Καθημερινές και Cor

• Καλησπέρα. Με το τελευταίο update άλλαξαν οι ανταμοιβές στις καθημερινές αποστολές και έγινε πολύ δύσκολη πια η απόκτηση cor. Ενδεικτικά να πω ότι με 15 παίχτες που κάνουν τουλάχιστον 3 απο τις 5 αποστολές την ημέρα φτάνω να παίρνω 1 cor και σπανίως 2. Στις περισσότερες δίνει 5.000 yang ή ένα ψήγμα εμπειρίας. (τη στιγμή μάλιστα που πρέπει να πληρώσω 200.000 πλέον, για να φτιάξω ένα μετάλλευμα και να παίρνω αμοιβή 5.000 ^^ )

Επίσης μετά απο εκείνο το update όλο και περισσότερο μειώνεται η πιθανότητα να φτιάξω δρακόλιθους, γιατί έχει μειωθεί αισθητά το drop θραυσμάτων και έχει αυξηθεί πολύ το ποσοστό αποτυχίας στον εξευγενισμό δρακόλιθου στον αλχημιστή.

Υποθέτω λοιπόν ότι όσοι έφτιαξαν δρακόλιθους είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι θα τους κοιτάμε στα μαγαζάκια. Αυτό από μόνο του είναι άδικο επειδή όσοι δεν πρόλαβαν, δεν πρόκειται να φτιάξουν πλέον, παρά μόνο αν βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

• Ενώ το παιχνίδι σε "σπρώχνει" να ανέβεις επίπεδα για να μην μείνει και το ιδιο στάσιμο, δεν εχει μια ανάλογη ανάπτυξη.
    ποιο παλια με το "ξεκλείδωμα" νέων επιπέδων και για να σε "βοηθήσει" να ανέβεις τα επίπεδα πρόσθεσαν τα οπλα νέου ηρώα και τα δρακολιθα
    με τα νεα επίπεδα και νεα οπλα και απαιτήσεις, αντί ο τρόπος κατασκευής των δρακολιθων να γίνει ποιο εύκολος ώστε να σε "σπρώξει" ξανά για να προχωρήσουν ακόμα ποιο πολλοί παιχτες για τις πιο απαιτητικές πίστες και να υπάρξει ανάπτυξη στο παιχνίδι,
    ειναι σαν να λέει δεν θέλουμε αλλους παιχτες αυτοί που έχουν φτιαχτεί για τις μεγάλες πίστες είναι αρκετοί.
    Με ποιο κίνητρο θα με κρατήσει σαν παίχτη το παιχνίδι;
    μόνο να βαζω το χερι στην τσέπη ζητάει ......
    για ποιο λογο να το βαλω όμως;

«

Δεν εχω χρόνο να μισώ αυτούς που με μισούν...

... γιατί είμαι απασχολημένος, αγαπώντας αυτούς που με αγαπούν!

Θανάσης Βέγγος

« Εάν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί, τότε δεν αξίζει να ανησυχείτε για αυτό. Εάν δεν λύνεται, τότε είναι άχρηστο να ανησυχείτε.»
    αρχαίο ιαπωνικό απόφθεγμα

• Τίτλος Θέματος: Προβληματισμοί για το Drop Rate (Cor, Events) και τις πρόσφατες αποκλεισμούς λογαριασμών

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα και στην ομάδα διαχείρισης,

Θα ήθελα να εκφράσω μερικούς έντονους προβληματισμούς μου σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού μετά τα τελευταία updates, με την ελπίδα το feedback μας να μεταφερθεί στους υπεύθυνους.

Το βασικότερο ζήτημα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι η κατακόρυφη πτώση του drop rate σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα:

Αποστολές Cor Draconis: Η ολοκλήρωση της καθημερινής αποστολής για τα Cor έχει καταντήσει εξαιρετικά χρονοβόρα. Χρειάζεται να αφιερώσουμε υπερβολικές ώρες drop μόνο και μόνο για τα βασικά, κάτι που κουράζει και απογοητεύει την πλειοψηφία των παικτών.

Drop σε Events (π.χ. Φεγγαρόκουτα): Στα πρόσφατα events, η μείωση στο drop ήταν εμφανής. Παρά την προσπάθεια και τον χρόνο που επενδύσαμε, το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικό.

Item Shop & Drop Rate: Το πιο οξύμωρο είναι ότι ακόμα και με τη χρήση Item Shop (Γάντι του Κλέφτη κλπ.), η διαφορά στο drop είναι σχεδόν ανεπαίσθητη. Πληρώνουμε για να έχουμε μια καλύτερη εμπειρία, αλλά το drop rate κάθε χρόνο γίνεται όλο και χειρότερο.

