Έχει καταντήσει αηδία η τοοοσο νεκρή αγορά.. το παιχνίδι μόνο ρουφάει αλλά και αυτό δεν έχει νόημα πραγματικά..
Ακόμα και 3 χιλιάρικα να ρίξεις στο item shop και να στηθείς για να soloάρεις ύδρες κλπ , σου μένουν όλα απούλητα στα shopακια ..
έχουμε μείνει 3 και ο κούκους θα έλεγα εγώ και ίσως μια συγχώνευση στον global eu όπως είχε γίνει και με τον ιταλικό και τον ισπανικό σέρβερ να ήταν καλή..
άσε που αν βρεθούμε σε εκείνο το σύμπλεγμα των server θα μπορούμε να παίζουμε και στους προσωρινούς σέρβερ αφού θα μπορούμε να μεταφέρουμε τα έπαθλα μετά στους βασικούς μας ..
ΜΑΚΑΡΙ να μην είχα ρίξει ευρώ σε αυτό το παιχνίδι και να έλεγα να πάω κατευθείαν στον Eu ή στον Γερμανικό σέρβερ αλλά δυστυχώς …. Και τα ίδια σκέφτονται μαζί μου πάρα πολλά άτομα που έχω συζητήσει στο παιχνίδι.
Ξέρω ότι ίσως μιλάω μόνος μου και ότι σίγουρα κάποιοι θα διαφωνούν με ότι λέω.
πραγματικά όμως , με 3 και ο κούκος που έχουμε μείνει και παίζουμε, ΠΟΣΑ λεφτα γίνονται κατάθεση κάθε μήνα που κρατάνε τον σέρβερ ενεργό και κερδοφόρο , ώστε να μην χρειάζεται μια συγχώνευση σέρβερ ;
Υ.γ : να μην ξεχνιόμαστε πως η εταιρία κάνει ότι μπορεί για να βάζει «φρένο» στην ανάπτυξη των παικτών.. όπως βλέπουμε nerf στις καθημερινές αποστολές , nerf στα καλά events κ.ο.κ…