1ο EVENT ΠΑΙΧΤΗ (3000 WON)

• ΜΑΝΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.... ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ (TO GAME) , ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΥΤΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΙΣΊΩΣ ΜΟΥ

ΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 3.000 WON (ΧΤΕΣ 21/04/2013 ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 3013 WON).

ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

EVENT ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ-.""ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"").

ΑΚΟΥΩ ΙΔΕΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ :

1. 30 WON

2. FILAXTA ΣΚΟΤΟΥΣ +4 (3 ΤΕΜΑΧΙΑ)

3. ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΔΡΑΚΟΦΑΣΟΥΛΑ

4. ΒΟΛΟΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ (10) ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ

5 ΜΑΓΕΜΑΤΑ (12) ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ

6. ΚΟΡΔΕΛΕΣ (3) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΤΗΣ % , ΤΩΡΑ ΨΥΝΟΝΤΑΙ

7. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (4 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΩΝ 25)

ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΓΤΩ Η ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.

ΠΕΡΙΕΜΕΝΩ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ

• ΑΜΑΝΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ...ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ...

ΤΟ ΘΕΜ ΑΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΩΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ !!!!

γραφω καθε μερα στην κληση buy κοπελα και pm δεν εχω παρει :/:/:/

Έκανα κάποιες προσπάθειες, βρήκα όμως αρνητικότητα,

από την πλευρά της συζύγου μου...

:saint::saint::saint:

Iππότης ΜΕ Λευκό άλογο
    Οπλουργός (εδώ και 7 - 8 - 9 -10+++ χρόνια) 89 (;) lvl

• Η αλήθεια είναι πως τα μισά δεν τα κατάλαβα αλλά θέλω να βάλω το σχόλιο μου :P

Καταρχήν συγχαρητήρια για το επίτευγμα, ακούγεται ακατόρθωτο.

Παρόλα αυτά, η συγκέντρωση υπέρογκου αριθμού πλούτου σε λίγα άτομα, χωρίς να γίνεται κύκλος στην αγορά, καταστρέφει το παιχνίδι των μικρότερων παικτών.

Εγώ θα πρότεινα να αρχίσεις να ξοδεύεις. Σε πράγματα που χρειάζεσαι, όχι τύπου αγαθοεργίες. :thumbsup:

~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Καταστραμμένο game είναι έτσι κι αλλιώς . Για αυτό έχω κερδίσει τόσα και χωρίς να κουνιέμαι...Δεν βλέπω όμως να ενδιαφέρονται πολλοί οπότε μάλλον θα τα μοιράσω εγώ σε γνωστούς και φίλους από ότι φαίνεται. ....

• Καταστραμμένο game είναι έτσι κι αλλιώς . Για αυτό έχω κερδίσει τόσα και χωρίς να κουνιέμαι...Δεν βλέπω όμως να ενδιαφέρονται πολλοί οπότε μάλλον θα τα μοιράσω εγώ σε γνωστούς και φίλους από ότι φαίνεται. ....

Άνοιξε τα χαρτιά σου ;);)

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."