Posts by Ziphius
-
-
Τα μέλη της ομάδας είναι επίσης ενεργά στο φόρουμ. Νομίζω ότι ήταν και αυτός.

-
Όπως αναφέρθηκε εδώ, η [GM]Agritas δεν ήταν κακός άνθρωπος.

Λυπάμαι που έφυγε, αλλά δεν νομίζω ότι και οι άλλοι είναι κακοί.
-
Δεν μπορώ να το σχολιάσω, αλλά αναρωτιέμαι γιατί έφυγε.
Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε:
[GM]Agritas!? -
Εγω οφείλω παντός να πω ότι ο μόνος Αρ....τος απο την Δ.Ο. ήταν ξεκάθαρα ο agritas υποστήριξε την άποψη του μέχρι τέλους και όπος αποδείχθηκε ήταν και εξαρχής η σωστή.
Γιατί έφυγε;
Αλλαγές στην Ομάδα

Δεν βλέπω καν την ομάδα να γράφει ότι έφυγε ...

-
-
Νομίζω ότι η Irmin κάνει καλή δουλειά ως GA.
Που δεν είναι δουλειά του, μπορεί να μην μπορεί να βοηθήσει. -
Εχω κανει 4 poisons+9. Τα πρωτα 3 μου πηγαν αρκετα ευκολα μπορω να πω (γι'αυτο εκανα και τοσα πολλα). Το τελευταιο μου πηρε περιπου 20 won σε πορους για να το κανω +9. Ευκολα 150 δρακου για +7 και +8 (που δινουν +10% επιτυχια υποτιθεται) και πηγε συνολικα 3 φορες +8.
Ισως κατι αλλαξε μετα απο καποια συντηρηση, αλλα οπως θα εχουν προσεξει και αλλοι, εχουν αλλαξει πολλα.
Παντως μετα απο μια συντηρηση, απο αυτες που το poison δεν ελεγε να παει +8, τα βιβλια αποκρουσης, που ειχα βγαλει συμπερασμα οτι εχουν 20% ποσοστο επιτυχιας (σε αντιθεση με τα απλα βιβλια ικανοτητων που εχουν 1/3), μου πετυχαιναν για μια βδομαδα σερι. Βεβαια τωρα ειμαστε παλι στο παλιο καλο 20%.
Πιστεύω επίσης ότι έχουν αλλάξει πολλά από τη συντήρηση.
-
NIOBH Καταλαβαίνω τι λες. Απλώς προσπαθούσα να επισημάνω ότι η CB δεν ήταν πάντα λάθος. Αλλά αυτό ήταν.
-
Η Ουγγρική GA, για παράδειγμα, έγραψε στο φόρουμ ότι ο φίλος του, τον οποίο κάποτε θεωρούσε δίκαιος, είχε απαγορευτεί από την ΚΤ. Αφού έλεγξε εάν εξαπατούσε πραγματικά, αποδείχθηκε ότι αλλά. Και η απαγόρευση παραμένει.
-
Το GA βλέπει τα πάντα. Σε πολλές χώρες, λέγεται ότι δεν ήταν όλοι οι παίκτες δίκαιοι. Το CB δεν ήταν λάθος σε κάθε περίπτωση.

-
Μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι.

-
Και συνεχίζω να πιστευω οτι τα λογισμικά της εταιρίας είναι ορθά.... Η γνώμη μου δεν αλλάζει ως προς αυτό. Αυτό δεν βασίζεται σε λόγια αλλά σε πράγματα που έχω δει όχι μέσω τρίτων αλλά με τα μάτια μου.
Το οτι οι λογαριασμοί ανοίξανε, δεν σημαίνει οτι όλοι οι παίκτες είναι αθώοι. Ξαναδιάβαστε την ανακοίνωση παρακαλώ...
Είμαι σίγουρη πως κάτι θέλετε να πείτε απλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι..

Τα GA αντιπροσωπεύουν μια παρόμοια άποψη σε πολλά άλλα φόρουμ.

https://board.hu.metin2.gamefo…ajd-mi-magunkat/&pageNo=6
Ίσως θέλετε να διαβάσετε τις σελίδες 5 και 6. ([GA]Dalvin HU) -
Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως μία εταιρία είχε ένα παιχνίδι πριν χρόνια που άνηκε στην elite των παιχνιδιών παγκοσμίως, (Μόνο ένα παιχνίδι τότε ήταν πιο διάσημο) να καταφέρει να το κάνει να το μισήσουν όλοι και να μην παίζει κανείς ...
ΤΟΣΕΣ προοπτικές χαμένες στον βωμό του χρήματος. Επί χρόνια τα πέρναμε αλλά δεν τα ρίχναμε.. Δεν γίνονται έτσι μαγαζιά παιδιά. Όσο κέρδος κι αν έχεις, η στασιμότητα κλείνει τις επιχειρήσεις.
Το GF πηγαίνει προς την πολύ λάθος κατεύθυνση!

Μήπως τελικά κατάλαβαν επιτέλους, μετά από τόση ταλαιπωρία μηνών, και τόσων πολλών ανθρώπων που δεν χρωστούσαν τίποτα να το περάσουν όλο αυτό?
Οποιαδήποτε αποζημίωση είναι λίγη. Η ψυχική οδύνη τόσων μηνών δεν ξεπληρώνεται με τίποτα.
Μπορώ να συμφωνήσω με αυτό. Αν, από την άλλη πλευρά, θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε, θα αποδεχτείτε την αποζημίωση.

η αλήθεια είναι ότι είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιτελούς παραδεχοντε το λάθος τους.
κατι το οποίο δεν εγινε πριν 3 χρονιά όταν παλι φάγαμε ομαδικούς αποκλεισμούς σε παγκόσμια εμβελεία .
ελπιζω να βρουν τον χρονο να ελενξουν και αυτους τους διχως καμια λογική αποκλεισμούς απλος για την δικαίωση μας .
Το Threea το είχε ήδη απαντήσει σε ένα άλλο νήμα.
Και πότε θα πάρουμε τους παίκτες πισω
Οι λογαριασμοί έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

-
Αδερφε τα εκανες να μην πω τι με την αναλυση σου.Η εκπτωση ειναι ΑΦΑΙΡΕΣΗ σε ολες τις γωνιες του πλανητη και φυσικα στην λογιστικη την οποια εχω υπηρετησει και υπηρετω ακομα.Η πραξη που χρησιμοποιεις ειναι αυθαιρετη και δεν προκυπτει απο αριθμητικη ουτε απο λογιστικη.Δεν υπαρχει το 1,2 σε αντιστιχοιση με το 20%.Ο αριθμος που προκυπτει ειναι 0,2 οχι 1,2. Το 1,2 προκυπτει απο το 120% οχι απο το 20%.

Δεν ξερω γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις αλλα συμβουλεψου μια αριθμομηχανη πρωτα για την ορθοτητα των αριθμων.Αν ημουν καπως στον γραπτο μου λογο ειναι γιατι καταστρατηγηθηκε η αριθμητικη λογικη που ειναι μια και μονο μια
Η αριθμομηχανή όλων εμφανίζει κάτι διαφορετικό;

-
Ελπίζω ότι αυτοί οι λογαριασμοί θα λάβουν επαρκή αποζημίωση.

-
-
Εντάξει, γράψτε ιδιωτικά!

-
Ένα άλλο βίντεο:
-
Ελπίζω να πάρει μια απάντηση.
threea