Posts by FearNoPain

Άλλος λέει και καλαμάρι και άλλος για παλαμάρι.Κάποιοι έχουν χάσει χρήμα,κόπο,χρόνο για αυτό το παιχνίδι γιατί θέλανε να περνάνε κάποιες ώρες ευχάριστα και λογικό είναι να κάνουν παράπονα.Το να λέμε παράτα τα όλα αμαχητί δε νομίζω πως αρμόζει σε οποιοδήποτε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο.Μόνο με τη διεκδίκηση κερδίζεις κάτι,όχι με την αδράνεια.

Είμαι λίγο επιφυλακτικός ίσως και λίγο απογοητευμένος με τις νέες προσθήκες.Μου έρχεται να ρωτήσω ,γιατί τώρα;Κάτι που έπρεπε να γίνει χρόνια πριν στο πλασάρουν τη στιγμή που το παιχνίδι πνέει τα λοίσθια.Μπορείς να κάνεις σούπερ τούμπανα κάποια από τα αντικείμενα σου αλλά από την άλλη αχρηστεύει κάποια άλλα.Κάναμε τόσο κόπο,χαλάσαμε χρήμα για να φτιάξουμε αντικείμενα για διαφορετικές χρήσεις και τώρα μπορείς να τα έχεις μαζεμένα σε ένα.Δηλαδή πετάξτε τα μισά και χώστε τα πάλι για να κάνετε 6ο και 7ο. Θέλω να δω και τι αντιστάθμιση θα έχει αυτό στα τέρατα.Περιμένω και θα δω.

Καλησπέρα σε όλους,Διάβασα όλα τα ποστ παραπάνω και αυτό που εγώ τουλάχιστον κατάλαβα είναι πως στερούνται αντικειμενικότητας.Όλοι το κοιτάνε μονόπλευρα και όχι σφαιρικά.Κατά το δοκούν,όπως συμφέρει τον καθένα.Σίγουρα να μη περιμένουμε αλλαγές,δε πρόκειται να μας κάνουν καμία χάρη.Θα έπρεπε όμως να κάνουν και δεν έχει να κάνει μόνο με το δράκο.Βλέπουμε όλοι σε τι κατάσταση έχει φτάσει το παιχνίδι.Εάν δε γίνει περισσότερο ελκυστικό θα σβήσει και έτσι όλοι χάνουμε.Ειδικότερα εσείς παιδιά που όπως γράφετε έχετε μοχθήσει παραπάνω.Για να μη ψοφήσει η δική μου,η δική σου, του διπλανού η κατσίκα πρέπει πρώτα να έχουμε κατσίκα.(ΜΕΤΙΝ)Επίσης βλέπω πολύ μένος ρε παιδιά,αμφίδρομα,ρήξτε τους τόνους.Παίζω πολλά χρόνια,ξεκίνησα στο νέστορ χαλαρά και αργότερα μεταπηδήσαμε με την παρέα μου στο Βασιλική.Ανέκαθεν δεν ήμουν κολλημένος με ένα συγκεκριμένο πράγμα στο παιχνίδι.Υπάρχει, δεν υπάρχει δράκος,νέμερε,ράζα,έρεβος,αζραήλ.....το θέμα είναι να περνάτε καλά.Ελπίζω να μη κούρασα,καλή συνέχεια σε όλους.

Το drop είναι χαμηλό όλοι το ξέρουμε,αλλά το να μη ντροπάρεις καθόλου μου φαίνεται κάπως.Εκτός εάν δεν έχεις γάντια του κλέφτη.Οι μέρες δεν είναι όλες ίδιες.Σε κάποιες θα σπάζουν τα νεύρα σου γιατί δε σου πετάει τίποτα μετά από 30 μετίν σε άλλες θα παρατάς τα πιστοποιητικά κάτω γιατί ντρόπαρες πολλά.(τρόπος του λέγειν).

