Το θέμα ειναι να υπάρχει σεβασμος μεταξύ των παιχτών γιατι δεν έχουμε κατι μεταξύ μας απλα παίζουμε ένα παιχνίδι για να περνάμε καλα.
Συμφωνώ μαζί σου!![]()
Το θέμα ειναι να υπάρχει σεβασμος μεταξύ των παιχτών γιατι δεν έχουμε κατι μεταξύ μας απλα παίζουμε ένα παιχνίδι για να περνάμε καλα.
Συμφωνώ μαζί σου!![]()
καλησπέρα μια ενημέρωση για το ποτε θα ανοίξει ο σερβερ θα μας βοηθούσε ολους
🛠 Ειδοποιήσεις Συντηρήσεων
Ο διακομιστής είναι ήδη ανοιχτός.![]()
καλα οτι θα αργησει αυτο το καταλαβαμε αλλα μεχρι τι ωρα μεχρι και σε αυτο σαν τους πολιτικους κανετε δεν λετε ποσο και ποτε θα γινει δηλαδη ( εαν δεν πεθανουμε υπαρχει περιπτωση να ζησουμε ) ελλας το μεγαλειο σου ακομα και στο παιχνιδι
Οι παίκτες έλαβαν επίσης μια απάντηση σε αυτό στο ουγγρικό φόρουμ.
Thread: https://board.hu.metin2.gamefo…%C3%A9s-tilt%C3%A1s-stop/
Ένα σημαντικό μέρος: "Figyelem, azok a számlák, amelyeket 2020 decembere előtt tiltottak, a következő karbantartások egyikén kapják meg a kompenzációt, miután a számlájuk fel lett oldva."
Θα πιστωθεί σε μία από τις ακόλουθες ενημερώσεις.
Ανανέωση του συστήματος συνομιλίας
Σχετικά με τη νέα ενημέρωση:
- προβολές
- Το χρειάζεστε αυτό;
- και τα λοιπά.![]()
το θεμα ειναι γιατι να το κανει αυτο.
Το μέγιστο διαθέσιμο ποσό ταυτόχρονα είναι 225.![]()
![]()
Δεν νομίζω ότι πρέπει να εξηγήσω τους κανόνες του παιχνιδιού.![]()
EvenT
Πήρα μια απάντηση.
Μπορείτε να το κλείσετε, Whitedrum .![]()
αυτο που πρεπει να αλλαξει στο μετιν ειναι το pay to win model , οι πιθανοτητες επιτυχιας σε αναβαθμίσεις αντικειμένων και σε ικανότητες
Συμφωνώ!
Παρεμπιπτόντως, υποστηρίζω την πρόταση.
Δεν εχω φίλους μόνο οικογένεια (clan)
Ελπίζω αυτό να ισχύει μόνο για το παιχνίδι.![]()
![]()
![]()
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ? ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΩΣΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Υποστηρίζω την πρόταση.![]()
Απο την στιγμη που μου λεει η admin η ιδια οτι μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου τοτε απλα θα τον βαραω μεχρι να κλεισει το game
Παρενοχληση ειναι οταν καποιος σας κυνηγα σε ολους τους χαρτες και τα καναλια τοτε μπορειτε να φωναξετε εναν διαχειριστη και να ανοιξετε ενα αιτημα στην υποστηριξη.
Βλέπεις! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!![]()
![]()
Δεν εξηγειται γι αυτο δεν ασχολειται κανεις με αυτο
Η GA έχει ήδη απαντήσει.![]()
Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να τις δώ? Εσύ τις θεωρείς σωστές?
Νομίζω ναι.![]()
Αν δεν το κατάλαβες, διάβασε απ την αρχή όλα τα post του θέματος.
Ακολουθώ τη συζήτηση από την αρχή του θέματος.
All: Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω "έρευνα".![]()
Η Irmin έχει ήδη δώσει μια απάντηση:
το 20% δεν είναι 20. Γιατί το 33 δεν ειναι 100..
το 20%=1,20 λέει... πραγμα που ειναι ορθό.
+
βρε συ! δεν εκανες την σωστη αναλογια στα ποσοστα?! ρεζιλι με εκανες! χαχαχα!
οταν βρειτε το σωστό αποτέλεσμα πείτε το.
Όλοι διαβάζουν:
Κανόνες Παιχνιδιού
το 20% δεν είναι 20. Γιατί το 33 δεν ειναι 100..
το 20%=1,20 λέει... πραγμα που ειναι ορθό.
Η απάντηση έφτασε. Πρέπει να γίνει αποδεκτό!
Το βρήκα, μπορείτε να το κλείσετε.
Whitedrum ![]()
![]()