ΕΝΩΣΗ ΣΕΡΒΕΡ

• ο δρομοσ ειναι ελευθεροσ και τα σκυλιά δεμένα θα πρέπει να μάθουμε να ζουμε με αυτά που έχουμε και εμένα δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε αλλα δεν με αναγκάζει κάνεις να παίξω απλος είμαι μεγάλος μαζόχας και ασχολούμαι ακόμη ειναι φετιχ αυτο.

Φιλαρακι μου συμφωνω μαζι σου, ακομα σε αυτην την παροιμια τα σκυλια ο ανθρωπινος παραγοντας τα 'εδεσε'.

το θεμα φιλε εδω ειναι πρεπει το θεμα να εγγηρετε συνεχως!!

Οταν εγω ειχα ανοιξη θεμα για τα προνομιουχα μαχαζια 27/07/2017 η απαντηση ηταν δεν μπορει να γινει κατι επειδη ειναι παλιο το cheat engine του παιχνιδιου.

Ελα ομως που εγινε το προνομιουχο;;

• για να γίνει το παιχνίδι παιχνίδι που θέλουμε θα πρέπει η εταιρεία να ασχοληθεί σοβαρά κατι που μα ήθελε θα το είχε κανει χρονιά πριν, αλλά δεν το κανει τους λογούς τους ξέρει μόνο η Gameforge ούτε η GM ούτε η COMA αμα τα αφεντικά δώσει εντολή σε 1 χρόνο το παιχνίδι βγαίνει game of the year σε θέμα (MMORGP) πας μπροστά γενικά όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση από ολους με 1-2 άτομα δεν γίνετε

"Voi che entrate qui, rinunciate a ogni speranza."

• Καλός ο Μαζοχισμός, καλό και το Fetix αλλά έτσι δεν γίνεται τίποτα, πάμε 200 χρόνια πίσω. Λύση δεν υπάρχει. ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ !!!

• DarkSoul

Closed the thread.