Προσωπικά εγώ πάω εναλλάξ έρεβο και ράζα μια χαρά είμαι , δε καίγομαι για δράκο,αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί είστε τόσο αρνητικοί μερικοί.Έτσι κι αλλιώς κανείς δε θα βγει ζημιωμένος,ούτε οι παλιοί ούτε οι νέοι.Περισότερο εγωιστικό είναι το θέμα παρά ουσιαστικό.Πολοί μάλιστα θα ήθελαν να μπουν για το κάτι το διαφορετικό,για την έξαψη κι όχι για τα γιανκ.Απλά να βρούμε μεταξύ μας τρόπους να κάνουμε το παιχνίδι περισσότερο ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Το πρόβλημα με τη δέσμη κασμίρ είναι από παλιά.Καμία αλλαγή,καμία βελτίωση.Επίσης υπάρχει πρόβλημα και με το γυαλί εμπορίου.Επίσης καμία βελτίωση παρά τα αρνητικά ποστ.Βασικά δεν υπάρχει ενημέρωση.Είναι προϊόντα τα οποία τα αγοράζεις από το is και δε δουλεύουν σωστά.Τα πληρώνουμε,πρέπει να γίνει κάτι επιτέλους.Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όσους αντέχουν ακόμα.

Κάντε κάτι για το γυαλί εμπορίου.Μας πετάει το παράθυρο συνέχεια.Πριν 2 εβδομάδες το έκανε ποστ ο φίλος και καμία απόκριση-απάντηση.

Καλησπέρα.Διάλεξε κάτι ανάμεσα σε κρύσταλλο, αμέθυστο και μαργαριτάρια.Αυτά ίσως να έχουν κάποια χρησιμότητα.Τα υπόλοιπα δε νομίζω.Τώρα εάν πρέπει να πω ένα, ας είναι κρύσταλλος, χωρίς να παίζει και ιδιαίτερο λόγο.

Ήθελα να ρωτήσω η τιμή του κουτιού κατοικίδιου ήταν 35 ή 39 δν γιατί δε θυμάμαι.Έγινε αύξηση;εάν έγινε αύξηση ελπίζω να αυξήθηκε και το ποσοστό για πόρκυ....

Καλημέρα από μένα.Οι φορεσιές μπαίνουν στην αποθήκη του is και μετράει ο χρόνος από την αγορά.Δε νομίζω να μας κάνουν τη χάρη αγοράς αντικειμένων με μελλοντική προοπτική,δε τους συμφέρει.

Αν είναι από τόμπολα δε στοιβάζονται μαζί με το γενικό ντροπ.Όσο για τους δρακόλιθους όλοι πιστεύω συμφωνούν μ αυτά που λες,έχουν γίνει και σε προηγούμενα ποστ αναφορές από φίλους για το ίδιο ζήτημα ,αλλά δυστυχώς δε θα γίνει τίποτα γιατί απλά είμαστε δε πρόκειται να ασχοληθούν με ένα σέρβερ που πνέει τα λοίσθια.

Ερώτηση.Η εκδήλωση ψαρέματος που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου είναι με ψαροπάζλ ή το άκυρο με τους ασημοκυπρίνους;

Μπορούν να δουν εάν όντως την τάισες, αλλά για να την πάρεις πίσω δε νομίζω.Αυτό που έχεις να κάνεις για μελλοντική χρήση είναι να κλειδώνεις τα αντικείμενά σου.

Αν έχεις έτοιμο,στημένο παίχτη από παλιά μπορείς να περνάς κάποιες ώρες στο παιχνίδι χαλαρά.Μη περιμένεις κάτι σπουδαίο,απλά χαλαραααααά.Αν δεν έχεις έτοιμο παίχτη καλύτερα παίξε τάβλι και πασιέντσα.

Δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχει άλλη λύση,μόνο από το να προσπαθείς μέχρι να πετύχει.Είναι πολύ βαρετό το ξέρω αλλά είναι ένα από τα πάρα πολλά αρνητικά του παιχνιδιού που σε κάνουν να ξενερώσεις.Γι αυτό και δε μπορεί να προσελκύσει καινούριους παίχτες.Είναι πολύ βαρύ και αργό.Μπορείς μέσα σε λίγες ώρες να πας στα 50-60-70lvl αλλά χρειάζεσαι ένα μήνα για το άλογο.!!!!!Όσο για βιολόγο.....κλάψε,βιβλία;βάλε καμιά 100 pay να πάρεις εξορκισμούς.Αυτό είναι το ΜΕΤΙΝ.