Posts by Lunarian

Καλησπέρα σε όλους.

Ειμαι σαμάνος θεραπείας 95 λεβελ με όλες τις ικανότητες perfect.

Εχω μια καμπάνα μπαμπού +9 με 39% μέση η οποία με έβγαλε στην Ατλαντίδα εύκολα.

ωστόσο μαγεμένο δάσος πιστεύω δεν θα κάνει καθόλου ζημιά..

θα πρέπει να πάω με καμπάνα μέχρι τα 105 και μετά να στοχεύσω σε ζωδιακή βεντάλια με ζημιά ικανοτήτων για να κάνω το 105 - 120 ;; Και να παίζω κυρίως με skills ;;

Υπάρχει καλύτερη τακτική δοκιμασμένη;;

Ευχαριστώ για τον χρόνο.

Έχει καταντήσει αηδία η τοοοσο νεκρή αγορά.. το παιχνίδι μόνο ρουφάει αλλά και αυτό δεν έχει νόημα πραγματικά..

Ακόμα και 3 χιλιάρικα να ρίξεις στο item shop και να στηθείς για να soloάρεις ύδρες κλπ , σου μένουν όλα απούλητα στα shopακια ..

έχουμε μείνει 3 και ο κούκους θα έλεγα εγώ και ίσως μια συγχώνευση στον global eu όπως είχε γίνει και με τον ιταλικό και τον ισπανικό σέρβερ να ήταν καλή..

άσε που αν βρεθούμε σε εκείνο το σύμπλεγμα των server θα μπορούμε να παίζουμε και στους προσωρινούς σέρβερ αφού θα μπορούμε να μεταφέρουμε τα έπαθλα μετά στους βασικούς μας ..

ΜΑΚΑΡΙ να μην είχα ρίξει ευρώ σε αυτό το παιχνίδι και να έλεγα να πάω κατευθείαν στον Eu ή στον Γερμανικό σέρβερ αλλά δυστυχώς …. Και τα ίδια σκέφτονται μαζί μου πάρα πολλά άτομα που έχω συζητήσει στο παιχνίδι.

Ξέρω ότι ίσως μιλάω μόνος μου και ότι σίγουρα κάποιοι θα διαφωνούν με ότι λέω.

πραγματικά όμως , με 3 και ο κούκος που έχουμε μείνει και παίζουμε, ΠΟΣΑ λεφτα γίνονται κατάθεση κάθε μήνα που κρατάνε τον σέρβερ ενεργό και κερδοφόρο , ώστε να μην χρειάζεται μια συγχώνευση σέρβερ ;

Υ.γ : να μην ξεχνιόμαστε πως η εταιρία κάνει ότι μπορεί για να βάζει «φρένο» στην ανάπτυξη των παικτών.. όπως βλέπουμε nerf στις καθημερινές αποστολές , nerf στα καλά events κ.ο.κ…

Καλησπέρα.

Είμαστε 2 άτομα φίλοι που παίζουμε τους τελευταίους μήνες.

Έχουμε καταφέρει και έχουμε φτάσει 115 και 119 λέβελ αλλά το παιχνίδι όλο και δυσκολεύει προς τα πάντα.

Έχουμε φτιάξει εξοπλισμούς με αντιστάσεις αλλά όσο ανεβαίνουμε βλέπουμε ότι το κόστος αντικειμένων είναι πανάκριβο, τα event είναι ψιλοάχρηστα στο 95% για yang και boss δεν μπορούμε οι 2 μας μόνο να κυνηγήσουμε.

Προφανώς και το παιχνίδι "ζητάει" μόνιμα λεφτά, αλλά εμείς παίζουμε χωρίς να βάζουμε και γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Δώστε μας οι μεγαλύτεροι ιδέες και τρόπους να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας γιατί το έχουμε ψιλοπαρατήσει το τελευταίο 2βδόμαδο για αυτούς τους λόγους..

Ακόμα και στο μαγεμένο δάσος , για να πάρουμε εξπ στις μεσαίες αλάνες, μπορεί να χρειαστεί 1 εβδομάδα για 40% γιατί δεν βάζουμε λεφτά να κυνηγήσουμε Μετάλια ήρωα στους τροχούς κλπ και δεν είμαστε φουλ φουλ στα πάντα για να φαρμάρουμε βαθειά στα Εν Τάι..

Όταν λείπω στην δουλειά και δεν το έχω δει αρκετές ώρες μπορεί να τελειώσουν τα φίλτρα από τον κατάλογο του αυτόματου κυνηγιού.

Όταν τελειώσουν αν έχω την αναγέννηση, απλά σηκώνεται και ξανά πεθαίνει. Μπορεί να το κάνει έως 50 φορές ας πούμε και απλά να χάνει 3% σε κάθε αναγέννηση. Όποτε βολευει σε περίπτωση που τελειώσουν τα φίλτρα να σε γυρίσει στην αρχή και μόλις μπορείς να το τσεκάρεις να φορτώσεις και να τον ξαναπάς σε δωμάτιο.

καταλαβαινω γιατί όχι αναγέννηση.

Εντάξει ένα γενικό θέμα προς συζήτηση, η αγορά και η οικονομία του παιχνιδιού πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μπορεί να έχεις μαγαζάκια επι εβδομάδες ανοικτά και να μην σώσεις σχεδόν τίποτα.

τα μόνο που πουλάνε είναι οι δρακοκολιθοι και τα κουτιά από Alastor, nemere, razador κλπ.

Με όσους έχω μιλήσει στο παιχνίδι για το πως καταφέρνουν και αναπτύσονται αφού δεν κουνιούνται τα yang, η απάντηση είναι μισά - μισά. 50-100 ευρώ στο itemshop και 50-100 να αγοράζουν Γιάνγκ παράνομα..

Δεν γίνεται δουλειά έτσι όμως παιδιά. Όσοι δεν έχουμε την ευκολία να θα σκάμε λόγω υποχρεώσεων βαρυγκωμάμε..

Κάμα λύση; Καμία ιδέα;

υ.γ : μην πείτε «βάρα κι εσυ δρακολιθους όλη μέρα»…. Αν είναι ένα παιχνίδι να σε εγκλωβίζει να κανείς ΜΟΝΟ ΕΝΑ πράγμα μόνιμα που δεν σε διασκεδάζει κιόλας, καλύτερα να αλλάξουμε παιχνίδι..