Posts by Ziphius
-
-
-
kwak , Ευχαριστω για την απαντηση!

Είμαι απλά περίεργος γιατί δεν μπορώ να βρω την ακριβή απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
-
Καλησπέρα!
Ίσως είμαι απρόσεκτος, αλλά έχω μια ερώτηση σχετικά με τους νέους διακομιστές. Ποιες ακριβώς είναι οι προϋποθέσεις για τη μεταφορά ενός χαρακτήρα σε άλλο διακομιστή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Αντιλαμβάνομαι οτι το λεβελ που βλέπουμε 1-30 σε μεγάλα λεβελ παιχτών είναι champion level?
Ναί.

Πως όμως κάποιο παίχτες που είναι μικρότερο λεβελ (π.χ. 35 λεβελ στην Bakra) να φαίνεται πως κρατάνε όπλα και πανοπλίες 65+?
Μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες εδώ:
https://de-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Projektion
Η διαδικασία μετασχηματισμού σάς επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση των όπλων και της πανοπλίας, η οποία κοστίζει 50 εκατομμύρια Yang. -
🎄🎄🎄Αφήστε τη διασκέδαση να ξεκινήσει!🎄🎄🎄 -
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στη Wikipedia.
https://de-wiki.metin2.gamefor…ndex.php/Erfahrungspunkte
Δυστυχώς, αυτή η σελίδα δεν έχει ακόμη ενημερωθεί στην ελληνική Wikipedia, γι' αυτό προτείνω τη γερμανική.
-
👏👏👏👏👏
-
-
Δεν λέω τίποτα πια. Δυστυχώς, δεν βλέπω καθόλου αλλαγές στον διακομιστή. Εδώ, η μόνη λύση θα ήταν η συγχώνευση του διακομιστή GR με έναν άλλο διακομιστή.
-
First of all, I would like the Metin2.GR Forum Team to allow me to make an exception for once and write the post in English, so that this message reaches those concerned in a dignified manner.
I read on the German forum that MaxRojale, who participated as Community Manager and Quality Assurance in the Metin2 project, died suddenly.
Even around 2020, he was present in our community in the status of Community Manager Replacement, which is why I thought it important to say goodbye to him in a dignified way, here as well.
On behalf of the Metin2.GR community, I think I can say that we have lost a fantastic person who was always active and helpful in this game. For him, it was not important which player was a member of which community. The point was to be able to help.
I am grateful to have met such a person (even if only virtually).
🕯️May God rest in peace, I wish the family, friends and colleagues a lot of strength!🕯️
Μετάφραση:
Καταρχάς, θα ήθελα η Ομάδα του Φόρουμ του Metin2.GR να μου επιτρέψει να κάνω μια εξαίρεση και να γράψω την ανάρτηση στα αγγλικά, ώστε αυτό το μήνυμα να φτάσει στους ενδιαφερόμενους με αξιοπρεπή τρόπο. Διάβασα στο γερμανικό φόρουμ ότι ο MaxRojale, ο οποίος συμμετείχε ως Community Manager και Quality Assurance στο έργο Metin2, πέθανε ξαφνικά.
Το 2020, ήταν παρών στην κοινότητά μας με το καθεστώς του Community Manager Replacement, οπότε θεώρησα σημαντικό να τον αποχαιρετήσω και εδώ.
Εκ μέρους της κοινότητας του Metin2.GR, νομίζω ότι μπορώ να πω ότι χάσαμε έναν φανταστικό άνθρωπο που ήταν πάντα ενεργός και εξυπηρετικός σε αυτό το παιχνίδι. Για αυτόν, δεν είχε σημασία ποιος παίκτης ήταν μέλος ποιας κοινότητας. Το πιο σημαντικό, βοήθησε όλους.
Είμαι ευγνώμων που γνώρισα ένα τέτοιο άτομο (δυστυχώς μόνο εικονικά).🕯️Αναπαύσου εν ειρήνη, εύχομαι πολλή δύναμη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους!🕯️
-
MyDemons Ain't no και άλλο ένα Ain't no.
'𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆, 𝒃𝒂𝒃𝒚, 𝒕𝒉𝒆𝒓𝒆 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒏𝒐 𝒎𝒐𝒖𝒏𝒕𝒂𝒊𝒏 𝒉𝒊𝒈𝒉 𝒆𝒏𝒐𝒖𝒈𝒉
𝑨𝒊𝒏'𝒕 𝒏𝒐 𝒗𝒂𝒍𝒍𝒆𝒚 𝒍𝒐𝒘 𝒆𝒏𝒐𝒖𝒈𝒉
𝑨𝒊𝒏'𝒕 𝒏𝒐 𝒓𝒊𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒅𝒆 𝒆𝒏𝒐𝒖𝒈𝒉
𝑻𝒐 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒎𝒆 𝒇𝒓𝒐𝒎 𝒈𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖, 𝒃𝒂𝒃𝒆 -
~𝑶𝒉, 𝒐𝒉, 𝑰 𝒈𝒐𝒕 𝒂 𝒕𝒂𝒔𝒕𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒍𝒊𝒇𝒆
𝑶𝒉, 𝒐𝒉, 𝑰'𝒎 𝒏𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒈𝒐
𝑶𝒉, 𝑰'𝒎 𝒂 𝒄𝒂𝒕, 𝒈𝒐𝒕𝒕𝒂 𝒖𝒔𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒎𝒚 𝒏𝒊𝒏𝒆 𝒍𝒊𝒗𝒆𝒔
𝑾𝒉𝒐𝒂, 𝒐𝒉, 𝑰'𝒎 𝒈𝒐𝒏𝒏𝒂 𝒅𝒐 𝒊𝒕 𝒂𝒍𝒍~
-
Το πρόβλημα με το item shop έχει διορθωθεί πλέον και μπορείτε να το ανοίξετε κανονικά.
Το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ! Το νήμα μπορεί να κλείσει.
-
Υπάρχουν κάποια προβλήματα με το item shop αυτή τη στιγμή και δεν είναι διαθέσιμο, δουλεύουμε για την διόρθωση του.Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
Έχει λυθεί αυτό το ζήτημα; Διάβασα στο Discord ότι το κάνει, αλλά και πάλι τίποτα δεν φορτώνει για μένα. threea

