EKSAFANISI ANTIKIMENWN

• KALISPERA ANIKSA 15 IMERO PRONOMIOUXO KATASTIMA KAI O LOGARIASMO BUGGARE TO SHOPAKI DEN ANIKSE KAI TA ANTIKIMENA EKSAFANISTIKAN!!!
    EPISIS O PEKTIS INE PAGIDEVMENOS STIN AGORA OUTE APOTHIKI ANIGI OUTE TRADE OUTE ALLA SHOPAKIA OUTE STIN POLI MPORI NA PAEI.
    OTI KANW GRAFI OTI INE APASXOLIMENOS I OTI EXEI ANIKTO PARATHIRO KLP.
    PARAKALW AN KSERI KAPOIOS KATI NA VOITHISI.....

2.9 Η γλώσσα του Φόρουμ είναι η Ελληνική και μόνο. Τα Αγγλικά επιτρέπονται μερικώς όταν αυτό χρήζει ανάγκης (ή παράδειγμα η χρήση λέξεων που δε μεταφράζονται), αρκεί να μην χρησιμοποιούνται με βρισιές ή/και μειωτικά σχόλια.

Τα greeklish δεν επιτρέπονται σε όλο το φόρουμ.

Τα Greeklish απαγορεύονται σε όλο το φόρουμ.

Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ~ Whitedrum

• Νόμιζα ότι εγώ είχα πρόβλημα που δεν μου ανοίγει μαγαζί με τη δέσμη κασμίρ αλλά βλέπω ότι το προνομιούχο έχει μεγαλύτερα προβλήματα.

Παρακαλώ πείτε μας αν θα γίνει ποτέ ασφαλές να ανοίγουμε μαγαζί.

• Απλα παραδοσιακα μαγαζακια με (μονο!) 15% χρηση CPU το καθενα που κλεινουν μονο οταν πεφτει το ρευμα ή εχει συντηρηση. Τι αλλο θελετε?

• Για να πάρει κάποιος τα ιτεμ από το κατάστημα προνομιούχο που πουλούσε πρέπει να αγοράσει ξανα ένα κατάστημα και μάλιστα τώρα εχει και με δρακομαρκες μολις το αγοράσει και το κανει use θα μπορεί να πάρει τα ιτεμ πίσω που άφησε εκεί εχει ένα θέμα το προνομιούχο κατάστημα.

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."

• Στο Item shop δεν μου εμφανίζει το προνομιούχο με 10 δρακομαρκες. Αυτο που είχα βάλει εγώ ήταν καινούριο δεν έχει λήξει και να εγκλωβίστηκαν μέσα... Έκλεισα τον παίκτη με task bar και τον ξανα άνοιξα μπορούσα τότε να ανοίξω γενικο κλπ. Οταν ομως παταω να ανοίξω το προνομιούχο κατάστημα είναι λες και ανοίγει ενα παράθυρο που δεν φαίνεται και δεν σς αφήνει να κάνεις τίποτα άλλο γιατί είναι συνέχεια ανοικτό και δεν φαίνεται. Δοκίμασα πείρα οταν ξανα άνοιξα τον παίκτη με task bar πείρα μια δέσμη απο το γενικό εβαλα μέσα ενα μαργαριτάρι και έδειξε το σοπακι να ανοίγει ενώ δεν άνοιξε ποτέ και εξαφανίστηκε...

• Στο Item shop δεν μου εμφανίζει το προνομιούχο με 10 δρακομαρκες. Αυτο που είχα βάλει εγώ ήταν καινούριο δεν έχει λήξει και να εγκλωβίστηκαν μέσα... Έκλεισα τον παίκτη με task bar και τον ξανα άνοιξα μπορούσα τότε να ανοίξω γενικο κλπ. Οταν ομως παταω να ανοίξω το προνομιούχο κατάστημα είναι λες και ανοίγει ενα παράθυρο που δεν φαίνεται και δεν σς αφήνει να κάνεις τίποτα άλλο γιατί είναι συνέχεια ανοικτό και δεν φαίνεται. Δοκίμασα πείρα οταν ξανα άνοιξα τον παίκτη με task bar πείρα μια δέσμη απο το γενικό εβαλα μέσα ενα μαργαριτάρι και έδειξε το σοπακι να ανοίγει ενώ δεν άνοιξε ποτέ και εξαφανίστηκε...

ημ τότε μόνο ticket φιλέ μου αφού δεν γίνετε με αυτό τον τρόπο κατι άλλο εγώ προσκοπικά δεν γνωρίζω

• Αν θέλετε πείτε μας τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις γιατί σε κάποιους λογαριασμούς δεν το εμφανίζει με δρακομάρκες. Και τι γίνεται, όταν το κατάστημα δεν στήνεται ενώ δεν έχει λήξει και bugάρει και δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση?

Να ξέρουμε κι οι υπόλοιποι αν μας συμβεί.. μην πάθουμε εγκεφαλικό.

