9 -10+++ χρόνια) 89 (;) lvl

• Ο καθένας λέει κάτι εντελώς διαφορετικό. Τώρα τι?:/

"Whether you believe you can do a thing or not, you are right."

• Απλή μέθοδο των τριών..

Στις 100 δμ εχεις 20 εκπτωση

Στις 33 δμ εχεις Χ?( πόση) έκπτωση?

Ο Χ ισούται με τον από πάνω του αριθμό 20 επί το κλάσμα 100/33 αντεστραμμένο.. οπότε έχουμε 20Χ33/100=660/100=6,6

Άρα το 6,6 είναι το 20% του 33

Άρα 33-6,6=26,4

Οπότε πολύ σωστά λέει ο entara2

Επίσης υπάρχει και η αριθμομηχανή στο κομπιούτερ σας.

Πατάτε 33 επι 20 και το σημαδάκι % και σας βγάζει αυτόματα το 6,6

Οπότε 33 μείον την εκπτωση 6, 6 έχετε πάλι το 26,4

• ΝΙΟΒΗ μου.

Βασικος κανόνας της αγοράς, οταν κάνεις έκπτωση κανεις διαίρεση .

33/20% για να αφαιρέσεις την έκπτωση διαιρείς το 33 με το 1,20 => 33/1,20=27,5 , μισά δεν έχουμε οπότε μασ πάει 28 .

οταν προσφέρεις περισσότερο σε ενα προϊόν ή μια υπηρεσία, πολλαπλασιάζεις .

εκει θα ηταν 33*20% = 33+6,6

Iππότης ΜΕ Λευκό άλογο

• ΝΙΟΒΗ μου.

Βασικος κανόνας της αγοράς, οταν κάνεις έκπτωση κανεις διαίρεση .

33/20% για να αφαιρέσεις την έκπτωση διαιρείς το 33 με το 1,20 => 33/1,20=27,5 , μισά δεν έχουμε οπότε μασ πάει 28 .

οταν προσφέρεις περισσότερο σε ενα προϊόν ή μια υπηρεσία, πολλαπλασιάζεις .

εκει θα ηταν 33*20% = 33+6,6

Τότε πάτα στο κομπιουτεράκι σου 33 ΔΙΑ 20 και το σημαδάκι %. Τι σου βγάζει?

edit: το 1,20 από που προκύπτει???

Edited once, last by NIOBH ().

• Η επίσημη απάντηση έχει ήδη φτάσει.

το 20% δεν είναι 20. Γιατί το 33 δεν ειναι 100..

το 20%=1,20 λέει... πραγμα που ειναι ορθό.

:)

• Η επίσημη απάντηση έχει ήδη φτάσει.

:)

Τα μαθηματικά είναι ίδια παντού.. είτε είσαι Διευθυντής είτε υπάλληλος, είτε Έλληνας είτε Αφρικανός, είτε φτωχός είτε πλούσιος.

Παιδιά μην μπερδεύεστε... Νομίζω ότι κατάλαβα που έχετε μπερδευτεί.

Το 20% αν θέλουμε να το κάνουμε δεκαδικό αριθμό είναι 20 εκατοστά.. οπότε γίνεται 0,20. Το 0,20 διαβάζεται 20 εκατοστά.

Το 1,20 δεν καταλαβαίνω από που το βγάλατε.

Ρωτήστε κι έναν μαθηματικό.. αν δεν παινέψω τα γένια μου.. :P

• Μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας για αυτό!:)

• Αληθεια μπερδευτηκατε τοσο πολυ;

Ο entara το ανελυσε σωστα.

Ανδρεα το 1,2 δεν προκυπτει απο πουθενα ουτε σε εμπορικο προγραμμα ουτε σε τεφτερι εμπορων.

Αφαιρεις απο το 33 το 20% του 33 τουτεστιν 6,6 απλη αριθμητικη μενουν 26,4 κι ας το στρογγυλοποιησουν οπως γουσταρουν. Αλλα οχι να διαβαζουμε αλλ' αντ' αλλων. Και μην πει κανεις αν ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι εμπορος χονδρικης 35 χρονια και δουλευω με τις εκπτωσεις. Αν ακολουθουσα την αριθμητικη της Gameforge θα με ειχαν κλεισει οι πελατες μου.

Μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν.

• Αν ακολουθουσα την αριθμητικη της Gameforge θα με ειχαν κλεισει οι πελατες μου.

Εδώ οι αριθμοί είναι λίγο διαφορετικοί ...;)

• Αληθεια μπερδευτηκατε τοσο πολυ;

Ο entara το ανελυσε σωστα.

Ανδρεα το 1,2 δεν προκυπτει απο πουθενα ουτε σε εμπορικο προγραμμα ουτε σε τεφτερι εμπορων.

Αφαιρεις απο το 33 το 20% του 33 τουτεστιν 6,6 απλη αριθμητικη μενουν 26,4 κι ας το στρογγυλοποιησουν οπως γουσταρουν. Αλλα οχι να διαβαζουμε αλλ' αντ' αλλων. Και μην πει κανεις αν ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι εμπορος χονδρικης 35 χρονια και δουλευω με τις εκπτωσεις. Αν ακολουθουσα την αριθμητικη της Gameforge θα με ειχαν κλεισει οι πελατες μου.

..........δεν σου κάνω των Άγιο ...... ααααχ αμάρτησα......

έχουμε 100 προσθέτουμε μια αύξηση 24% μας κανει 124;

ας κάνουμε την έκπτωση τώρα 24% έκπτωση στο 124 ποσό μας κανει 94,24 ή 100;

Iππότης ΜΕ Λευκό άλογο

• παρακαλω πηγαιντε πισω στα βιβλια γυμνασιου και μετα επιστρεψτε για να γινει μια σοβαρη συζητηση. Δεν ειναι πραγματα αυτα, να προσπαθειτε καποιοι να δικαιολογησετε της Gameforge με την αμαθεια σας. 20%=1,2 λεει ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ. Μεγαλοι ανθρωποι

• Η Δ.Ο. της GameForge θα μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που μάθαμε.

Irmin,Irona και όλοι εσείς που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την εταιρεία, μόλις ανοίξουν πάλι τα καταστήματα, πηγαίνετε να αγοράσετε μια μπλούζα που κάνει 33 ευρώ και ρωτήστε τον υπεύθυνο του καταστήματος ποια θα ήταν η τιμή της αν σας έκανε έκπτωση 20%.

Την απάντηση την γνωρίζετε αλλά σαν στρατιωτάκια της GF αρνείστε να την αποκαλύψετε και απαντάτε ότι σας πουν να απαντήσετε.

• ..........δεν σου κάνω των Άγιο ...... ααααχ αμάρτησα......

έχουμε 100 προσθέτουμε μια αύξηση 24% μας κανει 124;

ας κάνουμε την έκπτωση τώρα 24% έκπτωση στο 124 ποσό μας κανει 94,24 ή 100;

Αντικατεστησε το 124 και το 24% με το 33 και το 20% κι απαντησε μονος σου...

• γραφτο οπως στο ζητησα αρχικα και μετα πες μου που κανω εγω λαθος. Και επι της ουσιας η εκπτωση ειναι αφαιρεση και οχι διαιρεση. Αυτο που εγραψες πιο πανω (33/20%) καντο σε μια αριθμομηχανη να δεις τι αποτελεσμα βγαζει και μετα αν μπορεσεις εξισωσε το με το 33 Χ 1,20 που ειναι ακυρο τελειως σαν εκπτωτικη πραξη.

Επαναληψη: επι της αρχικης αξιας αφαιρουμε την αξια που προκυπτει απο το ποσοστο που θελουμε να προσφερουμε στον πελατη. Ουτε το διαιρουμε ουτε το πολλαπλασιαζουμε ουτε το προσθετουμε. Το αφαιρουμε.Αρα απο τα 33 δρακονομισματα αφαιρουμε το 20% που σημαινει 33Χ 20 /100 με την σειρα που ισχυει στα μαθηματικα που κανουμε απο το δημοτικο. Αυτο βγαζει 6,6 σε ολες τις γωνιες του πλανητη. Το αφαιρουμε απο το 33 (αρχικη αξια) και εχουμε αποτελεσμα 26,4 και οχι 28 που ντε και καλα πατε να μας "προσφερετε".