Posts by RoJi

Αυτό το threat είναι απλό.

Θα σας δώσω χρήσιμες συμβουλές για το πως να κάψεις μια ώρα αλχημεία και πως να γίνουνε τα νευρα σου τσαντάλια.

Πρώτα θα χρειαστείτε 2 παιχτάκια τουλάχιστον 100 level και σίγουρα ο ένας απ τους 2 να έχει αλχημεία (ο ένας σίγουρα σαμάνος).

Μετα θα χρειαστείτε να μπείτε Νεμερε.

Περνάτε το πρώτο στάδιο και πάτε στο 2ο που είναι για το παγόκλειδο.

Εδώ είμαστε, παλέψτε 1 ώρα για να αποτύχουνε όλα τα παγόκλειδα.

Και μην ξεχνάτε, το μετιν2 σε <3

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει υπευθυνα αν το παιχνίδι παίζει κανονικά και με windows 11?

θέλω να κάνω την αναβαθμιση στον υπολογιστή μου, αλλα διάβασα πιο παλιά ότι υπήρχαν προβλήματα με το συγκεκριμενο λειτουργικό. Επίσης στην επίσημη σελίδα της Gameforge, λέει οτι είναι προτεινόμενο το Windows 10.

Παρακαλώ αν κάποιος έχει Windows 11 και παίζει κανονικά το παιχνίδι να με ενημερώσει

Ευχαριστώ

Ο λόγος ειναι απλός. Το γάντι δεν μπορείς να το αποκτήσεις ούτε μέσω ανταλλαγής όπως μπορείς τα δαχτυλίδια.

Σωστά όπως δεν ειναι δύσκολο για ενα 120λβλ να κάνει ένα παίχτη για κόκκινο δάσος, το ίδιο ισχύει για κάθε παίχτη. Ένα καλούτσικο ποιζον και μια ασπίδα 9ρα 61λβλ και αμέσως αντέχεις στο κόκκινο. Τίποτε άλλο.

Μη σου πω ότι και με φυλαχτό γής +1 (2won συνολικό κόστος θα σου κάτσει) και με 25 αντισταση γης θα ήταν παιχνιδάκι για οποιοδήποτε το κόκκινο δάσος.

Γενικά θεωρώ ότι καλό είναι να μην τα θέλουμε όλα έτοιμα και να ασχολούμαστε και λίγο.

Η λογική λέει το εξής:
    Απεγκατάσταση

1 μήνας αποχή

6βδομάδες μετά: "βρε λες"
    2 μήνες μετά "εεε ας κανω κορς"
    ----πάτημα κορς ==> 0 μυθικά------

μεταβήτε στο βήμα 2

Αλλά πόσα κοράκια πάτησες σύνολο;
    πχ αν έκανες 30 μέρες με 1 παιχτάκι σημαίνει πάτησες 150 κοράκια.

Εγώ συνήθως πατάω ανα εβδομάδα, 5 χαρακτήρες * 35 κοράκια =175 κοράκια κια βγάζω 1 αρχαίο από κάθε χρώμα μέχρι εκεί να μην είμαι και άπληστος.

Επίσης όσον αφορά τα πατήματα, παίζει να έχασα καμια 20ρια ουράνια περιδέραια όταν τα πάτησα σε σιδερά συντεχνίας για +5 :P

Καλησπέρα φίλε

Αυτό είναι λογικό, δεν σου λέει κάπου κάποιος ότι οι αποστολές αλόγου και το διάβασμα χρειάζονται 24ώρες "ξεκούραση". Το μόνο που σου λέει για τις 24 ώρες και αν κατάλαβα σωστα, ο βιολόγος δεν σου έκανε θέμα (αν έχω λάθος διώρθοσε με). Επίσης όσο αφορά το άλογο. Νομιζω πάει ανα 2 επίπεδα. Πχ αν θέλει 30 ώρες για το επίπεδο 13 θα θέλει 18 ώρες γοα το επίπεδο 14 (αυτό είναι απο προσωπική εμπειρία και μπορεί να έχω λάθος)

Αυτό είναι από το wiki (https://gr-wiki.metin2.gamefor…4%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD).

Για τις αποστολές αλόγου δεν βρήκα κάτι στο wiki από μια γρήγορη ματιά που έριξα :)

Καλησπέρα

Έχω 47 λεπτά που προσπαθώ να στήσω μαγαζί με δέσμη κασμίρ και δεν λέει να γίνει. Πιάστηκαν τα δάχτυλά μου, πόνεσε ο καρπός μου, σπάσανε τα νεύρα μου...Μπορεί κάποιος υπεύθυνος να ρωτήσει τουλάχιστον τι γίνεται με το θέμα αυτό? Να ξέρω και γω να μην ξαναπροσπαθήσω. Ξέρω ότι δεν θα γίνει τίποτα απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Και τώρα πάμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας...Τα λέμε του χρόνου όπου θα ρωτάμε πάλι τα ίδια πράγματα...Αν είμαστε ακόμη εδώ...

