εμενα εδω κι εναμισυ μηνα σχεδον (20/5)εξαφανιστηκε κουμπωμενος μυθικος δρακολιθος και η απαντηση της ομαδας μετα απο πολλα τικετ ηταν οτι δεν υπηρξε ποτε ο δρακολιθος(αν ειναι δυνατον).Εχει συμβει σε καποιον αλλον κατι παρομοιο?{τι τικετ και .......... μου λετε}τι ομαδα υποστηριξης και.....}
εγω ειχα βγαλει καταλαθος ενα κουμπωμενο θρυλικο πρασινο (καθως εβαζα φιλτρα αναπληρωσης buggare to mouse και πατηθηκε διπλο κλικ στον δρακολιθο και πατησα οκ χωρις να δω τι εγραφε (εγραφε οτι επροκειτο να βγει ο δρακολιθος)) και εσπασε και ενω εστειλα τικετ με πληροφοριες για την ακριβη ωρα που βγηκε ο δρακολιθος, με βασει την ωρα που ειχε το θραυσμα μεχρι να εξαφανιστει, μου ειπαν πως δεν μπορουσαν να δουν κατι τετοιο στο συστημα (το ticket σταλθηκε εξαρχης επειδη εχει αναφερει καποιο μελος της ΔΟ οτι μπορουν να επιστραφουν αντικειμενα αν χαθουν απο ατυχημα, πχ να πουλησω καταλαθος ενα poison 58 μεση (<3) στο γενικο).
Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τοσο τα 7 won που χρειαστηκαν για να κουμπωσω καινουριο δρακολιθο, οσο το γεγονος οτι η ΔΟ μας λεει ψεματα μες στην μουρη οτι μπορουν να δουν τα παντα στο συστημα ενω προφανως δεν μπορουν να δουν τι γινεται με την αλχημεια.
Ας πουν ενα αντρικιο "δεν μπορουμε να δουμε τι γινεται με τους δρακολιθους" και θα ειναι καλυτερο απο το να μας βγαζουν εμμεσα ψευτες επειδη δεν ξερουν τι τους γινεται. Αλλη ορεξη δεν ειχα να στελνω 5 tickets σε διαστημα ενος μηνα για να βγαλω 7 won.