Θα ήθελα να προτείνω τις εξής βελτιώσεις για την περίπτωση όπου οι παίκτες παίζουν σε ομάδα:
- Να είναι ορατό το επίπεδο κάθε μέλους της ομάδας, και ενδεχομένως και το ποσοστό εμπειρίας που έχει στο τρέχον επίπεδο. Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο ειδικά όταν κάποιος ζητά βοήθεια για να ανεβεί επίπεδα (leveling).
- Να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών τρόπων απόκτησης των αντικειμένων που πέφτουν από τα τέρατα. (Για παράδειγμα, μόνο ο αρχηγός να μπορεί να τα μαζεύει ή να καθορίζονται συγκεκριμένα μέλη της ομάδας.) Αν ένα μέλος της ομάδας βρίσκεται πολύ μακριά, να μην χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι να εξαφανιστεί το όνομά του από το αντικείμενο για να το μαζέψουμε – να μπορούμε να το πάρουμε απευθείας από το έδαφος.
Πιστεύω ότι αυτές οι προσθήκες θα βελτίωναν σημαντικά την εμπειρία συνεργασίας μεταξύ των παικτών και τη λειτουργικότητα των ομάδων.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την προσοχή σας.