Δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα λογαριασμό gameforge live.

• Καλησπέρα, αν και έχω στείλει και τίκετ κάποιες ώρες τώρα και δεν ξέρω πότε θα απαντηθεί, θέλω να δω μήπως κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα.

Πάω να συνδεθώ το πρωί στο παιχνίδι και μου έδειχνε με κόκκινα γράματα πάνω από το "παίξε" ότι το παιχνίδι δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.

Κάνω αποσύνδεση και πάω να ξανασυνδεθώ και μου βγάζει "άκυρα στοιχεία σύνδεσης" στον κωδικό..

Λέω εντάξει, πόσο καιρό έχεις να κάνεις αποσύνδεση μπορεί να μπερδεύεσαι, Πατάω "ξέχασα τον κωδικό", μου έρχεται e-mail, κάνω τις διαδικασίες, όλα καλά. Πάω να συνδεθώ με τον νέο κωδικό και μου ξαναβγάζει "άκυρα στοιχεία σύνδεσης". Λέω κάτσε μην έχουμε φάει κάνα άσχετο ban, τόσα έχουμε ακούσει.

Πάω να ανοίξω έναν παλιό λογαριασμό, βάζω το mail και τον κωδικό του, "άκυρα στοιχεία σύνδεσης". Πατάω "ξέχασα τον κωδικό" ξανά όλη η διαδικασία, βάζω νέο κωδικό "άκυρα στοιχεία σύνδεσης"...

Λέω αν είναι δυνατόν.

Φτιάχνω καινούριο λογαριασμό gameforge με καινούριο e-mail. (Μόλις έφτιαξα ένα νέο email μόνο για αυτό). Κάνω την εγγραφή, πατάω ολοκλήρωση εγγραφής, γυρίζουν όλες οι κλεψύδρες, επί 10 λεπτά κολλημένο, δεν ολοκληρώνει την εγγραφή. Κλείνω ξαναανοίγω τον client, πατάω εγγραφή με το νέο email, μου λέει ότι χρησιμοποιείται ήδη.. Λέω "εεε θα έκανε την εγγραφή, απλά είχε κολλήσει"¨.. Πάω να συνδεθώ με τον ολοκαίνουριο λογαριασμό, με νέο e-mail .. "άκυρα σοτιχεία σύνδεσης" ...

Το έχει πάθει ποτέ κανείς ;; Ξέρεις κάποιος να βοηθήσει;;

~ Η αλλαγή είναι βέβαιη, η πρόοδος όχι ~

Metin2 ~ 2008 - 2021

(^_^)

• Αυτο το ειχα περασει εγω περισυ απλως κανε επαννεκινηση ρουτερ και υπολογιστη και αφησε λιγο τον υπολογοστη κλειστο και ξαναδοκιμασε μετα απο καποια ωρα...τουλαχιστον αν συνδεθηκες να βοηθησουμε και κανεναν αλλον με παρομοιο προβλημα

• Καλησπέρα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μόνο σε ένα συγκεκριμένο account.. αν μετά από πολύ κόπο καταφέρω και μπω βγάζει μύνημα να επικοινωνήσω με την διαχείριση.. αν καταφέρω και ξεπεράσω και αυτό και φτάσω να επιλέξω ch μου λέει να κάνω restart τον client οπότε και ξεκινάει το μαρτύριο από την αρχή.. αυτά!

• DarkSoul

Closed the thread.