Μετάλλιο Θάρρους

 • Καλησπέρα,

  Έχω μερικές απορίες σχετικά με τα Μετάλλια Θάρρους!
  1.Τα μετάλλια θάρρους μετράνε για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ή μπαίνουν όλα στην συντεχνία: (π.χ 60 παίκτες 1 μετάλλιο ο καθένας άρα έχει 60 μετάλλια η συντεχνία)

  2.Για να δω πόσα μετάλλια έχω πρέπει να είναι 20 ή 21lvl + η συντεχνία:Και αν είναι 21+ πώς μπόρω να την ανεβάσω από 20 σε 21!
  3.Άκουσα όταν μαζέψεις 300 μετάλλια μπόρεις να πάρεις element που απότι νομίζω αυτά μπαίνουν στα όπλα αν δεν κάνω λάθος.
  4.Αν ισχύει το 3 τότε που πάω για να ανταλλάξω 300 Μετάλλια για 1 element και αν είναι τυχαία ή διαλέγω τα element.
  5. Τι elements υπάρχουν:

 • 1)Τα μετάλλια είναι για τον κάθε παίχτη ξεχωριστά.

  2)Για να δεις τα μετάλλια πρέπει να είναι η συντεχνία 21+ και για να πάει απο 20λβλ 21 πρέπει να δίνεις δωρεά με τους παίχτες στην συντεχνία...δίνεις 120κ λεφτά και παίρνεις εσύ 3 μετάλλια και μπορείς να το κάνεις 3 φορές την ημέρα με κάθε παίκτη, σύνολο 360κ για 9 μετάλλια. Και μετά μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί που λέει ημερήσια παραλαβή και σου δίνει και αυτό μια φορά την ημέρα κάποια μετάλλιο ανάλογα με το πόσα άτομα έχουν κάνει δωρεά την προηγούμενη μέρα.

  3) Με 300 μετάλλιο παίρνεις ένα πάπυρο για να προσθέσεις δύναμη στοιχείου είναι σαν την ενίσχυση μπορεί να αποτύχει. και με 400 μετάλλιο μπορείς να πάρεις ένα πάπυρο για να αφαιρέσεις το μπόνους άμα βγει μικρό ποσοστό και δεν σου αρέσει.

  4)Άμα είσαι μπλε βασίλειο στην ιμχα είναι το κατάστημα, επιλέγεις εσύ τι στοιχείο θες να βάλεις.

  5)έχει τα 5 βασικά στοιχεία που υπάρχουν και στους δρακόλιθους.

  *****5thEmperor*****
  Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πειρατής!!!!!!

 • Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά έχω ακόμα μερικές απορίες!

  Για τη 2η απάντηση σου με τη δωρεά για να βγει 21 lvl εννοείς με exp όπως πριν:
  Επειδή κάτι είχα ακούσει ότι βγαίνει με το Δελτίο μεσαίας δωρεάς το οποίο το έχω και λέει ότι
  ''Μια μεσαία δωρεά ΕΜΠ συντεχνίας.Μπορείς να κάνεις δωρεά ως και τρεις φορές την μέρα.'' Και αν όντως είναι με αυτό το item όταν το χρησιμοποιήσω για μία μέρα μετά εξαφανίζεται ή το έχω για πάντα:

  Για την Ημερήσια Παραλαβή που είπες εννοείς την Ανταμοιβή συμμετοχής;

  Επειδή χθές έκανα με 55 παίκτες και σήμερα έχω πάρει 9 μετάλλια στον καθένα το οποιό μου φαίνεται λογικό με την είκονα πιο κάτω:  Απλός όλα αυτά δεν υπάρχουν μέσα στο wiki και δεν μπόρω να τα βρω.

 • Αα και κάτι άλλο αυτοί οι πάπυροι ανταλλάσωντε;
  Και υπάρχει περίπτωση αποτυχίας στο να αφαιρέσης bonus;

 • Η αφαίρεση πετυχαίνει πάντα, η προσθήκη έχει αποτυχίες. Με 70 παίκτες και πάνω παίρνεις 13 μετάλλια από την ημερήσια παραλαβή. Εσένα η συντεχνία είναι 16 λέβελ, όταν πάει 20 θα καταλάβεις πως θα δίνεις εχπ. Εκεί που έχεις τώρα το κουμπί που πατάς για να δώσεις εχπ του παίκτη θα σου ανοίγει ένα άλλο παράθυρο που θα πρέπει να δίνεις γιανκ για να πάρει εχπ η συντεχνία. Οι δωρεές από το ιτεμ σοπ δεν χρειάζονται. Τις παίρνεις μόνο άμα θες να δώσεις με κάποιο παίκτη ποιο πολύ εχπ στη συντεχνία και είναι προφανώς μόνο για μία χρήση μετά πρέπει να ξανά αγοράσεις.

  Παρακάτω θα δεις το παράθυρο που βγαίνει για να κάνεις δωρεές. Η πρώτη επιλογή είναι χωρίς δωρεά απο ιτεμ σοπ και θέλει γιανκ και δίνει 1000 εχπ στην συντεχνία, επι 3 φορές 3000 εχπ την ημέρα ο κάθε παίκτης.

  Να σε ενημερώσω οτι άμα δίνεις με μια φουλ συντεχνία χωρίς ιτεμ σοπ θέλει περίπου ενα μήνα δωρεά για 1 λέβελ και επειδή η αφαίρεση στοιχειακού αγοράζεται μονο αν η συντεχνία ειναι 24+ λέβελ για να πας την συντεχνία 24 θα κάνεις 4-5 μήνες και θα χαλάσεις περίπου 26won. Αλλά μέχρι τότε θα έχεις μαζέψει και πάρα πολλά μετάλλια. Με 60 άτομα υπολόγισε περίπου 1,5 μήνα για κάθε λέβελ.

  *****5thEmperor*****
  Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πειρατής!!!!!!

 • Εντάξει ευχαριστώ πολύ. Έχω καταλάβει πως πάει τώρα.Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν όλα στο wiki για να ψάξεις να βρεις και πρέπει να ρωτάς συνεχώς.

  Μπορεί να κλειδώσει!