Posts by deko

ο δρομοσ ειναι ελευθεροσ και τα σκυλιά δεμένα θα πρέπει να μάθουμε να ζουμε με αυτά που έχουμε και εμένα δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε αλλα δεν με αναγκάζει κάνεις να παίξω απλος είμαι μεγάλος μαζόχας και ασχολούμαι ακόμη ειναι φετιχ αυτο.

Φιλαρακι μου συμφωνω μαζι σου, ακομα σε αυτην την παροιμια τα σκυλια ο ανθρωπινος παραγοντας τα 'εδεσε'.

το θεμα φιλε εδω ειναι πρεπει το θεμα να εγγηρετε συνεχως!!

Οταν εγω ειχα ανοιξη θεμα για τα προνομιουχα μαχαζια 27/07/2017 η απαντηση ηταν δεν μπορει να γινει κατι επειδη ειναι παλιο το cheat engine του παιχνιδιου.

Ελα ομως που εγινε το προνομιουχο;;

Deko όντως δεν μπορεί ο Ελληνικός server να γίνει συγχώνευση με άλλο server και είναι καθαρά προγραμματιστικό το θέμα. Αν μπορούσε να γίνει θα το είχαν ήδη κάνει , μην νομίζεις ότι και η Gameforce θέλει να έχει ένα παρατημένο server με 10 άτομα (που οι 4 βάζουν paysafe) μέσα στα πόδια της. Σκέψου μόνο ότι 2 μόνο server έχουν ποια κόσμο : 1. Δυτικός (Γερμανία, Κροατία κτλ.) και 2. Τούρκικος. Με ποιόν από τους 2 πιστεύεις ότι μπορεί να συγχωνευτεί ο Ελληνικός server;

Φιλαρακι, 2023 δεν πιστευω οτι δεν γινεται , ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Παιδια ευχομαι η διευθυνση του παιχνιδιου, να το δει ζεστα αυτο το θεμα...

Εγω προσωπικα αυτο με την συγχωνευση με τραβηξε πισω που δεν γινεται σε μας..

ειμαι πιο ενεργος στο φορουμ παρα στο παιχνιδι ελπιζω σε κατι τελευταιο..

Βλεπω ότι υπάρχει αντιδραση σε αυτο το θέμα ο κόσμος το ζητάει πρεπει να αλλαξει αυτο το πραγμα δεν παει αλλο κουραστικάμε θελουμε να επιστρεψει κοσμος ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΙΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!!!!!!

Φίλε μου τζάμπα γράφεις αυτό το θέμα το έχουν εξαντλήσει δεν γίνετε ένωση με δικαιολογία ότι δεν συμβαδίζει ο σέρβερ μας με τους άλλους (σε θέμα προγραμματισμού).Κατά την γνώμη μου Κουταμάρες Κάτι άλλο πρόβλημα έχουν Νομικής φυσης και όχι προγραμματιστικές

Φιλε δεν γινεται ομως αυτο πρεπει να αλλαξει, μπαινω μεσα και δεν εχει κανενα ειναι απιστευτω αυτο που βλεπω ξενερωσα...

Παιδια καλημερα.

Νιωθω οτι θελω να ανοιξω παλι αυτο το θεμα... εχουμε μεινει παρα πολυ λιγοι σε αυτο το παιχνιδι, πρεπει να ξανασκευτη η εταιρεια την ενωση του ελληνικου ΣΕΡΒΕΡ.

1)Ενωση με καποιον κοντινο σερβερ σαν εμας.

Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

2)Να υπαρχει μια επιλογη οποιος θελει να μεταφερθει οπως ειναι σε οποιοδηποτε σερβερ με το να αγορασει κατι απο το ITEM SHOP ειναι κριμα να μπαινω και να μην βλεπω κανενα. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ;;;;;;

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΣΤΩ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ..

Εδω έχουμε ζητήση το προνομιουχο να χαμηλωσει τιμη και να ειναι Μηνιαιο...Λογο ακριβειας και ηλεκτρισμου.. και 1 μηνα περιπου μηδεν αντιδραση...

Καλησπέρα παιδια

Αρχικά θα ήθελα να πω χρονια πολλα σε αυτους που γιορτάζουν,

Προνομιούχω κατάστημα:

Απο τις πιο ωραίες επιλογές του παιχνιδιου, ομως θα ήθελα να προσθέσω ότι.. βρισκόμαστε σε μια εποχή που περάσαμε πανδημια...παιρνάμε πολέμους όλα ακριβαίνουνε... και μια απο διεξόδους του κόσμου ειναι και το παιχνιδι, ειναι πάρα πολυ ακριβός ο ηλεκτρισμός και τα προνομιούχα δεν ειναι τόσο καλη τιμή. Δεν μείναμε πολλοι σε αυτο το παιχνιδι.

ΕΙΣΗΓΟΥΜΕ

Να μπει στο ΙΤΕΜ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ενα οικονομικό μηνιαίο πακέττο προνομιουχου. :!:

θα ήθελα να παρακαλέσω τους υπευθυνους να προωθηθει το μήνυμα μου..:!:

Δεν ειναι λύση αυτο παιδιά ...ο κόσμος πήγε στο φεγγαρι το 1969 και εμεις το 2021 ψάχνουμε πώς να κραταμε τα μαγαζια ανοικτα...αληθεια δεν ξερω τι να πω απλα ξενερωνω και σταματω το παιχνιδι..δεν εχω κινητρο...

