ΕΝΩΣΗ ΣΕΡΒΕΡ

• Παιδια καλημερα.

Νιωθω οτι θελω να ανοιξω παλι αυτο το θεμα... εχουμε μεινει παρα πολυ λιγοι σε αυτο το παιχνιδι, πρεπει να ξανασκευτη η εταιρεια την ενωση του ελληνικου ΣΕΡΒΕΡ.

1)Ενωση με καποιον κοντινο σερβερ σαν εμας.

Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

2)Να υπαρχει μια επιλογη οποιος θελει να μεταφερθει οπως ειναι σε οποιοδηποτε σερβερ με το να αγορασει κατι απο το ITEM SHOP ειναι κριμα να μπαινω και να μην βλεπω κανενα. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ;;;;;;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΣΤΩ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ..

• Φίλε μου τζάμπα γράφεις αυτό το θέμα το έχουν εξαντλήσει δεν γίνετε ένωση με δικαιολογία ότι δεν συμβαδίζει ο σέρβερ μας με τους άλλους (σε θέμα προγραμματισμού).Κατά την γνώμη μου Κουταμάρες Κάτι άλλο πρόβλημα έχουν Νομικής φυσης και όχι προγραμματιστικές

• Φίλε μου τζάμπα γράφεις αυτό το θέμα το έχουν εξαντλήσει δεν γίνετε ένωση με δικαιολογία ότι δεν συμβαδίζει ο σέρβερ μας με τους άλλους (σε θέμα προγραμματισμού).Κατά την γνώμη μου Κουταμάρες Κάτι άλλο πρόβλημα έχουν Νομικής φυσης και όχι προγραμματιστικές

Φιλε δεν γινεται ομως αυτο πρεπει να αλλαξει, μπαινω μεσα και δεν εχει κανενα ειναι απιστευτω αυτο που βλεπω ξενερωσα...

• δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω και δεν λέμε ότι φταίνε η GΜ θέμα εχει η GameForge μπορώ να πω ότι υπάρχει σερβερ που εχει μέσα 4.000 παίκτες από Ελλάδα μέχρι πλανήτη Αρη και ο καθένας παίζει από την χωρα του και το παιχνίδι κιλα άμορφα

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."

• Να τον κλείσουν όχι να το βελτιώσουν είναι άλλο δυστυχώς ευτυχώς βγαίνουν νεα παιχνίδια MMORPG και οσο πάει το Μετιν δεν τραβάει οι λογοι είναι παρα πολύ αλλά ότι και να πούμε παίκτες και GM είναι θέμα του προέδρου της Gameforge

• Επίσης , από οτι ειδα τα battle pass τα κάναν για όλους τους σέρβερ , μαλλον λογικά θα είμαστε και εμείς. (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ)

Ειναι ενα πρώτο βήμα θετικό και μικρό που με κάνει να ελπίζω σε μελλοντική συγχωνευσή μπας και παίξουμε με προδιαγραφές ενός υγιης σερβερ.

• Βλεπω ότι υπάρχει αντιδραση σε αυτο το θέμα ο κόσμος το ζητάει πρεπει να αλλαξει αυτο το πραγμα δεν παει αλλο κουραστικάμε θελουμε να επιστρεψει κοσμος ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΙΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!!!!!!

• Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι τα Battle Pass και ότι βγαίνει είναι απλά ένας τρόπος να σου ζητάνε να βάλεις όλο και περισσότερες paysafe χωρίς να έχεις αντίκρισμα ; Όσο τα event που βάζουν τα χωρίζουν σε απλά και προνομιούχα (με λεφτά δηλαδή) δεν θα πατάει ψυχή μέσα.

• Το χωρις αντικρισμα δειχνει ποσο ασχετοι ειστε μερικοι εδω μεσα γιατι το ακουσα και αλλου , ελα λιγο να τα βαλουμε κατω σα παιδακι νηπιου που εισαι.

Δινεις 790 ΔΝ για το Πασο , ΜΟΝΟ ο τελετουρικος που δινει βγαζεις τα λεφτα σε αξια πίσω , τωρα τι θες να πουμε , 5 ευλογιες ?? (αλλα 700 ΔΝ περιπου) Μαγεμα κατικοιδιου ? (αλλα 450) , Φυλαχτο για κακο ματι 7 μερες?? ( Αλλα 400) , Μαγεματα αντικειμενων , ψυχες , Ντονι πετ , κοσμηματοθηκες? Απο τα πιο χρησιμα αντικειμενα στο παιχνιδι?:D

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ... , οτι δινεις λεφτα για κατι Χωρις αντικρισμα??? δινεις 800 ΔΝ ΓΙΑ 3000++ ( αμα παιξεις και δε ξυνεσαι κλαιγοντας στη πόλη )

Μη γραφετε μερικοι απλα για να γραψετε και να κλαψετε, βαλτε τα κατω με χαρτι και μολύβι και μετα να παραπονιέστε . Μολις ακουτε τι λέξη ευρω απλα οι περισοτεροι Ελληναραδες βγαζετε σπυρια , γιατι τα θελετε ολα τσαμπα , και δε καταλαβαινεται οτι καποιες φορες πρεπει να πληρώσεις για κατι καλο.

Mercy....

• 2.13 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι εποικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται.

Edited once, last by DarkSoul ().

• Zed σοβαρά πιστεύεις αυτά που λες ; Υπάρχει περίπτωση να βάλει κανείς ευρώ για να πάρει 790 ΔΝ ; Πόσοι παίζουν ακόμα με ΔΝ; 'Η νομίζεις ότι αυτό που παίζεις είναι ένα παιχνίδι και όχι ένα ξέπλυμα αντικειμένων; Ακίνητος να κάτσεις εδώ μέσα κερδίζεις 200-250 won το μήνα, (άσε τα άλλα τα κέρδη τα καλά).

