Posts by ninjias

Καλημερα/Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα ελπιζω να ειστε ολοι καλα.

Λογω υποχρεωσεων και δουλειας αναγκαστηκα να αφησω το παιχνιδι για ενα διαστημα περιπου 5-6 μηνων και τωρα εκανα το comeback για να συνεχισω το πολυαγαπημενο μας metin2 ;ρ.

Πριν ενα χρονο περιπου θυμαμαι πως ειχε μπει ενα event το οποιο ηταν κατι σαν ημερολογιο που καθε μερα σου εδινε καποια rewards τα οποια εμπαιναν σε παικτες οι οποιοι ειχαν τελειωσει τουλαχιστον την αποστολη του βιολογου με τα δοντια ορκ, και εδινε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σαν ανταμοιβες αντικειμενα τυχαια παραδειγμα:

γαντα του κλεφτη χ5 ζευγαρια

φιλτρα εμπειριας χ5 ζευγαρια

μεζε πρωτεινης

και αλλα πολλα.

μπορειτε να μ θυμισετε το ονομα του event? και εκτος αυτου θα ξαναμπει φετος;:thumbsup::thumbsup:8-)^^:love:

Την ίδια ερώτηση είχα και εγώ αλλα επειδή δεν έγραφε στο forum ρώτησα gm και πήρα απάντηση "μπες στο forum και δες". Μετά έκανα drop ενα σημαιάκι και είδα την διάρκεια περίπου 2 βδομάδες

Αφού δεν γίνεται τίποτα λοιπόν τουλάχιστον είμαι πολύ περίεργος να μάθω για ποιο λόγο υπήρχαν σε διαθεσιμότητα αποθηκευμένα τα σεντούκια μόνο για 7 μέρες, είμαι από τους εθισμένους με το παιχνίδι (βλέπω τακτικά το φόρουμ για events και ανακοινώσεις)και η μόνη περίοδος που σταμάτησα το παιχνίδι ήταν αυτή ;ρ (τόσο τυχερός), Δεν στέκει μόνο για 7 μέρες ποιο θα ήταν το πρόβλημα να υπήρχε μόνιμα μέχρι κάποιος να το ζητήσει; μήπως βάρος θα ήταν σε κάποιον; καταλαβαίνω πως δεν γίνεται η συντήρηση από την Δ.Ο. γίνεται από τους devs της εταιρείας αλλά και πάλι δεν παύει να είναι περίεργο, δεν θα μπορούσε να γίνει ένα αίτημα για παράταση ας πούμε; αν όχι κρίμα πάντως ΚΑΙ για τα παιδιά που έχουν να μπουν καιρό όχι επειδή το παράτησαν το παιχνίδι αλλά επειδή δεν έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο πλέον. ΔΕΝ γκρινιάζω τόση ώρα απλά λέω την άποψη μου καλή συνέχεια σε όλους.