Χαχαχαχααχαχαχαχα

Δεν ξέρω με τι πράγμα να γελάσω

Με την κατάντια του παιχνδιού;

Με το ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται;

Μαζί σου που δεν τα παρατάς;

Η με αυτούς που συνεχίζουν να βάζουν λεφτά στο παιχνίδι

Βλέποντας τα νήματα στο φόρουμ, έπεσε το μάτι μου σε ένα θέμα αξιόλογο, ωστόσο η κατάληξη όχι και τόσο. Το νήμα είναι επίθεση κατά του παιχνιδιού, άτομο έβαλε τα στοιχεία κάτω, κατηγόρησε σωστά το παιχνίδι, έφαγε παρατηρήσεις και πόντους και στη συνέχεια η κ. Whitedrum κλείδωσε το νήμα.

Αυτό εγώ το αποκαλώ διαφθορά.

(αναμένω και εγώ να φάω το μπαν μου από το φόρουμ!)

Η απάντηση θα έρθει απ το χρήστη RoJi γιατί κατανοώ ότι ο Άη Βασίλης έχει ακόμη αρκετή δουλειά.

Η απάντηση σε όλες σου τις ερωτήσεις είναι "επειδη η ΟΔ δεν νοιάζεται καθόλου, ούτε για ιβεντς που δεν ενεργοποιούνται κτλπ αφού στη τελική θα σου πεί 'συγγνώμη πάρε το ιβέντ άλλλη μέρα' άσχετως αν εσύ έκανες το πρόγραμμμα σου. Ποιός είσαι να υποδείξεις στην ΟΔ πως να μην κάνει αυτό που πρέπει;"

Αγαπητή Σμαράγδα, η λύση είναι πολύ απλή. Σταμάτα το παιχνίδι να βρεις την ηρεμία σου

Μου έγινε ξεκάθαρο χθες ότι ο αριθμός των καναλιών πρέπει να αυξηθεί. Δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου ελεύθερος χώρος στο MAP2. Αυτή η πρόταση θα ήταν σίγουρα χρήσιμη.

Ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον 2 ακόμη CH.:)

Το δεύτερο χωριό δεν είναι θέμα. Πας κίτρινο και βρίσκεις όσο χώρο θες. Τι γίνεται με το μαγεμένο που δεν βρίσκουμε μετινς να σπάσουμε; Καθώς και το ίδιο στα βουνά κεραυνού.

Μέτα απο πολύ καιρό και εκτός περιόδου εορτών το παιχνίδι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και τα 3 channel δεν φτάνουν για τους παικτες.

Μήπως μπορούμε να επανέλθουμε στα 4 η 5 ώστε να κυλά ομαλά η αγορά / καθημερινότητα?

threea

Δεν υπάρχει περίπτωση για να αυξηθούν τα κανάλια. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η πρόταση. Η απάντηση συνήθως είναι "θα το προωθήσουμε" και κάθεσαι σαν ***** και περιμένεις μπας και αλλάξει κάτι. Μια ένωση με σέρβερ που έχει κόσμο ίσως βοηθούσε. Βλέποντας βίντεο στο youtube, σε ξένους σερβερς και κόσμος υπάρχει και άπειρα κανάλια. Δυστυχώς όμως εδώ στον gr βρήκανε τη κότα με τα χρυσά αυγά. Μείναμε εμείς οι 10 και κάθε φορά που έχει δρακονομίσματα η πίστωση γίνεται κανονικά.

2.1 Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με υβριστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικά, σεξιστικά, εθνικιστικά, πορνογραφικά, πολιτικά ακραία, ανήθικα,προσβλητικά και λέξεις κρυμμένες με αστεράκια ή αλλα σύμβολα καθώς και εκφράσεις/υπονοούμενα που παραπέμπουν σε ύβρεις, ακόμη και στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν νόμους απαγορεύονται.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες του Φόρουμ~ Whitedrum

Ευχαριστώ για την απάντηση, ήταν πολύ δίκαιο.

Τι είδους χαρακτήρα έχετε;

Τέλος πάντων, έχω μια άλλη ερώτηση: Πού αυξάνετε συνήθως το επίπεδο του χαρακτήρα σας;:)

Αν μιλάς για παίχτη λβλ1 και όχι πρωταθλητή τότε συνήθως το εξπ πάει κάπως έτσι

1-30~35 1η-2η πόλη,

35-45 Μαύρα ορκ

45-75 αράχνες 1ο-2ο-3ο

75-95 ατλαντίδα 2ο

95-120,25 Μαγεμένο

Καλησπέρα, προσπαθούσα να ενοθώ στο παιχνίδι, και εκτός από το ότι ο client δεν μπορεί να ανοιξει για κάποιο λόγο, τώρα ούτε όταν πατάμε το κουμπάκι μπορούμε να μπούμε στο λογαριασμό. Πρέπει να κάνουμε επανικκήνηση gameforge κτλπ. Σε αυτό το σημείο παραθέτω την ιδέα μου.

Θεωρώ, ταπεινή και προσωπική άποψη, ότι θα ήταν καλό να μπορούσαμε να ενωθούμε στο παιχνίδι. Αν νομίζετε ότι η ιδέα μου δεν είναι και τόσο καλή τότε οκ πάω πάσο, έχω συνηθίσει να βλέπω "το αίτημα σας έχει προωθηθεί" ή αλλιώς "σας έχουμε γραμμένους στα παλιά μας τα παπούτσια".

Ευχαριστώ