Παράλληλα με το drop, υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην κοινότητα σχετικά με το σύστημα των αυτόματων αποκλεισμών (bans). Παρατηρούνται συνεχώς περιπτώσεις όπου λογαριασμοί (accounts) δέχονται ban χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος ή χρήση παράνομου λογισμικού, επηρεάζοντας παίκτες που παίζουν καθαρά. Αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας, καθώς νιώθουμε ότι οι κόποι και τα χρήματά μας μπορούν να χαθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς δική μας υπαιτιότητα.

Ως παίκτες που στηρίζουμε το παιχνίδι, αναρωτιόμαστε τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να έχουμε μια φυσιολογική ροή στο gameplay μας. Ελπίζω η εταιρεία να δει σοβαρά αυτά τα ζητήματα, καθώς η υπομονή της κοινότητας εξαντλείται.

Θα ήθελα να ακούσω αν και άλλοι παίκτες αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση με το drop και τα Cor το τελευταίο διάστημα.

• Παράλληλα με το drop, υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην κοινότητα σχετικά με το σύστημα των αυτόματων αποκλεισμών (bans). Παρατηρούνται συνεχώς περιπτώσεις όπου λογαριασμοί (accounts) δέχονται ban χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος ή χρήση παράνομου λογισμικού, επηρεάζοντας παίκτες που παίζουν καθαρά.

Οι συζητήσεις που αφορούν αποκλεισμούς δεν επιτρέπονται πουθενά στο παιχνίδι. Άγνωστο και απο που απορρέουν αυτές οι "παρατηρήσεις".

Έαν έχετε αποκλειστεί, επικοινωνήστε παρακαλώ με το σύστημα υποστήριξης.

• εχω επικοινωνήσει με την υποστήριξη αλλα δεν μπορω να πω οτι οι απαντήσεις ήταν και πολυ καλές διότι προσπαθούσαν να μου κλείσουν το θεμα κατηγορηματικα

• Απορία έχω κι εγώ, υπάρχει υποστήριξη? Κάποια τικετ που έχω στείλει, παίρνω πανομοιότυπες απαντήσεις σαν να απαντούν ρομπότ. Για το θέμα που τους αναφέρω, (οποιοδήποτε θέμα) δεν υπάρχει εξέλιξη. Μόνο οι ρομποτικές απαντήσεις χωρίς ουσία. Υπάρχει support?

• Καλημέρα, τα θέματα που θέσατε θα μεταφερθούν εσωτερικά στην ομάδα μας.

Σχετικά με τυχόν προβλήματα με τους λογαριασμούς σας, όπως αποκλεισμούς κτλ, δυστυχώς δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε εδώ, καθώς πρέπει πάντα ο κάθε επηρεαζόμενος παίκτης να κάνει ticket στην υποστήριξη ώστε να ενημερωθεί σχετικά με το τί συμβαίνει στον λογαριασμό του.

• Καλησπέρα. Με το τελευταίο update άλλαξαν οι ανταμοιβές στις καθημερινές αποστολές και έγινε πολύ δύσκολη πια η απόκτηση cor. Ενδεικτικά να πω ότι με 15 παίχτες που κάνουν τουλάχιστον 3 απο τις 5 αποστολές την ημέρα φτάνω να παίρνω 1 cor και σπανίως 2. Στις περισσότερες δίνει 5.000 yang ή ένα ψήγμα εμπειρίας. (τη στιγμή μάλιστα που πρέπει να πληρώσω 200.000 πλέον, για να φτιάξω ένα μετάλλευμα και να παίρνω αμοιβή 5.000 ^^ )

Επίσης μετά απο εκείνο το update όλο και περισσότερο μειώνεται η πιθανότητα να φτιάξω δρακόλιθους, γιατί έχει μειωθεί αισθητά το drop θραυσμάτων και έχει αυξηθεί πολύ το ποσοστό αποτυχίας στον εξευγενισμό δρακόλιθου στον αλχημιστή.

Υποθέτω λοιπόν ότι όσοι έφτιαξαν δρακόλιθους είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι θα τους κοιτάμε στα μαγαζάκια. Αυτό από μόνο του είναι άδικο επειδή όσοι δεν πρόλαβαν, δεν πρόκειται να φτιάξουν πλέον, παρά μόνο αν βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Να σου πω την αλήθεια, παρόμοια πράγματα έχω παρατηρήσει κι εγώ τον τελευταίο καιρό. Απλώς νόμιζα ότι ήταν η συνηθισμένη γκαντεμιά μου και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία.

Και στα cor έχω δει αισθητή διαφορά στις ανταμοιβές των καθημερινών αποστολών. Πολλές φορές καταλήγω να παίρνω μόνο yang ή ελάχιστη εμπειρία, ενώ παλαιότερα τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα.

Όσο για τον εξευγενισμό των δρακόλιθων, κι εκεί έχω την εντύπωση ότι τα ποσοστά επιτυχίας έχουν γίνει πιο σκληρά. Βέβαια χωρίς επίσημα στοιχεία δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα, αλλά σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που το παρατηρεί...?(

🌺Be with someone who loves your soul more than your other beauty.🌺