-
Καταρχας δεν υπαρχει ημερομηνια? Ποτε μπαινει το update αυτο τη Τεταρτη?
Φαίνεται ότι η νέα έκδοση του παιχνιδιού προστέθηκε στο παιχνίδι κατά τη σημερινή συντήρηση.
Οι διάφοροι καταρράκτες στον κόσμο θα έχουν πλέον εφέ ήχου.
Χαίρομαι που το παιχνίδι εξελίσσεται και σε αυτόν τον τομέα.

-
Μια νέα ενημέρωση έρχεται σύντομα. Φαίνεται ότι έχουμε πολλά συναρπαστικά πράγματα μπροστά μας.
Ωστόσο, έχω μια ερώτηση σχετικά με αυτό:
Quote" Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού προστέθηκε μια νέα λειτουργία, που επιτρέπει σε έναν χαρακτήρα να ελευθερωθεί, αν έχει κολλήσει κάπου. Σε αυτήν την περίπτωση θα μεταφερθεί στο επόμενο ελεύθερο σημείο κοντά του.
Θα είναι δωρεάν αυτό το χαρακτηριστικό;
Ανυπομονώ να ακούσω τις σκέψεις όλων για τη νέα ενημέρωση.

-
Συμβουλή: Στην ήπειρο Yohara η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Η πιθανότητα να εμφανιστούν πιο επικίνδυνοι αρχηγοί στη Yohara είναι πολύ μεγαλύτερη.
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η διαφορά; Ποια τέρατα εμφανίζονται εκεί;
-
Θα ήθελα να ρωτήσω τους παίκτες που παίζουν στον ελληνικό διακομιστή εδώ και καιρό, πότε ακριβώς ξεκίνησε ο πρώτος ελληνικός διακομιστής; Πώς ονομαζόταν ο πρώτος ελληνικός διακομιστής; Ποιοι άλλοι Έλληνες διακομιστές υπήρχαν τότε που δεν υπάρχουν πια;
Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες απαντήσεις!