Posts by Agritas

Φυσικά δεν φταίνε οι GMs, ούτε φταίνε ούτε είναι η δουλειά τους.

Σκεφτείτε την αγανάκτησή μας και συγχωρείστε τους τρόπους μας, αν είναι απότομοι, ειρωνικοί και ότι άλλο.

Είναι δυο βδομάδες τώρα που μας κοροιδεύουν. Την μια μου μπανάρουν όλα τα account, μετά τα ξεμπανάρουν κι αφήνουν ένα μπαναρισμένο που το ξεμπανάρουν μετά από τικετ.

Μετά από 5 μέρες μου μπανάρουν άλλο acount. Το θέμα τραβάει πολύ.

Μας βάλανε μερικά καλά events αλλά με τι ψυχή να παίξουμε? Όλη μέρα είμαι στο forum και στο support.

Μακαρι να ηταν στο χερι μου ειλικρινα σας μιλαω θα ηταν αλλιως τα πραγματα.Και μονο που καθομαι και σας απαντω εδω γινομαι το μαυρο προβατο.Αλλα δεν μπορω να σας βοηθησω.Κατανοω απολυτα την αγανακτηση ορισμενων.Οπως και το ειρωνικο γελιο αυτων που επρεπε να κλεισουν γιατι πουλανε λογαριασμους ιτεμ κλπ κλπ στο φβ με ευρω αλλα ειναι ακομα ανοικτοι.

Συγνωμη αλλα σε πιους να διαμαρτυριθουμε τοτε? αφου κανεις δε μας απανταει δωστε μας ενα εμαιλ απο τα κεντρικα του gameforge να στειλουμε εκει και αυτο που μας γινετε εμας ομως ειναι απαραδεχτω ειμαστε ολοι μερα στην αναμονη χανουμε τοσα πραγματα αλλα πιος νιαζεται

Τι σε κανει αγορι μου να πιστευεις οτι αν ηξερα καποιο τροπο δεν θα σας τον ελεγα να ηρεμησω απο εσας?

Ζητατε απαντηση απο διαχειριστη εχετε αναρωτηθει οτι δεν περνετε επειδη δεν γνωριζουμε οι διαχειριστες τουλαχιστον?GM = Game Master =Διαχειριστης παιχνιδιου.Να τα ξεμπερδευουμε λιγακι αυτα τα πραγματα.Γιατι ειλικρινα εχω αηδιασει να το πω με το να μπαινω στο παιχνιδι και να εισπρατω βρισιδια και ειρωνια λες και ειναι δικη μου η εταιρια και σας εκλεισα εγω.Τωρα αναρωτηθείτε εσείς στην θεση μου θα ειχατε ορεξη να προσπαθησετε να βοηθησετε τον αλλον? Οταν το μονο που εχουν μαθει ειναι να ειρωνευονται και να βριζουν?Ημαρτον πια το προβλημα σας ειναι η εταιρια οχι η ομαδα για να μας βριζετε νυχτα μερα.Αν θελετε να αλλαξει κατι αλλαξτε συμπεριφορα και οταν λεω αλλαξτε συμπεριφορα κατηγορηστε αυτους που πραγματικα σας φταινε και οχι οποιους σας βολευει.

Θα μπορουσα να γραψω ολοκληρη εκθεση για την συμπεριφορα σας και τα καμωματα σας, αλλα δεν υπαρχει λογος.Ειναι ευκολο να κατηγορειτε τους διαχειριστες γιατι οτι κακως κειμενο συμβαινει μεσα στο παιχνιδι.Δεν αναφερω τα εκτος κατι ομαδες και σελιδες στο φβ κλπ δεν με αφορα.Αυτο που εχει σημασια ειναι απλο και ειναι το εξης.Ειτε αλλαζετε νοοτροπια ειτε συνεχιζετε την γκρινια.Να θυμαστε οτι να κερδισω εγω σαν διαχειριστης και να χασει ενας παικτης δεν γινετε ουτε το αντιθετο.Ολοι μαζι κερδιζουμε ολοι μαζι χανουμε.Μπορει να μην το καταλαβαινετε τωρα οι μικροτεροι αλλα οι μεγαλυτεροι με μια ματια στον εξω κοσμο μπορουν να καταλαβουν μια χαρα τι εννοω.Οσο για το κοσμο που σταματα ειναι απολυτα φυσιολογικο παιχνιδι ειναι δεν διαθετει ο καθενας τον ιδιο χρονο ορεξη κλπ που διέθετε. Αλλοι παλι επειδη ξανα διαθετουν ξανα παιζουν κλπ κλπ.

