Απλα παραδοσιακα μαγαζακια με (μονο!) 15% χρηση CPU το καθενα που κλεινουν μονο οταν πεφτει το ρευμα ή εχει συντηρηση. Τι αλλο θελετε?
Posts by xMasterPro
-
-
Απο την στιγμη που οι κανονες ειναι ασαφεις και η Δ.Ο. μπορει
Διάβασα αυτό το νήμα. Το άδικο στυλ ομιλίας είναι φρικτό.
Εάν πιστεύετε ότι κάτι παραβιάζει τους κανόνες, πρέπει να ανοίξετε ένα εισιτήριο. Η ομάδα λαμβάνει τη σωστή απόφαση σε κάθε περίπτωση.
All: fencingforallmylive , Μην διστάσετε να χτυπήσετε τις πέτρες! -
Γενικα γινονται αλλαγες στο drop καθε λιγο καιρο χωρις να αναγραφεται καπου. πχ με 41 lvl παικτη με διπλο γαντι στους 6 ειδικους εριχνα 2 fms κατα μ.ο και οσες φορες εχω κοιταξει μετα απο καποιες συντηρησεις ριχνω 1 ανα 6 ειδικους MAX. Επισης 3ο οροφο αραχνες μπορει την μια μερα να γεμιζεις εγχειριδια εκπαιδευσης και μετα απο μια συντηρηση να γεμιζεις εγχειριδια εξορυξης κλπ. αν και δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση με το θεμα. Δεν ασχολουμαι με cors.
-
Οχι δεν ειναι, οπως και το να βαρας metin αλλου ειναι οκ με βαση τους κανονες (και τα λογια της Yocasta). Εφόσον κάνεις drop, μπορεις να κάνεις ο,τι θες.
Επισης δεν γινεται να μην πηγαινεις για drop σε αλλα ch επειδη ΙΣΩΣ μπορει να υπαρχει αλλος παικτης που να ψαχνει metins. -
ΑΜΑΝΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ...ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ...
ΤΟ ΘΕΜ ΑΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΩΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ !!!!
γραφω καθε μερα στην κληση buy κοπελα και pm δεν εχω παρει
-
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω προχθες ηταν 2021
-
Το shiriken+ ηταν γραμμενο λαθος απο την αρχη του παιχνιδιου, χθες το βραδυ το εκαναν shuriken+. Βγαλε μονος σου συμπερασμα
-
απλα κλεινεις το παιχνιδι και το ξαναανοιγεις. γνωστο bug
-
Καταρχάς είναι λογικό να μην σε ενδιαφέρει αν κάποιος ενοχλεί άλλους στο xp/drop μέχρι να μπεις εσύ στον στόχο. Αν σε βάλει και σένα στο μάτι κάποιος που δεν τον χώνεις ούτε με τον dropper ούτε με τον μεγάλο σου, κι εσύ θα αρχίσεις να κλαίγεσαι, είτε σε tickets είτε στους φίλους σου (και να χαίρεσαι που δεν υπάρχουν τόσοι κομπλεξικοί).
Επιπλέον, είναι γνωστό και λογικό ότι η πλειοψηφία δεν έχει μεγάλο παίκτη ικανό να απωθήσει τους full pvp που ανεβαίνουν πάνω για να παίξουν φάπες ή για να στήσουν σκοπιά, πόσο μάλλον dropper 35-75lvl που να αντέχει W από ρούνων+9 ή 35κ σκίσιμο. Δεν ήξερα ότι πρέπει να φοράω ολοκάθαρα και τριπλές για να μπορώ να φαρμάρω έναν 70αρη/μια λεία/200 φέγγα χωρίς να φεύγω 1/2skills.
Αναφορικά με την ιδέα σου να υπάρχει όριο στις αράχνες, πράγματι θα ήταν ένα καλό μέτρο για να εξομαλυνθεί λίγο η κατάσταση. Ένα ακόμη ch ωστόσο δεν θα έκανε κακό. Ούτε σε άλλους servers είναι γεμάτα τα ch, υπάρχουν σε αφθονία για να μην πέφτει ο ένας παίκτης πάνω στον άλλο κάθε μισό λεπτό.Τέλος να πω πως εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αν μου την μπαίνει κάποιος για οποιοδήποτε λόγο, απλά δεν θέλω να ακούω να κλαίγεται μετά αν του κάνω τα ίδια και χειρότερα.
