Υπάρχουν αλλοι πόσοι που το έχουν ξανα βιώσει κ στο παρελθόν κ ξέρουν το τι θα γίνει στο τέλος κ για αυτό το λόγο δεν ασχολούνται . 1 είναι η λύση να τους παρατήσουμε με τα πραγματικά βοττακια.
Δυστυχώς...![]()
Υπάρχουν αλλοι πόσοι που το έχουν ξανα βιώσει κ στο παρελθόν κ ξέρουν το τι θα γίνει στο τέλος κ για αυτό το λόγο δεν ασχολούνται . 1 είναι η λύση να τους παρατήσουμε με τα πραγματικά βοττακια.
Δυστυχώς...![]()
ναι το support δεν λεω αυτο ;P το πως
Ζητά από τους υπεύθυνους για την Υποστήριξη και αν κάτι δεν πάει καλά, μπορούν να το ελέγξουν.
Φυσικά, όπως αναφέρατε, οι αρχές γνωρίζουν ήδη το πρόβλημα. Για μένα, η επανεγκατάσταση επιλύει το πρόβλημα.![]()
Εχεις απολυτο δικιο!![]()
Η τελευταία μου αντίδραση: απάντησαν στην ερώτηση. Είναι πιο εύκολο να επιπλήξετε την ομάδα του Παιχνιδιού εάν υπάρχει κάτι λάθος. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, ίσως θελήσετε να ανοίξετε ένα εισιτήριο και να επικοινωνήσετε με το threea.![]()
Τρέχουμε τους ίδιους γύρους. Έχει ήδη ληφθεί ουσιαστική απάντηση.
Κανείς δεν φαίνεται καλός.![]()
Ένα μικρό άρθρο με μερικές περιέργειες.
https://www.piday.org/
#03.14 #NationalPiDay2021![]()
![]()
Αν ακολουθουσα την αριθμητικη της Gameforge θα με ειχαν κλεισει οι πελατες μου.
Εδώ οι αριθμοί είναι λίγο διαφορετικοί ...![]()
Display MoreΤα μαθηματικά είναι ίδια παντού.. είτε είσαι Διευθυντής είτε υπάλληλος, είτε Έλληνας είτε Αφρικανός, είτε φτωχός είτε πλούσιος.
(...)
Το 1,20 δεν καταλαβαίνω από που το βγάλατε.
Ρωτήστε κι έναν μαθηματικό.. αν δεν παινέψω τα γένια μου..
Μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας για αυτό!![]()
Η επίσημη απάντηση έχει ήδη φτάσει.
το 20% δεν είναι 20. Γιατί το 33 δεν ειναι 100..
το 20%=1,20 λέει... πραγμα που ειναι ορθό.
![]()
Μπορείτε να το κλείσετε, έχει επιλυθεί.
Whitedrum ![]()
Ξεκινάω
1)Μπορεί κάποιος να εχει 10 η 20 παίκτες σε μια Clan και να Farming μεταλλεία θαρους?
2)Μπορεί κάποιος όταν για οποίο δήποτε λογο του κλειδωθεί ο λογαριασμος να μπορεί να αποδείξει ότι είναι αθώος?
3)Αμα ναι πως γίνεται??
1. Ναί
2. Ναί
3. https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=gr
Στο γερμανικό forum έχει ανοιχτεί θέμα σχετικό που έχει φτάσει τις 53 σελίδες και κανένας δεν το κλειδώνει. Ανάμεσα σε αυτές μιλάει και ο coma τους στην 46 σελίδα. Όποιος θέλει το link του το στέλνω σε πμ.
Στείλτε το σε μένα?![]()
ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αστείος...![]()
Ο καθένας λέει κάτι εντελώς διαφορετικό. Τώρα τι?![]()
Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του παιχνιδιού.
https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=gr
Θα μπορούσε να ήταν ένα μικρό λάθος. Τον γνωρίσατε από τότε;![]()
Λυπάμαι που θα σας δυσαρεστήσω αλλά δεν πρόκειται να το φτιάξουν.
Αν ήταν να το φτιάξουν θα το είχαν κάνει τόσο καιρό.
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι η εταιρία μας αγνοεί; γιατί όταν ένα πρόβλημα υφίσταται τόσο καιρό σημαίνει πως όχι ότι δεν μπορείς να το φτιάξεις αλλά ότι δεν ασχολείσαι να το φτιάξεις. Διότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του.
Είσαι τόσο σωστός!![]()
![]()
Αν κάνεις έτσι για 5 δρακομάρκες τότε δεν σου προτείνω να αγοράσεις τίποτα από δημοπρασίες και άμεσες προσφορές γιατί και 2000 δρακονομίσματα να δώσεις δεν θα πάρεις πίσω ούτε μισή δρακομάρκα
Υπάρχει αλήθεια σε αυτό.![]()
Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αγορά αντικειμένων, επικοινωνήστε με την ομάδα μέσω του συστήματος εισιτηρίων.![]()