ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ Η ΠΩΛΗΣΗΣ

• Νομίζω ότι Θα ήταν καλό να μπορούμε να κάνουμε Ανάκληση μια συναλλαγής η πώλησεις μέσα σε ένα εύλογο διάστημα από 1 ως 24 ώρες (Αυτό θα το κρίνετε εσείς) Τουλάχιστον όταν πρόκειται για αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας.

Αναφέρω κάποια περιστατικά που έτυχαν

Έβαλε στο Μαγαζάκι του πύρο +9 με 45 won ενω πωλούντε 300won, άλλος έδωσε κάλαθος σε άλλο παίχτη τέλειο άσπρο.

Μην αρχίζετε τα ας πρόσεχαν η να τσεκάρουν γιαυτο είπα οτι εγινε καταλάθος, και μην αρχίσουν οι κλαψιάρηδες να λένε περιστατικά γιαυτο είπα ιδιαίτερης αξία βάση τιμής και όχι συνθήματος. Η δέσε τα αντικείμενα σου.Ευχαριστώ

• (και μην αρχίσουν οι κλαψιάρηδες) θα σου απαντήσω όπως έστρωσες να κοιμηθείς μόνο για αυτό θα ήταν πολύ ωραίο αν ήταν μέχρι εκεί που λες τέλειο άσπρο και θα ήμουν 100% μαζί σου.

Για να μην το κουράζω συμφωνώ με την πρόταση του φίλου SefDon γιατί είναι κρίμα να χάνονται είτε 1 won είτε 300 won.

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."

• Συμφωνώ να γίνει αυτό, όμως δεν κατάλαβα.. ποιός να μπορεί να ανακαλέσει την πώληση? Ο αγοραστής, ο πωλητής ή και οι δύο?

• Δεν είμαι 100% σίγουρος για το κατά πόσο είναι εφικτό.
    1ον Τι γίνετε εάν κάποιος πάρει ένα τέτοιο ιτεμ και καπάκι το μαγέψει;
    2ον Αυτό μπορεί να γίνει εργαλείο στα χέρια ορισμένων για να εκτινάξουν τις τιμές.(ανακαλούν συνέχεια τις πωλήσεις μέχρι να φτάσουν στην τιμή που θέλουν)
    3ον Στις πωλήσεις αυτόματα κρατάει ένα ποσοστό επι των κερδών το σύστημα, θα πρέπει ο αγοραστής να χάνει αυτό το ποσοστό χωρίς να γίνετε στην ουσία η αγορά;
    Ίσως θα πρέπει να μπει ένα άλλο σύστημα πώλησης "ειδικών" αντικείμενων, για να μην υπάρχει χασούρα από καμία πλευρά.

«

Δεν εχω χρόνο να μισώ αυτούς που με μισούν...

... γιατί είμαι απασχολημένος, αγαπώντας αυτούς που με αγαπούν!

Θανάσης Βέγγος

« Εάν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε δεν αξίζει να ανησυχείτε για αυτό. Εάν δεν λύνεται, τότε είναι άχρηστο να ανησυχείτε.»
    αρχαίο ιαπωνικό απόφθεγμα

• χαχαχααχχαχααχαχαχ

2.13 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι εποικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Φόρουμ~ Whitedrum

• Πολύ ωραία παρατήρηση! Πάντα επίκαιρο θέμα και βασικό. Θεωρώ πως ο μόνος τρόπος για κάτι τέτοιο θα ήταν με παρέμβαση κάποιου GM ή ενός ανώτερου τέλος πάντων, καθώς ολες οι κινήσεις φαίνονται. Τώρα αν κάποιος όπως είπατε πριν αγοράσει και τροποποιήσει κάτι εκεί χάνεται η μπάλα χάνεται και η συναλλαγή θα έλεγα. Ιδέες ρίξτε όσοι έχετε είναι βασικό «προβλημα».

• Διαφωνώ , τα σοβαρά λάθη πρέπει να πληρώνονται , πριν πατήσεις αποδοχή ή άνοιγμα μαγαζιού να τριπλοτσεκάρεις , δε σου φταιει κανένας άλλος, ουτε σου βάζει κανεις το μαχάιρι στο λαιμο να κανεις μια συναλλαγη η να ανοιξεις μαγαζακι γρήγορα.

Είναι δική σου ευθύνη και μόνο και έτσι προσέχεις στο μέλλον, καμιά φορα πρέπει να πάθεις για να μάθεις όπως λέει και η κοινωνία.

• Φιλε μου Ο Πάπυρος δεσίματος Βγήκε γι΄αυτο το λάθος ΚΑΙ κάποια αντικείμενα που ταΐστηκαν στα πετ στείλανε τικετ και η εταιρία τα επέστρεψε

• DarkSoul

Closed the thread.