Ελεύθερη πιστά

• Εχθές πήγα στον Δαιμονικό Πύργο είδα παίκτες που πατούσαν κάπες και παίκτες που έβαζαν αυτόματο κυνηγι.

Επειδή δεν είμαι άτομο να βαζει ελεύθερο η να ενοχλώ σκεφτόμουν αμα μπορούσε να αλλάξει ο Δαιμονικός Πύργος η να γινεί σαν την κατακόμβη του διάβολου.

Η αμα δεν γίνετε αυτό να γίνει Ελεύθερη πιστά του Διάβολου χωρίς lvl χωρίς τίποτα αμα έχεις καλο εξοπλισμο αντέχεις αμα οχι φεύγεις οποίος μπορεί Διάβολου οποίος δεν μπορεί Δαιμονικο χωρίς προβλήματα χωρίς τίποτα.

Υ.γ Εσυ εχθές που είπες ανέβητε κούκλες λίγο χαμήλωσε τα τσακρα

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."

• Θα προτιμούσα να είναι όπως από την ωρα που σπας το μετιν αλλά από την στιγμή που μπαίνεις μέσα.

και ας είναι μετα με χρόνο π.χ. μισή ωρα μέχρι να πας στα μετιν που αρχίζει ο χρόνος για τις σφραγίδες.

(έτσι θα έχεις τον χρόνο για την αποστολή αλόγου στους κάτω ορόφους ή για να ανέβεις μέχρι τα μετιν)

«

Δεν εχω χρόνο να μισώ αυτούς που με μισούν...

... γιατί είμαι απασχολημένος, αγαπώντας αυτούς που με αγαπούν!

Θανάσης Βέγγος

« Εάν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε δεν αξίζει να ανησυχείτε για αυτό. Εάν δεν λύνεται, τότε είναι άχρηστο να ανησυχείτε.»
    αρχαίο ιαπωνικό απόφθεγμα

• Η θα μπορούσε να είναι σύμφωνα με τα lvl, να μην μπορείς ο άλλος να φέρνει στον Δαιμονικό Πύργο μεγάλο παίκτη

• Η θα μπορούσε να είναι σύμφωνα με τα lvl, να μην μπορείς ο άλλος να φέρνει στον Δαιμονικό Πύργο μεγάλο παίκτη

Αυτό δεν μπορεί να μην γίνει καθώς υπάρχουν αποστολές (π.χ. Αθάνατο Φάντασμα) που είναι 80λβλ

και αν εξπαρεις ένα παίχτη μέχρι τα 93.5 /94 με τις αποστολές κυνηγιού μετα πάει 95

(το εκανα πρόσφατα με την σαμανα μου) :thumbsup:

οπότε θα είναι και καλύτερα να κλειδώνει σαν μπουντρούμι για να μην σου χαλάνε τις αποστολές. (βοηθούσα ένα άλλο παίχτη να κανει την αποστολή με τους τοξότες και σε ένα τσανελ πάταγε καπες για ντροπ ενας και δεν άφηνε να την κάνουμε, ευτυχώς στο 3ο τσανελ πέσαμε σε ευγενικο ντροπερ και καναμε την αποστολή και φυγαμε)

«

Δεν εχω χρόνο να μισώ αυτούς που με μισούν...

... γιατί είμαι απασχολημένος, αγαπώντας αυτούς που με αγαπούν!

Θανάσης Βέγγος

« Εάν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε δεν αξίζει να ανησυχείτε για αυτό. Εάν δεν λύνεται, τότε είναι άχρηστο να ανησυχείτε.»
    αρχαίο ιαπωνικό απόφθεγμα

• Το πρόβλημα στο παιχνίδι το κάνουμε εμείς και οχι η το ιδιο παιχνίδι.

Εδω ο billaakoz2 έφερε 100 lvl bm θα των ενδιαφέρει αμα κάνουμε q η αποστολή γενικός και να πω την αλήθεια το πρόβλημα δεν είναι το παιχνίδι αλλά εμείς θέλει δύναμη να το παραδεχτή κάποιος αλλά αυτό είναι, αυτά τα άτομα έχουν θέματα για αυτό και πρέπει η ΔΟΥ να μπορέσει να κανει ρύθμισης για να μπορούν παίκτες που δεν ενοχλούν αλλά και νέοι που μπορεί να έχουν όρεξη να απολαύσουν.

Γιατί να πας εκεί που κανει άλλος εχπ-cor και farm και να το σκοτώνεις συνέχεια ε έχεις ένα πρόβλημα και να πω δεν υπάρχει πιστά για το pvp θα πω ψέματα.

Αρα η θα πρέπει να μπουν ορια με της αποστολές που αφορούν DT η θα πρέπει να είναι η κατακόμβη free να μπορω να μπω απο τα 61 lvl χωρις πρόβλημα αμα κάποιος ξεχασμένος έρθει να κανει την μαγκιά του πρωι πρωι

• DarkSoul

Closed the thread.