• Αν θέλετε πείτε μας τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις γιατί σε κάποιους λογαριασμούς δεν το εμφανίζει με δρακομάρκες. Και τι γίνεται, όταν το κατάστημα δεν στήνεται ενώ δεν έχει λήξει και bugάρει και δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση?

Να ξέρουμε κι οι υπόλοιποι αν μας συμβεί.. μην πάθουμε εγκεφαλικό.

αν και δεν μου εχει τύχη θα ήθελα να μάθω για ωρα ανάγκης

• Απολογούμε για τα greeklish ειναι η πρωτη μου φωρα στο φορουμ.
    Εξηγεισα επακριβως στο τικετ το προβλημα μου που ολοι εσεις κατανοησατε και καταλαβαται οτι ειναι διαφορετικο bugg απο αυτο που σου τελειωνει το προνωμιουχο και απλα δεν μπορεις να παραλαβεις τα αντηκειμενα σου,εξηγεισα λοιπων επακριβως το προβλημα και η απαντηση στο τικετ ηταν κοιταξτε στο φορουμ εκει που λεει για τα προβληματα της τελευταιας ενημερωσης . Λοιπων κυρια - κυριε GM οτι ειναι τελωσπαντων!Καταλαβαμε οτι δεν διαβασες καν το τικετ δεν εκατσες καν να ασχοληθεις με το τικετ απλα λες ααα νταξει σαν τα αλλα θα ειναι και μου ερειξες ενα λινκ να πατησω αυτο του φορουμ!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !! Ειναι αλλο bugg και το ξεκαθαρηζω και εδω και στο τικετ αλλα αδιαφορια στο FULL το προνωμιουχο να τρεχει και η φορεσιες ΠΑΠΑΛΛΑ αν ηταν δικα σας λευτα θα σας ΕΤΣΟΥΖΕ!!!!

• Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι το GM mail?

• πριν 5 λεπτα που μπηκα στο παιχνιδι ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα... τελικα ολα τα αντικειμενα πηγαινουν αυτοματα στην αποθηκη ιτεμ σοπ -_-

• πριν 5 λεπτα που μπηκα στο παιχνιδι ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα... τελικα ολα τα αντικειμενα πηγαινουν αυτοματα στην αποθηκη ιτεμ σοπ -_-

O θρύλος του Λευκού Δράκου - Νέα για το Metin2 - Metin2 GR (gameforge.com)

Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ο λόγος.:)

"Whether you believe you can do a thing or not, you are right."

• εμενα εδω κι εναμισυ μηνα σχεδον (20/5)εξαφανιστηκε κουμπωμενος μυθικος δρακολιθος και η απαντηση της ομαδας μετα απο πολλα τικετ ηταν οτι δεν υπηρξε ποτε ο δρακολιθος(αν ειναι δυνατον).Εχει συμβει σε καποιον αλλον κατι παρομοιο?{τι τικετ και .......... μου λετε}τι ομαδα υποστηριξης και.....}

• εμενα εδω κι εναμισυ μηνα σχεδον (20/5)εξαφανιστηκε κουμπωμενος μυθικος δρακολιθος και η απαντηση της ομαδας μετα απο πολλα τικετ ηταν οτι δεν υπηρξε ποτε ο δρακολιθος(αν ειναι δυνατον).Εχει συμβει σε καποιον αλλον κατι παρομοιο?{τι τικετ και .......... μου λετε}τι ομαδα υποστηριξης και.....}

εγω ειχα βγαλει καταλαθος ενα κουμπωμενο θρυλικο πρασινο (καθως εβαζα φιλτρα αναπληρωσης buggare to mouse και πατηθηκε διπλο κλικ στον δρακολιθο και πατησα οκ χωρις να δω τι εγραφε (εγραφε οτι επροκειτο να βγει ο δρακολιθος)) και εσπασε και ενω εστειλα τικετ με πληροφοριες για την ακριβη ωρα που βγηκε ο δρακολιθος, με βασει την ωρα που ειχε το θραυσμα μεχρι να εξαφανιστει, μου ειπαν πως δεν μπορουσαν να δουν κατι τετοιο στο συστημα (το ticket σταλθηκε εξαρχης επειδη εχει αναφερει καποιο μελος της ΔΟ οτι μπορουν να επιστραφουν αντικειμενα αν χαθουν απο ατυχημα, πχ να πουλησω καταλαθος ενα poison 58 μεση (<3) στο γενικο).

Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τοσο τα 7 won που χρειαστηκαν για να κουμπωσω καινουριο δρακολιθο, οσο το γεγονος οτι η ΔΟ μας λεει ψεματα μες στην μουρη οτι μπορουν να δουν τα παντα στο συστημα ενω προφανως δεν μπορουν να δουν τι γινεται με την αλχημεια.

Ας πουν ενα αντρικιο "δεν μπορουμε να δουμε τι γινεται με τους δρακολιθους" και θα ειναι καλυτερο απο το να μας βγαζουν εμμεσα ψευτες επειδη δεν ξερουν τι τους γινεται. Αλλη ορεξη δεν ειχα να στελνω 5 tickets σε διαστημα ενος μηνα για να βγαλω 7 won.