-
Αν και με μικρή καθυστέρηση θα ήθελα να αναφερθώ στην έλλειψη καναλιών με αφορμή τα γεγονότα της 25ης Μαρτίου κατά την διάρκεια των φεγγαρόκουτων.
Όποιος ήταν online εκείνη την μέρα αναμφίβολα θα παρατήρησε την αναστάτωση που υπήρξε όχι μόνο σε περιζήτητα maps (βλέπε 3ο όροφο) αλλά και στην κλήση. Πολύ φασαρία και παράπονα προς άτομα με μεγάλους παίκτες 105lvl+ που προσπαθούσαν να διεκδικήσουν δωμάτια πιο αδύναμων παικτών (δωμάτια που κάποιοι είχαν φροντίσει να "πιάσουν" πολλές ώρες πριν το event), άτομα που πήγαιναν από δωμάτιο σε δωμάτιο και βαρούσαν κάπες, και άτομα που λόγω της κατάστασης που επικρατούσε απλά βγήκαν εκτός ελέγχου, εγώ όντας ένας από αυτούς. Κάποια στιγμή μπήκε μέσα η Irmin, ίσως και κάποιος άλλος GM/GA και η κατάσταση στην κλήση έγινε απλά λυπηρή.
Ναι, καταλαβαίνω ότι τα φεγγαρόκουτα έχουν μεγάλη ζήτηση και ανέκαθεν υπήρχαν διαμάχες για τα δωμάτια αλλά χρειάζεται πραγματικά να είναι έτσι η κατάσταση? Γιατί να παραπονιόμαστε στους GA ότι έρχονται και μας παίρνουν τα δωμάτια κάποιοι με το έτσι θέλω και άλλος να λέει " εΙνΑι πΟλΕμΙκΟ πΑιΧνΙδΙ" και άλλος "καντε ticket και θα βρεθεί λύση" ενώ το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα και απλά με περισσότερα Ch?
Θυμάμαι παλαιότερα υπήρχαν 4 ch, μετά μας έβαλαν 6 ch με την δυνατότητα να αλλάζεις κανάλι χωρίς να χρειαστεί να κάνεις αποσύνδεση και υπήρχε άπειρος χώρος για όλους. Και μετά ξαφνικά μια μέρα, τί?
3 ch? Γιατί? Επειδή ήταν πολύ "κοστοβόρο" για την GF?
Και τώρα καθόμαστε σαν τα ζώα σε 3 ch και μαλώνουμε μεταξύ μας αλλά και με την ομάδα υποστήριξης. Μια καθημερινή μέρα καραντίνας μετά τις 7 το πρωί πρέπει να βάζεις χρονόμετρο για να βρεις metin στο κόκκινο δάσος. Άλλοι servers έχουν 9 ch και όλοι κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.Εμείς για πόσο καιρό πρέπει να υπομένουμε αυτήν την κατάσταση? Αποτελεί λύση να περιμένουμε να τελειώσει η καραντίνα για να παρατήσουν κάποιοι παίκτες και να είμαστε πιο άνετα ή μήπως θα ήταν πιο ωφέλιμο να γίνουν εντονότερες προσπάθειες επιστροφής των 6 καναλιών?
-
Δεν ξερω βρο μου εμένα με είπαν 3 φορες που ρώτησα αμα έχεις παίκτη βαλε Free πολεμικό παιχνίδι οπότε τι ισχύει
Απο την στιγμη που μου λεει η admin η ιδια οτι μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου τοτε απλα θα τον βαραω μεχρι να κλεισει το game
-
Σύμφωνα με την κυριά Yocasta έχει και δίκιο είναι πολεμικό game εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί εχω παίκτη να υπερασπιστώ το έδαφος μου.
Απλός φαίνεται στον άνθρωπο που όταν έχει την δύναμη τι θα κάνει βοηθάει η όχι??