εάν βρισκόμαστε σε κατακόμβη που χρειάζεται πασο ;

απλα χάνουμε το πασο;

Εκει μην το κανετε απλα διαπιστωσα μετα απο καποιες δοκιμες οτι καποιες φορες ξεκολαει με αποσυνδεση αλλες απλα με ενα περασμα απο μια πυλη.

ειχα να μπω 2 χρονια στο παιχνιδι και τωρα που πηγα 40λβ δεν εχω σεντουκι μαθητευομενου τι να κανω πειτε μου

Σας απάντησα και πιο πάνω. Από την στιγμή που δεν το έχετε το έχετε χάσει οριστικά. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.

Από την στιγμή που δεν το έχετε στον αποθηκευτικό σας χώρο .Το έχετε χάσει οριστικά.

H ανοσία δεν υπάρχει πια εχει αλλάξει.

Υπάρχει άμυνα στην λιποθυμία.

Πάνω σε αυτό το θέμα πρέπει να ρωτήσετε κάποιον ανώτερο μου. Προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε εχω κάποια ενημέρωση επι του θέματος αν σκοπεύει μελλοντικά η εταιρεία να προβεί σε μια τέτοια κίνηση .

Και σε έναν παλιο λογαριασμό αν έχετε κενή θέση και δημιουργήσετε έναν νέο παίκτη ο εν λόγω παίκτης θα έχει κανονικά το σεντούκι του μαθητευομένου.

Κατά την μεταφορά του σερβερ είχε σταλεί σε ολους ένα e mail.

Τα email από GM που έρχονται στην θυρίδα σας έχουν χρονικη διάρκεια 7 ημέρες , μετα διαγράφονται.

Οσοι δεν το παρέλαβαν το έχασαν οριστικά και δεν υπάρχει δυνατότητα να το αποκτήσουν.

Εχθές που είχα χρόνο δανείστηκα ένα λαπτοπ και πειραματιστηκα λιγάκι.

Στην αρχή μου έβγαλε πρόβλημα να επικοινωνήσω με την υποστήριξη και να κάνω επιδιόρθωση.

Έκανα τα εξής βήματα.

Το λαπτοπ είχε εγκατεστημένο το αντιβαιρους της McAfee.

Ξεκίνησα με αυτό κάνοντας το απεγκατασταση και επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να απεγκατασταθει τελείως.

Στην συνέχεια διέγραψα τελείως τον gameforce client και το παιχνίδι.

Μπήκα μετά μέσα στον C και διέγραψα μέσα στο φάκελο εφαρμογών τους φακέλους του κλιεντ και του παιχνιδιού.

Κατέβασα τον gameforce client και τον έκανα εγκατάσταση.

Ξανά μπήκα στο σκληρό και ελενξα να δω που εγκατασταθηκε. Όσοι έχετε 64bit Windows εμφανίζει 2 φακέλους εφαρμογών. Ο ένας λέει φάκελος εφαρμογών ο άλλος φάκελος εφαρμογών ( x86) συνήθως ο κλιεντ εγκαθίσταται στον (x86).

Αφού το επιβεβαιώσα έτρεξα τον gameforce client έκανα σύνδεση με το λογαριασμό μου και πάτησα να κατεβάσω το παιχνίδι.

Μόλις έβγαλε μυν εγκατάστασης με ρώτησε που να το εγκαταστήσει.

Διάλεξα να εγκατασταθεί στον ίδιο φάκελο που εγκατασταθηκε ο gameforce client στον (x86) δλδ.

Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση και αφού μου έκανε μια ψιλό αναβάθμιση το παιχνίδι έτρεξε κανονικά.

Στις αρχικές αποστολές που τις παίζει ο παίκτης στον ίδιο χάρτη αν κανει αποσύνδεση η αλλαγή καναλιού η αποστολή αποτυγχάνει. Στις υπόλοιπες που χρειάζεται να αλλαξει χάρτη και κανάλι να αλλάξει ο παίκτης η αποστολή συνεχίζει κανονικά.

Αναφορές για κλοπή γίνονται μόνο μέσω τικετ στην υποστήριξη παιχνιδιού και όχι στο φόρουμ.

Οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται μεταξύ παικτών γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των παικτών.