Η Ομαδα του ΜΕΤΙΝ2gr δεν σε
απλα σου λεει ΝΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ
Εμεινα Αφωνος μετα απο την τελευταια ενημερωση-εξομολογηση του" Dennis και η ομαδα Μ2"που προσπαθουν οπως εγραψε να ερθουν ποιο κοντα μας.
Κυριε Dennis και η ομαδα Μ2 οι αποψεις των παιχτων-πελατων δεν ειναι κρισιμες αλλα καιριες γιατι αυτοι παιζουν αυτοι πληρωνουν και αυτοι βλεπουν
ποιος ειναι τελικα ο Δικο σας στοχος το ΕΥΡΩ. Αλλα το ευρω απο τους λιγους αφου καταφερατε να αλλαξετε την παροιμια Καλλιο 1000 κ στο χερι παρα
5 κ καρτερι.
Σαν εκαναν παραπονα για το pvp καποιοι οπως γραφετε οκ την Ζωνη μαχης γιατι την εχουμε? Ας τους λεγατε να πανε εκει.
Επειδη δεν θα τους βλεπει κανεις? Και ποσα pvp γινοντε στο καναλι 1? Αυτα τα εβλεπες παλαια Αλλα που να πανε Ζ.Μαχης
αφου εκει υπαρχει χοντροεμποριο απο τους Μπαρμπες στην κορωνη (βλεπε βολους μεταμορφωσεις κ.α)
Δεν χρειαζετε να ειναι ολα ΔΩΡΕΑΝ το ξερουμε και το καταλαβενουμε. Απλα σκεφτειτε να πλαισιοσετε ολους τους παιχτες με καλυτερα ΕΒΕΝΤ καλυτερο
DROP RATE ποιο προσιτες Τιμες για τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ και στην Ασφαλεια των παιχτων-πελατων
Και κλεινοντας με ενα ακομα παραπονο στα δικα μου θεματα δεν μου απαντησε κανεις απο εσας Ακομα.
Αλλα δεν πειραζει τα λεει ολα η επικεφαλιδα σε καθε αναρτηση μου μεχρι να μου αποδειξετε με επιχειρηματα το αναποδο.
ΜΕΜΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ξανα