Αγαπητη μαμα Gameforge,
δε μαρεσει να ειμαι απαισιοδοξος και να λεω πως ο,τι ιδεα και να γραψουμε δεν εχει σημασια γιατι δε θα γινει ποτε πραγματικοτητα, αλλα με τις πραξεις σου δε μου αφηνεις αλλη επιλογη.
Αφου αλλαζεις που αλλαζεις το yutnori, το okey και τις λειες ωστε να σηκωνονται απευθειας οι καρτες, για τους λογους σου, γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να βαλεις ΕΝΑΝ προγραμματιστη σου να αφιερωσει ΜΙΑ ΜΕΡΑ για να μπορουμε να παιζουμε τα σετ οπως και στις λειες ανα 5? Και αν πατησει και ενα μηδενικο παραπανω δεν θα τον μαλωσουμε. Χαλασε το Control+F του και δεν θελετε να μας τον κουρασετε? Θελει βοηθεια να καταλαβει ποιες συναρτησεις πρεπει να κανει αντιγραφη επικολληση? Δεν εχει μηπως την εμπνευση να σκεφτει αλλα ονοματα για τις μεταβλητες?
Δεν βλεπω την αναγκη να πρεπει να αφιερωνουμε 2 βασσανιστικα λεπτα για καθε σετ που βγαζουμε οταν σκοπευουμε να βγαλουμε χιλιαδες σετ. Τα event γινονται υποτιθεται για να βελτιωνουν την εμπειρια μας στο παιχνιδι και παρα τον πληρως αποτυχημενο σχεδιασμο του εν λογω mini - game υπαρχει ενας ξεκαθαρος τροπος που προανεφερθηκε, ο οποιος θα κανει την ολη εμπειρια τουλαχιστον λιγο πιο υποφερτη.
Μια εργασιμη μερα. 8 ωρες. Οσο χρονο χρειαζομαι εγω και πολλοι αλλοι για να παιξουμε τα σετ μιας μερας...
Με ολο και λιγοτερη αγαπη,
MasterPro