Ναι αφου "ειναι πολεμικο το game" και "εχετε σπαθι για να υπερασπιστειτε τον εαυτο σας" (παρολο που ειχα ρωτησει μια μερα πριν τον Irona αν μπορω να κανω ticket για παρενοχληση xp και μου ειπε ναι), γι'αυτο κι εγω επαιζα ανθρωποκυνηγητο επι 1 ολοκληρη βδομαδα με τον XABALES01. Δικαιο μου φαινεται.
Απλα spam μεχρι το 2030 -
Εχω κανει 4 poisons+9. Τα πρωτα 3 μου πηγαν αρκετα ευκολα μπορω να πω (γι'αυτο εκανα και τοσα πολλα). Το τελευταιο μου πηρε περιπου 20 won σε πορους για να το κανω +9. Ευκολα 150 δρακου για +7 και +8 (που δινουν +10% επιτυχια υποτιθεται) και πηγε συνολικα 3 φορες +8.
Ισως κατι αλλαξε μετα απο καποια συντηρηση, αλλα οπως θα εχουν προσεξει και αλλοι, εχουν αλλαξει πολλα.
Παντως μετα απο μια συντηρηση, απο αυτες που το poison δεν ελεγε να παει +8, τα βιβλια αποκρουσης, που ειχα βγαλει συμπερασμα οτι εχουν 20% ποσοστο επιτυχιας (σε αντιθεση με τα απλα βιβλια ικανοτητων που εχουν 1/3), μου πετυχαιναν για μια βδομαδα σερι. Βεβαια τωρα ειμαστε παλι στο παλιο καλο 20%.
-
παρακαλω πηγαιντε πισω στα βιβλια γυμνασιου και μετα επιστρεψτε για να γινει μια σοβαρη συζητηση. Δεν ειναι πραγματα αυτα, να προσπαθειτε καποιοι να δικαιολογησετε της Gameforge με την αμαθεια σας. 20%=1,2 λεει ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ. Μεγαλοι ανθρωποι
-
εγω παντως εχω βαλει 7 ή 8 φορες χωρις συμπληρωσεις και εχω πιασει bonus τις 5.
-
Δεν εχω 40 χιλιαδες IQ αλλα νομιζω οτι ο φορος μπηκε για να υπαρχει μια εξισορροπηση στα yang/won που κυκλοφορουν στο game. Επειδη αν προστιθενται καθε μερα 20 won σε yang απο τα meley, ειναι λογικο λογω πληθωρισμου κιολας να αυξανονται οι τιμες.
Οσον αφορα το 2. , πιο ευκολα βρισκω δρακοδοντα+9 με 20 won αλλα τεσπα.
Ο παραγοντας τυχη πραγματι ειναι πολυ ενοχλητικος (και αδικος) αλλα κανει το game να θελει περισσοτερο grind. Φανταστειτε να πηγαιναν ολα+9 με την πρωτη, να πετυχαιναν ολοι οι δρακολιθοι με την πρωτη κλπ. Σε 1 μηνα max θα ειμασταν ολοι full. Ενω τωρα, αυτοι που εχουν υπομονη ανεβαινουν. Οπως λεει και το σοφο βιβλιο ικανοτητων, "Αργά αλλά σταθερά. Χωρίς να σταματά."
Προσωπικα εγώ τα εχω βρει καπως με τον παράγοντα τύχη. Λιγα παραπονα εχω απο το παιχνιδι, οπως οτι αργα ή γρηγορα κολλαει ολο το pc στο 3ο ή αν αφησεις shopaki ανοιχτο, ενω ειναι καινουριο pc και δεν κολλαει απο κανενα αλλο παιχνιδι. Μονο το metin2 το λυγιζει (με τα γραφικα που βλεπουμε ολοι, κλαις).
