Posts by kwak

Αμα έχεις αυτόματο κυνήγι ακόμη και αμα σε σκοτώσει δεν θα πας αρχή.

Δυστυχώς είναι πολεμικό παιχνίδι πέρα από αυτό σε ποιο room κάνεις εχπ?

Αδερφέ μου ότι περνάς το έχουν περάσει όλη εδώ λέει ο άλλος ήμουν στο ιδιο σημείο 10 χρονιά ^^^^^^ για εμενα κανε παίκτη pvp και κανε ακριβός το ιδιο με το σταυρο στο χερι δεν έκανε κάνεις τίποτα καλύτερα να σε φοβούνται παρα να σε λυπούνται

Σαν να μου λες αδερφέ ότι κάθε φορά που θα παίζω το παιχνίδι να κοιτάω αμα έχει πανσέληνο.

Το θέμα είναι ότι φαίνεται οτι δεν γουστάρουν το ιδιο τους το παιχνίδι και σίγουρα δεν φταίνε GM αναφέρομαι στην εταιρεία.

Καλημέρα υπάρχει κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο να φτιαχτεί το πρόβλημα να πετάει τα παράθυρα εκτός?

Είναι κρίμα πραγματικά υπάρχουν παιδιά που αφήνουν αυτόματα για το exp/event και μετά μαθαίνουν ότι τους πέταξε εκτός το παιχνιδιού.

Είναι κρίμα γιατί υπάρχει πρόβλημα και δεν λέει κάνεις να το κοιτάξει υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που αυτοί την στιγμή που γράφω είναι δουλειά και στην περίπτωση που τους πετάξει έξω δεν θα μπορούν να τους βάλουν ξανά μέσα είναι άδικο πραγματικά δείτε το λυπηθείτε τα παιδιά που παίζουν το παιχνίδι μην τους τιμωρείται που παίζουν το παιχνίδι.

για αρχή μαθαίνουμε τα βασικά οποίον παίκτη και να δεις κόκκινο δάσος αράχνες αμα είναι με ελέφαντα και με 200% speed αεροπλάνο γίνετε ενα τεστ θα και το δουν εκτός και αμα κατι άλλο γίνετε που και δεν παίρνω μέρος

κανονικά θα πρέπει να βγάλουν

1) αυτό που λέει η Κυρία ΝΙΟΒΗ

2) αυτό με τα 10 δευτέρα

3) αυτό με το mount

4) όταν θες να βάλεις ένα γάντι η exp ring με αποτέλεσμα να σε σπάει τα νευρά

Αλλά από τώρα στα λεω μην περιμένεις συμπάσχω σε αυτό που λες

Ναι

2.13 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι εποικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται.

Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ~ Whitedrum

Ο φίλος ειπε κατι από anime δείτε ANIME!! είναι ωραία :P

2.2 Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με την συζήτηση, καθώς και άνοιγμα θέματος σε λανθασμένο τομέα με μη αποδεκτό/εποικοδομητικό περιεχόμενο (ΣΠΑΜ/Εκτός θέματος κλπ) είναι ανεπιθύμητα και οδηγούν σε προειδοποίηση. Εξαίρεση αυτού αποτελεί ο τομέας Σπαμ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες του Φόρουμ~ Whitedrum

στο σημείο με την ζώνη μάχης είναι το μόνο σημείο που διαφωνώ σε όλα τα αλλά μαζί σου..

Όταν εγώ και κάθε εγώ θέλω να μπω στην ζώνη μάχης όπως και εκανα 2-3 φορες αλλά βλέπω όμως ότι από τους 10 παίκτες που είναι μέσα τα 6 είναι παίκτες για farm η 3 παίκτες που τα κάνουν kill και 1-2 να είναι η κανονική που παν για την εμπειρία αρα το pvp στην αρένα είναι τέρμα fail ας την χαίρονται η νοοβαδες του μπλε με το νούμερο 1-2-3 και να το παίζουν παίκτες εκεί μέσα γιατί εξω δεν αξίζουν ούτε για τα φίλτρα στο γενικο.

Σε όλα τα αλλά μαζί σου.