Οι χρόνοι αναμονής είναι ότι να'ναι

• Ρε παιδιά, κάνω σε ένα παικτάκι μικρό άλογο, ικανότητες και βιολόγο τώρα τελευταία..

Το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι έμπαινα πχ σήμερα και διάβαζα όλα τα βιβλία μαζί και έδινα τον βιολόγο.. Μεσημέρι ας πούμε. Έμπαινα την άλλη μέρα ίδια ώρα και διάβαζε τα μισά βιβλία και ο βιολόγος έλεγε "έλα ξανά σε 2 ώρες" κλπ..

Λέω ιδέα μου θα είναι ..

Κάνω χθες το μεσημέρι αποστολή αλόγου από επίπεδο 12 στο 13. Μια χαρά.

Πάω να την κάνω τώρα και συμβαίνει το παρακάτω.

ΠΩΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 7 ΩΡΕΣ;; Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Εγώ ΚΑΘΕ μέρα 6 το απόγευμα πιάνω βάρδια στην δουλειά μου. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;...

Δηλαδή όχι μόνο έχουμε ξεπεράσει το 24ωρο, το παιχνίδι θέλει περίπου 30-31 ώρες να κάνει reset αποστολή αλόγου ;;;....

Τα βιβλία πάλι, διάβασα 4 από τα 7 .. Στα 3 "Το chi εχει πλυμμυρήσει το σώμα μου".. Στο μεταξύ βιβλία χθες διάβασα 2 το μεσημέρι γιατί 3 είχα ραντεβού...

Εντάξει ξέρουμε ότι η εταιρία "κλέβει" στα πάντα για να αγοράσουμε επιταχυντές, εξορκισμού και τα συναφή, αλλά όχι κι έτσι... 30 ώρες+ για resset...

~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Καλησπέρα φίλε

Αυτό είναι λογικό, δεν σου λέει κάπου κάποιος ότι οι αποστολές αλόγου και το διάβασμα χρειάζονται 24ώρες "ξεκούραση". Το μόνο που σου λέει για τις 24 ώρες και αν κατάλαβα σωστα, ο βιολόγος δεν σου έκανε θέμα (αν έχω λάθος διώρθοσε με). Επίσης όσο αφορά το άλογο. Νομιζω πάει ανα 2 επίπεδα. Πχ αν θέλει 30 ώρες για το επίπεδο 13 θα θέλει 18 ώρες γοα το επίπεδο 14 (αυτό είναι απο προσωπική εμπειρία και μπορεί να έχω λάθος)

Αυτό είναι από το wiki (https://gr-wiki.metin2.gamefor…4%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD).

Για τις αποστολές αλόγου δεν βρήκα κάτι στο wiki από μια γρήγορη ματιά που έριξα :)

• οι αποστολες αλογου και τα βιβλια δεν εχουν σταθερα cooldowns, ο βιολογος θελει ακριβως 22 ωρες και στην προσπαθεια να μην αργησεις να παραδωσεις καποιο βιβλιο/αποστολη αλογου, μπορει να ξεχασες τον βιολογο σε καποιους παικτες με αποτελεσμα να ειναι και ο βιολογος διαφορετικες ωρες

• DarkSoul

Closed the thread.