Επισης με ενοχλει και το "lag" στο pvp, και δεν εννοω οτι κολλαει η οθονη, αλλα οτι πχ ερχεται καποιος με εφφιπη κανει ενας θεος ξερει ποσα skills και ενω εγω εχω αρχισει να τρεχω βλεπω τρεις τριψηφιους αριθμους και ψοφαω, αντι να βλεπω τον αντιπαλο να κανει καποιο skill για να μπορεσω πχ να το dodgarw. Ή τα knock backs που τρως ενω εχεις τον αλλον κατω. Ποσο πιο ομορφο παιχνιδι θα ηταν αν ηταν on point το reaction time, θα επαιζαν ρολο και τα mechanics και οχι μονο τα items.
Παρόλα αυτα, η νοσταλγια που δημιουργει αυτο το παιχνιδι που το παιζω απο μικρος σε συνδυασμο με το οτι πλεον εχω καταφερει πολλα σε σχεση με παλια με κανουν να θελω να συνεχισω. Πραγματι θα εκανε καλο να παρατουσα το game, αλλα καλο πιστευω θα εκανε να μην ασχολιομασταν καν με παιχνιδια και να καναμε κατι εποικοδομητικο με την ζωη μας. Αλλα αφου παιζω που παιζω, το metin ειναι αυτο που με κραταει περισσοτερο απο τα αλλα. Μονο ενα ή δύο ή τρία καλά ban ισως με εκαναν να σταματησω.
-
αν θυμαμαι καλα πρεπει να κανεις αποσυνδεση να ξαναμπεις και να κανεις ξανα delete και θα πετυχει
-
Για τέτοιους λόγους όσοι προσπαθούμε να παίξουμε αράχνες τρώμε ξύλο.. Να προσπαθείς να φαρμάρεις 63 λέβελ παίκτης πχ και να έρχεται 120άρις να σε σκοτώνει και να παίρνει δωμάτια με το έτσι θέλω..
Στο προηγούμενο γενικό με φεγγαρόκουτα, έξπαρα επί 3 μέρες μία μπάφφερ με 61 λέβελ σούρα. Την 4η μέρα ενώ είχα ξεκινήσει να φαρμάρω, μετά από 3 ώρες συνεχόμενο εξπ άρχισε το event.. ήρθε μεγάλος και έκανε το παραπάνω..
Μια φορα ανεβηκα 3ο ενω ειχε φεγγα και βιωσα το παραπανω, ειχαν ερθει 2 ατομα της neverdie και 2 της chaos. καποιος απο αυτους ειχε κατσει afk σε ενα room me buffer και κραταγε room λεει για τον εαυτο του και τον φιλο του(???). τελος παντων εγω οντας ο μονος dropper εκει περα πηγα να xparw και πλακωνουν οι μεγαλοι kamikazi κλπ και με το ετσι θελω μου λενε δεν θα φαρμαρω εγω.
Εγω αυτα τα πραματα δεν τα μπορω. Εν ολιγοις αστους να σε σκοτωσουν 800 φορες. Στο room σου δεν θα farmaroun. Ή θα σε χωνουν σε ολη την διαρκεια του event και θα χασουν drop ή θα φερουν dropper και θα τους παιρνεις τα τερατα(αυτο εκανα εγω αφου δεν μπορουσε να με χωσει με τον dropper) ή θα πανε αλλου.
Νομιζουν οτι επειδη εχουν full δυνατους παικτες μπορουν να κανουν οτι θελουν. Μην τους αφηνεις φιλε
Αν νομιζουν οτι ειναι μαγκες επειδη μπορουν να σε κανουν oneshot 100 φορες, αρκει να σηκωθεις 101. Μετα δεχονται να σε αφησουν ησυχο αν τους αφησεις εσυ. -
Ειναι προβλημα του παιχνιδιου. Και καταστημα αν αφησεις ανοιχτο μετα απο κανα μισαωρο παγωνει η οθονη ή μαυριζει. Και αν προσπαθησεις πχ να το αφησεις το βραδυ, οταν θα ξυπνησεις δεν θα κουνιεται το PC. Λες και απασχολει όλο και περισσοτερη μνημη και cores και δεν ξερω κι εγω τι. Μονο στο metin αυτα.
-
αλλαζει και το επιπεδο. μεσω μαγεματος μπορει να παει και επιπεδο 7 ή 8.