Καλημερα έχω ένα θέμα που νομίζω αρκετή θα συμφωνήσουν.Γιατι δεν ανοίγετε μερικές θέσεις να μπαίνουν σκιλλ αντί να χρειάζεται να πατάμε αλτ να μπορούμε να τα έχουμε όλα μπροστά μας .Νομίζω θα μας διευκολύνει τώρα που θα μπουν και σκιλλ για τα άλογα.Νομιζω θα ήταν αρκετά καλή ιδέα!!! Και ενα ακόμα στο αυτόματο πρεπε8 να εχει επιλογή αν βαραει τα μετιν δεν γίνετε να έχω αυτόματο και να χαλάω το ντροπ του άλλου πεχτει η να ερχετε ο καθένας και να με σκοτώνει άθελά του και μα πέφτουν τα ντροπ και στους δύο μας.φτιαχτε μια επιλογή on/off δεν ειναι τίποτα σπουδαίο.Αν μπορείτε προωθήστε το μήπως και γίνει κάποια αλλαγή Ευχαριστώ ![]()
Περισσότερες Θέσεις
- traoylaki
- Closed
-
-
Καλημερα έχω ένα θέμα που νομίζω αρκετή θα συμφωνήσουν.Γιατι δεν ανοίγετε μερικές θέσεις να μπαίνουν σκιλλ αντί να χρειάζεται να πατάμε αλτ να μπορούμε να τα έχουμε όλα μπροστά μας .Νομίζω θα μας διευκολύνει τώρα που θα μπουν και σκιλλ για τα άλογα.Νομιζω θα ήταν αρκετά καλή ιδέα!!! Και ενα ακόμα στο αυτόματο πρεπε8 να εχει επιλογή αν βαραει τα μετιν δεν γίνετε να έχω αυτόματο και να χαλάω το ντροπ του άλλου πεχτει η να ερχετε ο καθένας και να με σκοτώνει άθελά του και μα πέφτουν τα ντροπ και στους δύο μας.φτιαχτε μια επιλογή on/off δεν ειναι τίποτα σπουδαίο.Αν μπορείτε προωθήστε το μήπως και γίνει κάποια αλλαγή Ευχαριστώ

Σωστός +1
Quote2.13 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι εποικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται.
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες του Φόρουμ~ Whitedrum
-
+φωνω
Quote2.13 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι εποικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται.
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες του Φόρουμ~ Whitedrum
-
+φωνω και εγω μαζι σου ψηλε μιας και μονολεκτικα απαγορευεται ας σπαμαρο με 2ο μηνυμα...Τωρα ειμαι νομιμος...
-
αστα ρε τραουλακη οι ανθρωποι δεν θελουν να πουλησουν
ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ SERVER ειμαστε οι τελευταιοι των Μοικανων θα φυγουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
πραγματικά εχθές καταλαβα ότι δεν μπορώ να φάω ΔΑΧΤΥΛΊΔΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΆΕΙ ΤΟ ΕΧΠ , ΓΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ταυτόχρονα, τραγικό.. ποσο μάλλον να ζητούσα να φοράω και παπούτσια ανεμου
-
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΕΡ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ BUG ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ DROP RATE ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧ. ΤΟΥ ΜΕΤΙΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ
-
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΕΡ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ BUG ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ DROP RATE ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧ. ΤΟΥ ΜΕΤΙΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ
όλοι ξέρουμε για την καταλήξει το θέματος, πολύ σωστά τα είπες Louki.
Μακάρι να γίνει κάτι να ευχαριστήθουμε σαν άνθρωποι το GAME, έστω και οι τελευταίοι τον Μοϊκανών
-
Κλειδώνει λόγω αδράνειας και αρχειοθετείται
-
DarkSoul
Closed the thread. -
DarkSoul
Moved the thread from forum Ιδέες & Προτάσεις to forum Ιδέες & Προτάσεις.