Η άποψη μου εμενα αφου δεν μπορεί η εταιρεία να αποφορτώσει τον σερβερ.. να βάλει ποιο κατω τις τιμες με τα ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΜΑΓΑΖΙΑ... δεν γίνεται να δινω 700 δρακονομισματα και να μου βγαζει σχεδον 1 μηνα... Βοήθηστε λίγο αυτο το παιχνίδι να κρατήσει τον κόσμο του..

Κάντε ασπούμε

30 μέρες μαχαζι 100 δρακονομισματα

60 μέρες 180 δρακονομισματα

Να δείτε ότι θα παίρνει παρα πάνω κοσμος...

Θεωρώ φυσιολογική τιμη.... καντε κατι δεν υποφερετε η κατασταση..

Πληρώνω γάντι από το items shop για να μαζεύει τα πεσμένα yang άλλα της βόμβες δεν της μαζεύει

Πληρώνω διπλάσια yang άλλα έμαθα ότι είναι μόνο για να δημιουργεί βόμβες yang

Πληρώνω αξημενη πιθανότητα 200% περισσότερα αντικείμενα και άμα δεν βάλω γάντι από μετιν δεν έχω ντροπ, τίποτα σχεδόν,(αυτό παλαιά δεν υπήρχε) είναι καινούργια πατέντα, τι θέλουν άραγε να πλασάρουν, περιμένω το μέλλον

Μπορεί κάποιος να μου από την εταιρία όχι από την ομάδα μας την ελληνική.Πότε θα πάρω αυτό που πληρώνω βάση της περιγραφής που έχω κατά την καταβολή των χρημάτων μου???

Για να ειμαι ειλικρινεις ειναι λιγο βελτιωμενη η κατασταση τωρα με παλια , απλα ναι συμφωνω χρειάζεται βελτίωση η κατασταση... οσον αφορα και σε πολλα αλλα πραγματα...οπως παραδειγμα: Τα αντικειμενα πανε πολυ δύσκολα +8 +9 και με παπυρους που πληρωνουμε απο item shop επισεις , δεν γινεται να πληρωνω απο item shop ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΟΥ και να έχουνε ποσοστο επιτυχιας αυτο παιδια ειναι τραγικο..πραγματικα πρεπει η εταιρεια να κανει κατι για αυτα... Ομως συγχερω την ομαδα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ που προωθα ολα μας τα ποστ και γινονται αλλαγες..γιατι παιδια γινανε αρκετα πραγματα..θελουμε ακομα πολλα να γινει λιγο πιο " fair "

Ευχαριστώ

Καλή χρονιά με υγεία σε 'σας και τις οικογένειές σας!!!!

Εύχομαι αυτή η χρονιά να σας φέρει ότι δεν κατάφερε η προηγούμενη :love:

Καλη χρονιά σε όλους σας παιδια με υγεια το πιο σημαντικο:)

Να μας φερει ενα μονιμο προνομιουχο καταστημα στο ιτεμ σοπ που δεν μας το εφερε η προηχουμενη;;;; χαχαχ

Καλησπερα θέλω να αναφερω κατι το οποίο νομίζω είναι σωστο με την λογική

Σχετικα με την εκμάθησει γλώσσας πως γίνεται όταν ειμαι απο την αρχη μπλε βασίλιο να μαθαίνω την κίτρινη γλώσσα την κόκκινη και με το που παω κιτρινο για παραδειγμα να ξεχνάει ο παίχτης την μητρικη του γλωσσα την Μπλε;;;;

και να πρεπει να ξαναδιαβάζω βιβλία για το μπλε στο οποίο έχω δώσει 111 δρακονομίσματα για την αλλαγη...

Σας παρακαλω τις γνώμες σας

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα. Επίσης συνέβη και αυτό - ενώ ήμουν στον 1ο όροφο αράχνες κάνοντας xp αποσυνδέθηκα κάποια στιγμή και όταν ξανά συνδέθηκα βρέθηκα στην πόλη 1 - .

Αυτο έχει γίνει και σε μενα πρεπει να το κοιταξουνε

Φιλε εγω δεν ειμαι ουτε της εταιρεια ουτε της διαχειρισεις προσπαθησα να σε βοηθησω γιατι εχω σπουδασει πανω σε αυτο το κομματι και εκανα σπιτι μου δοκιμες με υπολογιστες δυστυχως το παιχνιδι ειναι παλιο και δεν μπορει να ανταποκριθει ειδικα σε παλιους επεξεργαστες AMD. τωρα παιζω με AMD καρτα γραφικων και intel επεξεργαστη ομως οταν βαλω την ιδια καρτα γραφικων με ιδιας γενιας AMD επεξεργαστη εχει θεμα το παιχνιδι...δεν λεω οτι ειναι δικο σου απλα δυστυχως ετσι ειναι ...