Τέλος πάντων δεν θα σας ανοίξω εγώ τα μάτια, δείτε τι γίνεται γύρω σας.

• Zed σοβαρά πιστεύεις αυτά που λες ; Υπάρχει περίπτωση να βάλει κανείς ευρώ για να πάρει 790 ΔΝ ; Πόσοι παίζουν ακόμα με ΔΝ; 'Η νομίζεις ότι αυτό που παίζεις είναι ένα παιχνίδι και όχι ένα ξέπλυμα αντικειμένων; Ακίνητος να κάτσεις εδώ μέσα κερδίζεις 200-250 won το μήνα, (άσε τα άλλα τα κέρδη τα καλά).

Μου λες και μένα πως μπορώ να βγάλω 200 won το μηνα? :P

Δε καταλαβα το να βαλει κανεις ευρω για να παρει 790 ΔΝ που λες , εννοειται θα βαλει εαν μπορει να παιξει για να παρει πισω ιτεμς αξιας 3000 ΔΝ με τα λεφτα που θα εδινε για 790 ΔΝ , δε με νοιαζει τι ειναι σαν παιχνιδι κοιταω την δουλεια μου, μιλαω για το παικτικο κομματι οτι αυτη η προσθηκη για εναν παιχτη ενεργο που θελει να grindarei ειναι πολυ value .

Ας σταματησουμε να κράζουμε οτιδηποτε καινουριο μπαινει στο παιχνίδι σαν να εχουμε προκαταληψη , αντικειμενικα το πασο ειναι ΚΑΛΗ προσθηκη. Υπαρχουν αλλα προβληματα σοβαρα , αλλα οχι αυτο. Μαθαμε όλοι να παίζουμε τζαμπατζιστικα και οποιος βάζει για ιτεμ σοπ ειναι δακτυλοδεικτουμενος.

Οσα δε φτανει η αλεπου...

• Lektikos απλά κάνε πολλά account μέχρι 30 lv και κάτσε ακίνητος στο λοχαγό. (ΚΟΡΔΕΛΕΣ).

Zed σχεδόν κανείς δεν θα βάλει τα ευρουλάκια του γιατί ξέρει ότι το παιχνίδι είναι PAY TO MAYBE_WIN. Και πίστεψε με αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν είναι κανείς μέσα. Να δώσεις ευρώ να πάρεις τελετουργικό λίθο ενώ ξέρεις ότι κατά 98% θα αποτύχει...Να τον πουλήσεις; Σε ποιόν; Βλέπεις κανένα διαθέσιμο; Δες μόνο πόσοι μιλάμε εδώ στο forum 3-4 άτομα.. Δες την αγορά, πόσα λίγα μαγαζάκια έχει (βγάλε ότι 17-21 μαγαζάκια είναι δικά μου) . Να αγοράσεις μαγέματα και ενισχύσεις το ίδιο , χαμένα ευρώ στο βωμό του ίσως-win. Σπάσε πασχαλινά αυγά να πάρεις μαγικό , 1 μαγικό στα 7 πασχαλινά metin... Δεν έχει σωτηρία δυστυχώς και ενώ είναι καλό παιχνίδι και κρατάει το ενδιαφέρον δυστυχώς έχει πεθάνει.

• {Sgm}Nayspi σήμερα κατά της 18.00 : " Αν δείτε κολλημένα metin pm " .... Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία....

• Παιδια ευχομαι η διευθυνση του παιχνιδιου, να το δει ζεστα αυτο το θεμα...

Εγω προσωπικα αυτο με την συγχωνευση με τραβηξε πισω που δεν γινεται σε μας..

ειμαι πιο ενεργος στο φορουμ παρα στο παιχνιδι ελπιζω σε κατι τελευταιο..

• Deko όντως δεν μπορεί ο Ελληνικός server να γίνει συγχώνευση με άλλο server και είναι καθαρά προγραμματιστικό το θέμα. Αν μπορούσε να γίνει θα το είχαν ήδη κάνει , μην νομίζεις ότι και η Gameforce θέλει να έχει ένα παρατημένο server με 10 άτομα (που οι 4 βάζουν paysafe) μέσα στα πόδια της. Σκέψου μόνο ότι 2 μόνο server έχουν ποια κόσμο : 1. Δυτικός (Γερμανία, Κροατία κτλ.) και 2. Τούρκικος. Με ποιόν από τους 2 πιστεύεις ότι μπορεί να συγχωνευτεί ο Ελληνικός server;

• ο δρομοσ ειναι ελευθεροσ και τα σκυλιά δεμένα θα πρέπει να μάθουμε να ζουμε με αυτά που έχουμε και εμένα δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε αλλα δεν με αναγκάζει κάνεις να παίξω απλος είμαι μεγάλος μαζόχας και ασχολούμαι ακόμη ειναι φετιχ αυτο.

• Deko όντως δεν μπορεί ο Ελληνικός server να γίνει συγχώνευση με άλλο server και είναι καθαρά προγραμματιστικό το θέμα. Αν μπορούσε να γίνει θα το είχαν ήδη κάνει , μην νομίζεις ότι και η Gameforce θέλει να έχει ένα παρατημένο server με 10 άτομα (που οι 4 βάζουν paysafe) μέσα στα πόδια της. Σκέψου μόνο ότι 2 μόνο server έχουν ποια κόσμο : 1. Δυτικός (Γερμανία, Κροατία κτλ.) και 2. Τούρκικος. Με ποιόν από τους 2 πιστεύεις ότι μπορεί να συγχωνευτεί ο Ελληνικός server;

Φιλαρακι, 2023 δεν πιστευω οτι δεν γινεται , ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!