Posts by MyDemons
-
-
Δυστυχώς όταν έχεις βάλει λεφτά στο παιχνίδι αλλά και χρόνο δύσκολα τα παράτας άσχετος τα ποσά έβαλες ( έχουμε και αυτούς τους περίεργους) οπως λες και εσυ ξέρουμε καλα τα προβλήματα αλλά όπως και να το κάνεις είναι εθισμός το άτιμο
-
Γενικος το παιχνίδι δεν εχει droop δεν πιστεύω οτι φταίει κάποιος παίκτης για αυτό, σαν παίκτης δεν μου εχει τύχη τέτοιο πράγμα ακόμη αλλά επειδή δεν ζούμε σε κοσμο πλασμένο αγγελικά μπορεί όντως να γίνετε.
Στα φεγγα που λετε το 90% χωρίς να έχει τον εξοπλισμό ακόμη και το pvp θέλει να πάει 3 όροφο.
-
κανε ενα πμ και πες τα μου ολα θέλω να μαθω τι γίνετε χωρίς troll
-
-
μου αρέσει η θετική σου πλευρά εγώ την εχω χάσει χρονιά
-
Αγαπητοί παίκτες,
Γνωρίζουμε ότι επί του παρόντος υπάρχουν κλωτσιές, καθυστερήσεις ή γενικές αποτυχίες διακομιστή.
Το δουλεύαμε ασταμάτητα για μερικές ώρες. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα είναι ξανά δυνατή η κανονική αναπαραγωγή.
Γνωρίζουμε ότι σας περιορίζει σοβαρά στο παιχνίδι, αλλά καταβάλλουμε προσπάθειες για να το διορθώσουμε.
Ζητάμε την κατανόησή σας και ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων για την ταλαιπωρία και τα λάθη και τα μειονεκτήματα που προέκυψαν για εσάς στο παιχνίδι.
Το φόρουμ μπορεί επίσης να φορτώσει πιο αργά με το ένα ή το άλλο, απλώς δοκιμάστε ξανά μετά από λίγο.
Η ομάδα σας στο Metin.de
Το πρόβλημα είναι ότι κάνεις δεν αναφέρει ότι παίκτες άσχετος επίπεδου έχουν χάσει λεφτά η με won η κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε περα απο το πρόβλημα και το πως θα βοηθήσουμε τους παίκτες που εδώ και 2 ήμερες χάνουν συνέχεια ανάπτυξη και το μόνο που βλέπω είναι κατανόησή
-
συγγνώμη και πολύ αγάπη και αυτό κατι είναι
-
λογικά το battlepass λέει
-
Βλέπω παιδιά να παίζουν το εβεντ του μάντη 1ο φορά να προσπαθούν να βγάλουν won για να παίρνουν τα δικά σας τα ιτεμ και κάθεστε και τα λέτε ότι τα χρυσά μαντί παν 50μ έλεος!!! δεν ντρεπόμαστε λίγο έχουμε μείνει 10 άτομα και προσπαθούμε να κανιβαλισουμε νέους παίκτες... ΕΛΕΟΣ μετα λέμε γιατί δεν παίζουν άτομα
-
τακτικές νηπιαγωγείου αμα αυτό ισχύει και σήμερα έλεος
-
Επειδή είναι NightCore ξερω οτι δεν αρέσει σε κανέναν

-
-
Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά όταν λες (Εκβιαστές τι κάνουν?) γιατι αυτό είναι σοβαρό
-
Ξέρω. Ποια είναι λοιπόν η λύση για να γίνει καλύτερη η αγορά;
πες το αδερφέ μου μακάρι να βρεθεί τρόπος να γίνει η αγορά καλύτερη
-
-
Εχθές μπέικε το 6 πάμε να δούμε ποτέ το 7
-
άλλες χώρες παν στο φεγγάρι και εμείς ακόμη ανακαλύπτουμε τροχό
-
A.E.K
-
Συμφωνώ σε όλα αλλά φταίνε 2 παράγοντες.
1) Φταίει αυτούς που πουλάει
2) Φταίει ο αγοραστής