Posts by Ziphius
-
-
-
Είναι γνωστό το θέμα με τα metin στην έρημο, δεν έχει εδώ και 1.5 μήνα περίπου. Όταν φτιαχτεί φαντάζομαι θα υπάρξει κάποια ενημέρωση
Είναι σίγουρο αυτό;
Irmin , Μπορείτε να μας βοηθήσετε σε αυτό; -
Αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν βρει λύση γι' αυτό. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου δεν μίλησα με κανέναν και παρόλα αυτά πήρα CB... Αναρωτιέμαι πότε θα διορθωθεί ή θα αφαιρεθεί.
-
Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα Αβγά κατοικιδίωνκαι την εκκόλαψη τους.
Φυσικά αξίζει να δεις τη Wikipedia, ωστόσο, αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα, σου προτείνω να κοιτάξεις και ξένες ιστοσελίδες. Μεταφράζονται εύκολα και θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Στις ξένες ιστοσελίδες υπάρχει επίσης απάντηση στην ερώτηση που έθεσες, αξίζει να τις δεις:
-
Αντιμετωπίζω κι εγώ αυτό το πρόβλημα τακτικά, αλλά συμβαίνει μερικές φορές να εξαφανίζεται προσωρινά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Το πρόβλημα έχει αναφερθεί σε πολλά σημεία, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.
Το γεγονός ότι υπάρχει εναλλακτική λύση είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε πραγματικά να το λύσει η εταιρεία.
-
Δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι μάχης. Ωστόσο! Αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι ότι μερικοί φέρονται ασεβώς στους άλλους. Αυτό πραγματικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.
Αφού ανέφερες ότι διαθέτεις αυτόματο κυνήγι, δεν μπορώ παρά να σου προτείνω να εκμεταλλευτείς τις λειτουργίες του! Καλή διασκέδαση στο παιχνίδι!
-
-
Θα πρέπει να γράψετε στην ομάδα του παιχνιδιού μέσω του συστήματος εισιτηρίων.
-
-
-
Δεν ξέρω αν πρόκειται για σφάλμα ή για σκόπιμη αλλαγή:
- Περιγραφή του προβλήματος: Το όνομα έχει αλλάξει: ροζ δροσιά-> Πορτοκαλιά δροσιά (Αν θυμάμαι σωστά.)
- Πότε εμφανίζεται το πρόβλημα; Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πάντα, σε κάθε κανάλι και MAP.
-
-
-
-
Ποσο ευκολο ειναι να λαβεις κατοικιδιο με power type απο 5 και πανω;
Νομίζω ότι όλα είναι θέμα τύχης. Δυστυχώς, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό.
-
-
-
-