πετάει τα παράθυρα έξω

• Καλημέρα υπάρχει κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο να φτιαχτεί το πρόβλημα να πετάει τα παράθυρα εκτός?

Είναι κρίμα πραγματικά υπάρχουν παιδιά που αφήνουν αυτόματα για το exp/event και μετά μαθαίνουν ότι τους πέταξε εκτός το παιχνιδιού.

Είναι κρίμα γιατί υπάρχει πρόβλημα και δεν λέει κάνεις να το κοιτάξει υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που αυτοί την στιγμή που γράφω είναι δουλειά και στην περίπτωση που τους πετάξει έξω δεν θα μπορούν να τους βάλουν ξανά μέσα είναι άδικο πραγματικά δείτε το λυπηθείτε τα παιδιά που παίζουν το παιχνίδι μην τους τιμωρείται που παίζουν το παιχνίδι.

¬Τον 18ο αιώνα υπήρχε ένας πολύ γνωστός ζυθοποιός στην περιοχή Dendermonde. Το όνομά του ήταν Pauwel Kwak¬

• Καλημέρα υπάρχει κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο να φτιαχτεί το πρόβλημα να πετάει τα παράθυρα εκτός?

Είναι κρίμα πραγματικά υπάρχουν παιδιά που αφήνουν αυτόματα για το exp/event και μετά μαθαίνουν ότι τους πέταξε εκτός το παιχνιδιού.

Είναι κρίμα γιατί υπάρχει πρόβλημα και δεν λέει κάνεις να το κοιτάξει υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που αυτοί την στιγμή που γράφω είναι δουλειά και στην περίπτωση που τους πετάξει έξω δεν θα μπορούν να τους βάλουν ξανά μέσα είναι άδικο πραγματικά δείτε το λυπηθείτε τα παιδιά που παίζουν το παιχνίδι μην τους τιμωρείται που παίζουν το παιχνίδι.

Είχα το ίδιο σε μόνιμη βάση.

Καταρχήν συμφωνώ πολύ σε αυτό που λες.

Κατά δεύτερον θα σου δώσω ένα tip που βοήθησε εμένα σε αυτήν την περίπτωση.

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας google.

Έτσι ακριβώς όπως το έγραψα. Το πάτησα στο google, κατέβασα στο κινητό την εφαρμογή, το σύνδεσα μία φορά (Σαν να κάνεις εγγραφή και να συνδέσεις κινητό και υπολογιστή και να βάζεις κωδικό πρόσβασης).

Κάνεις μία φορά την διαδικασία αυτήν και μετά όποτε θες - Αν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σου σπίτι - απλά ανοίγεις την εφαρμογή και βλέπεις την οθόνη του υπολογιστή σου σαν να είναι μπροστά σου ο υπολογιστής.

Φαντάσου έχει τύχει να έχω αυτόματο, να με πετάξει, να με ξανασυνδέσω και να βάλω το αυτόματο κυνήγι και όταν τελείωσε αυτό που ήθελα να κάνω, έκλεισα και τον υπολογιστή.

Βέβαια όταν μπαίνεις στην εφαρμογή έχει επιλογές τύπου να χρησιμεύει το touch του κινητού σου σαν ποντίκι και να κάνει κλικ ή να λειτουργεί σαν αφή για να πηγαινοφέρνεις την οθόνη και να κάνεις ζουμ. Τα βρίσκεις τις πρώτες φορές.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ "ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ BUG;"

Συμφωνώ, απλώς είναι μία πρόχειρη λύση. Άσε που με έχει βοηθήσει και άλλες φορές στην προσωπική μου ζωή που χρειάστηκα άμεσα τον υπολογιστή και ήμουν πόσα χιλιόμετρα μακρυά.

Όσοι παίζουν με αυτόματο σε Metin2 και l2 ή διαβάζουν λίθους ψυχής, βιολόγους κλπ τους βοηθάει πολύ σαν πρόγραμμα είτε δουλεύουν , είτε τρώνε πολύ χρόνο σε δραστηριότητες.

Ελπίζω να βοήθησα! :thumbsup:

υ.γ : αν παραβαίνω κάποιους κανόνες που έγραψα κάποιο πρόγραμμα που δεν είναι της εταιρίας, παρακαλώ κάντε η manager edit και σβήστε την επωνυμία του προγράμματος. Όσοι θέλουν να το βρουν θα το βρουν. Δεν είναι κακόβουλο, είναι της google. (Ούτε παρέθεσα link σε κανέναν :rolleyes:)

• Σαν να μου λες αδερφέ ότι κάθε φορά που θα παίζω το παιχνίδι να κοιτάω αμα έχει πανσέληνο.

Το θέμα είναι ότι φαίνεται οτι δεν γουστάρουν το ιδιο τους το παιχνίδι και σίγουρα δεν φταίνε GM αναφέρομαι στην εταιρεία.

¬Τον 18ο αιώνα υπήρχε ένας πολύ γνωστός ζυθοποιός στην περιοχή Dendermonde. Το όνομά του ήταν Pauwel Kwak¬

• Αντιμετωπίζω κι εγώ αυτό το πρόβλημα τακτικά, αλλά συμβαίνει μερικές φορές να εξαφανίζεται προσωρινά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Το πρόβλημα έχει αναφερθεί σε πολλά σημεία, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.

Το γεγονός ότι υπάρχει εναλλακτική λύση είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε πραγματικά να το λύσει η εταιρεία.

"Whether you believe you can do a thing or not, you are right."

• DarkSoul

Closed the thread.